@kosor1
moram te ispravit u kontekstu da postoje samo dvije opcije. prva je da su “plašljivci” kako ih ja nazivam,to su oni koji su uzimali na ovim razinama malo gore ili dolje,te se boje većeg pada pa rasprodaju. druga opcija je sam kupac koji ruši cijenu ne bi li zastrašio ostale, jer taj dan(02.06.) netko srušio cijenu ispod 17kn u samom početku trgovanja. po meni prva opcije je moguća.
jesam li bio u pravu vidjet ćemo narednih dana. i još nešto br.5 kao što možemo vidjet iz trgovanja (nalozi od 500kom ili 1000kom.) ne prodaje ispod 17kn.
za sada prodaje na ovim razinama, te sam siguran da će narednih dana ako bude trgovanja iz dana u dan dizati ljestvicu prema gore.
Jednostavno nemaju kome prodati. Nema kupaca…..
Dugo su u izlogu s kako neki ( i ja osobno ) misle diskontnom cijenom a interesa za njihov paketić nema. To bi ipak malo brine bez obzira na višestruku pokrivenost vrijednošću nekretnina.
Trenutna tržišna kapitalizacija 34 miliona a prodavač čije dionice vrijede 2,2 miliona drži cijenu zakucanu na P/B 0,12 unatoč vrijednosti nekretnina tvrtke koje joj nisu potrebne za poslovanje preko 150 miliona kuna.
????
http://trzistakapitala.wordpress.com/2013/11/26/varteks/#comment-45105
Ako je cijena niska ‘samo zato jer netko izlazi’, zar nije to sjajan razlog za kupnju.
Naravno, al zašto onda niko ne kupuje, to mene brine. Ja sam unutra, ja čekam puno veće razine, al isto me nekad ljuti ovakvo stanje. Valja biti strpljiv.
Naravno, al zašto onda niko ne kupuje, to mene brine. Ja sam unutra, ja čekam puno veće razine, al isto me nekad ljuti ovakvo stanje. Valja biti strpljiv.
Premala je količina,kupovinom se dobije samo nekoliko posto, bilo bi zanimljivo kada bi se pojavilo barem 25% ukupnog broja po ovim cijenama,a da ne govorim o 50%
Da ima zainteresiranog kupca, pojavio bi vam se na kupnji….a po onome šta vi tvrdite, mogao bi i pokpiti sve s aska kad je tako sve jeftino do kolko ono kuna? 30, 50?
Nek se pojavi na kupnji količina…pa će biti i prodaje….ali očito da nitko od silnih interesenata nije zainteresiran za Varteks…pa čak ni po vrlo “povoljnih” 16 kn…..
Nitko do sad nije usporedio fundamente CTKS i VART.Nemaoci VARTa zato što ne znaju,a imaoci zato što znaju.
vidim da pišete nebuloze. ja prvi čekam da cijena još padne pa da dokupim (ako prodavač bude išao niže). tko ne bi kupio po manjim razinama negoli trenutno stoje. a kad vidim da pišete da nitko ne želi varteks po 16kn, a niste pisali prije dva mjeseca da nitko nije želio da proda po 26kn.
@marcipan
imam dovoljno sredstava da pokupim cijeli ask do 30kn, samo mi ti kaži kad je pravi trenutak za to.