VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ne znam…što više pumpate s tim čateksom, cijena dionice vam sve više klizi…netko vam se kipa van….

kolege imali ste pravo…izgleda da je krenulao na varteksu…ali prema dole…gdi je nestala kupnja?!
rekli ste da cijene od 16 kn idu u zaborav…počelo kipanje ispod 18 kn…da mi je znati samo tko se to iskrcava…tko vam prodaje priču o čateksu, o partnerstvima i odorama? taj se vjerojatno i kipa van…

Pa nek se kipa dok ne dođe kupac,ali tada će se možda i prodavač pokupiti a Čateks je užasno bitan zbog ovoga:
Navodi da se godišnje kroz javne nabave vezane za državne i javne tvrtke vrti više od 600 milijuna kuna, od toga domaći tekstilci dobiju tek 20 posto ostalo pokupe uvozni lobiji koji koji u pravilu nemaju ni zaposlenike pa ni ured.
Osim toga mogla bi i ovdje neka ponuda slijediti od Čeha ili nekog trećeg

uvozni lobiji pokupe vrhnje…nemaju zaposlenike ni ureda…ugovore posao, daju ga nekome u Kini tko to odradi za kikiriki…i tu im možete staviti soli na rep…neće to čateks ništa pomoći da se to promijeni…varteks će si stavit samo novi uteg oko vrata, a tek se ovog bio riješio…

kolege imali ste pravo…izgleda da je krenulao na varteksu…ali prema dole…gdi je nestala kupnja?!
rekli ste da cijene od 16 kn idu u zaborav…počelo kipanje ispod 18 kn…da mi je znati samo tko se to iskrcava…tko vam prodaje priču o čateksu, o partnerstvima i odorama? taj se vjerojatno i kipa van…

a kakve su tvoje priče? malo drukaš?! želio bih kupit jeftinije?! [emo_smijesak]

Mislim da se može staviti soli na rep uvjetima natječaja i kvalitetom,čini mi se da uviđam Varteksov plan i mislim da preuzimanje Čateksa nije jedino preuzimanje

pa ja jedino vidim tu vaše priče o poslovima i sjajnim potezima uprave oko preuzimanja čateksa…a cijena dionice paralelno klizi…
drukate vi da skuplje prodate ako ćemo tako…

Skuplje definitivno da,ali sigurno ne na ovim razinama +-5,6, kuna je apsolutno nebitno, dobro kaže obrisani kolega što ti uopće trebamo objašnjavati,adio[emo_plazi]

-komentar od 3.2.2014 11:03.

Nema Vam to veze s dobivanjem kredita…kredit odobrava banka, a banke nije uvjerio plan financijskog restrukturiranja Varteksa…upisat će se na nekretnine…i država da bi pribila dug Varteksa prema njoj, i banke da bi otpisale kamatu…zašto se ne bi upisale? Varteks nije u stanju vratiti dug, a ima nekretnine…

Ne žele banke dati novi kredit, jer pokazatelji koje sam vam jednom ovdje ispisao (a to su vrtoglavi pad prihoda od 2008. pa do danas) ne ulijeva bankama povjerenje da će se uspjeti iz ove krize izvuči…

S obzirom na konkurenciju i tržšte, nemaju šanse da značajno poprave krvnu sliku…a trebali bi početi iskazivati značajne dobitke…eto, zato nema obavijesti o dobivenom kreditu…nego samo obećanja kako će to samo što nije…a znate kako glasi ona mudra izreka…obećanje ludom radovanje…

marcipan dan prije nego što je sjela lova od kredita… [emo_smijeh]
[/quote]
Po marcipanu, Varteks je već u stečaju.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

a koja je razlika kreso jel u stečaju ili nije…pitanje je koliko će opstati…
nego, pitam ja tebe kolika je cijena dionice na burzi i kolka je bila prije psn?!

Kolega Fedor19, pogledajte njegovo pisanje prije dobivanja kredita pa će stvari biti jasnije. Nije mu važno uopće poslovanje, planovi, a isto bi govorio da je cijena trenutno 5 kn ili 15 ili 50. Njemu je glavno da cijena “klizi”. Pa nek napiše koliko to VART vrijedi i zašto!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

New Report

Close