KATALOG PROIZVODA ČATEKS
Tkanina za spec. namjene – vojne i policijske odore
Dekorativna tkanina i kućanski tekstil
Tkanina za radnu odjeću
Teh – Zaštitni program – PURTEX
Teh – Medicinski program – MEDIKA PUR
Koža – namještajski artikli
Koža – obućarski i galanterijski artikli
Teh-tekstil – ostalo
Konf – Medicinski program – MEDIKA PUR
Konf – Posteljno rublje
Konf – Stolno i kućansko rublje
Konf – ostalo
Odjeća koja štiti od oborina
Upozoravajuća odjeća
Mikroporozni program – TEXPUR
http://www.cateks.hr/proizvodicat.php?catid=23&langid=1&status=E
Kolega lebowski,
dno je još daleko čini se, bez obzira na moje javljanje! Izgled da opet ide na stare razine od 14 kn!
@marcipan
stare razine su 14kn, ali i 26kn.[emo_smijesak]
Kolega lebowski,
dno je još daleko čini se, bez obzira na moje javljanje! Izgled da opet ide na stare razine od 14 kn!
bilo je varteksa i po 8,x kn
Poštovane kolege, to što smo Varteks mogli kupovati i prodavati po 26,14 ili 8,xx kuna ima veze s tim po koliko će se ubuduće tržiti isto kao što su ga prije kupovli i prodavali po 280 kn. Ako su nekome uporišta za ulaganje cijene dionica u prošlosti taj se igra ruleta.
Jednostavnije i korisnije vam je pogledati bilancu, izračunati cijenu nekretnina u vlasništvu Varteksa i usporediti je s tržišnom kapitalizacijom.
Ne tvrdim da je to formula koja jamči uspjeh ali ipak ima više rezona nego napikavanje po povjesnim cijenama.
drzava je u PSN upisala dionice po nominali po 50kn.
pretvorila je papirnati dug u virtualne dionice…i što s time?
Poštovane kolege, to što smo Varteks mogli kupovati i prodavati po 26,14 ili 8,xx kuna ima veze s tim po koliko će se ubuduće tržiti isto kao što su ga prije kupovli i prodavali po 280 kn. Ako su nekome uporišta za ulaganje cijene dionica u prošlosti taj se igra ruleta.
Jednostavnije i korisnije vam je pogledati bilancu, izračunati cijenu nekretnina u vlasništvu Varteksa i usporediti je s tržišnom kapitalizacijom.
Ne tvrdim da je to formula koja jamči uspjeh ali ipak ima više rezona nego napikavanje po povjesnim cijenama.
Da ako pogledaš koje nekretnine Varteks još ima ispada da jedan prodajni prostor Varteksa vrijedi kao trenutna TK Varteksa
2.220.807*17,20 = 38 197 880,4
@Fedor19
Varteks ima viška imovine jedno 4-5 puta više od Mcap. te sam istu platio 0,1 BV za dionice.
već danima “netko dodatno ruši” cijenu. u igri mogu biti nekoliko špekulanata koji će pokušati rušiti ali i dizati. 28.05. je prošlo 2008kom., a br.5 je prodao “samo” 500kom. tako već danima.
što se tiče samog varteks,kontaktirao sam “xxxxx” i oni posluju sasvim normalno tj. rade punom snagom.
otpor će doći na bidu,samo mi se čini da kupac ispipava do koliko prodavač ide.
a što se tiče same cijene, ako je cijena niska ‘samo zato jer netko izlazi’, zar nije to sjajan razlog za kupnju.