VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nema Vam to veze s dobivanjem kredita…

Jok, ti imaš… [emo_smijeh]

pazite samo da danas ne zaglavite u ovoj dionici jer poslije će biti sve teže izaći

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

@goblyn – pazite da slučajno ne kupite VART prije godišnjeg izvješća. [emo_namigusa]

@goblyn – pazite da slučajno ne kupite VART prije godišnjeg izvješća. [emo_namigusa]

valjda je svima jasno da će ono (samo) na papiru izgledati dobro, ali tko se imalo razumije zna da će to biti papirnata posljedica PSN
poanta je u poslovanju, a ono teško da može opravdati ove razine dionice, što opet znači da bi krajem ove godine firma opet mogla zapasti u slične probleme, ali ovog puta bojim se da joj neće biti spasa

[u][b]oštećeni ulagači trebali bi, uz savjetovanje s pravnicima, tužiti radi naknade štete i gubitaka forumske drukere i navlakače koji plasiraju neistine na forumu![/b][/u]

Neki su izgleda jedva dočekali da predaju štafetu sretnom kupcu. [emo_smijeh]

“ove razine”. A koliko onda po tebi vrijedi dionica Varteksa i zašto? 10 kn? 1 kn?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

@goblyne – da posluju najgore na svijetu, imaju najmanje godinu dana mira. Sve će se to vidjeti u godišnjem izvješću. Na ovoj razini cijene vjerujem da je P/B 0,1.

Je li to vrijedno rizika, neka narod procijeni sam.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/o8tZqmnTqAGC7NJc3lu5eA==.pdf – PROČITATI PRIJE PRODAJE – IDE OTPUST OD 200 000 000 kuna duga[emo_smijeh][emo_smijesak]

Napokon da se i to rješilo

Sve ovo netko kupi i sigurno neće dozvoliti da završi ispod onog po koliko je kupio. A kupovale su se velike količine bidom iznad 21 pa i na 20,50. Do kraja dana minimum 21 kn.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Kao što vidite kupnja je ustrajna, kupuje ali ne suludo nego pametno i uvijek se spušta malo niže dok pritom kupuju, kad presahne prodaja onda slijedi vatromet.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

bloger je svojevremeno izvršio valuaciju varteksa. dajte si malo truda i nađite je. vjerujem da će uskoro napraviti novu, po novonastalim uvjetima. ja imam neke svoje metode i komparacije, toliko stručan i temeljit nisam. ali baš me zanima koliko će se razlikovati od njegove.

New Report

Close