Joj, kako bi bilo dobro da je VART dobio kredit u iznosu od 10,9 milijuna eura, i to 5,9 milijuna eura od Zabe, a 5 milijuna eura od HBOR-a, i još da su taj ugovor o kreditu 17.01. solemnizirali kod javnog bilježnika pod brojem Ov-368/2014.
[emo_smijeh][emo_dolar]
Oh, pardon, zaboravio sam privitak… [emo_smijeh]
http://e-izvadak.pravosudje.hr/detalji-uloska.htm?ulozakId=15873990076&sudId=76
kolege, bacite oko na gledalicu…svakim danom klizite prema dolje…svaki dan vam portfelj vrijedi sve manje…jer netko ne vjeruje u oporavak i iskrcava se…
a Varteksu ionako ostaje 80 milijuna starih dugova + ako bude odobren novi kredit…to je još dodatnih 10 milijuna…pa sad vi vidite kako će se izvuć sa poslovima tipa 12 milijuna kuna i 66 milijuna kuna koji se dijeli na 21 kompaniju…a kako to biva kod nas, prije će se tamo svi posvadit nego li počnu sa realizacijom posla…
kolege, bacite oko na gledalicu…svakim danom klizite prema dolje…svaki dan vam portfelj vrijedi sve manje…jer netko ne vjeruje u oporavak i iskrcava se…
a Varteksu ionako ostaje 80 milijuna starih dugova + ako bude odobren novi kredit…to je još dodatnih 10 milijuna…pa sad vi vidite kako će se izvuć sa poslovima tipa 12 milijuna kuna i 66 milijuna kuna koji se dijeli na 21 kompaniju…a kako to biva kod nas, prije će se tamo svi posvadit nego li počnu sa realizacijom posla…
Vidjet ćemo već danas koiko nam vrijedi portfelj, a pogotovo nakon obavjesti o kreditu i FI
kolege, bacite oko na gledalicu…
To vam je najbolji način investiranja – kupovati kad drugi kupuju i prodavati kad drugi prodaju. Vi se trebate zapitati koliko je ovdje marcipana koji ne vjeruju da će VART dobiti kredit, pa se iskrcavaju iz dana u dan, sve do službene obavijesti da je kredit dobiven.
Ovo što sam ja linkao, to je još uvijek neslužbeno. Javite se kad kredit bude služben, da vidimo hoće li se cijena od cca 17 kn uspjeti održati.
Ovo što sam ja linkao, to je još uvijek neslužbeno. Javite se kad kredit bude služben, da vidimo hoće li se cijena od cca 17 kn uspjeti održati.
ako je upisano založno pravo radi odobrenog kredita, onda je kredit odobren, tako da tu više nema neizvjesnosti
najveća neizvjesnost je njihovo poslovanje koje budi velike sumnje da će uopće moći servisirati ovaj novi kredit, a kamo li 80 mil. starih obaveza!
Deset milijuna eura kredita konačno bi moglo biti na računu Varteksa, a prema našim informacijama, jučer, 20. siječnja počela je uknjižba nad nekretninama.
Kako je bilo i dogovoreno, glavni kreditori Zagrebačka banka i Hrvatska banka za obnovu i razvoj, trebaju ispostaviti novčana sredstva od kredita na Varteksov račun.
http://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=7&sqi=2&ved=0CE4QFjAG&url=http%3A%2F%2Fwww.evarazdin.hr%2Fvarteksu-konacno-sjeo-kredit-od-10-milijuna-eura%2F&ei=kUreUsfRCfTvygOIsoHoAQ&usg=AFQjCNE_ygW4rOlwZ_cA10aEcC_mbaWZbA&bvm=bv.59568121,d.bGQ&cad=rja
Ja ne vidim nista novo, osim jos jednog clanka da bi kredit mogao biti odobren! To zvacete jos od 5. mjeseca prosle godine! A vi se kolega javite kad bude sluzbeno odobrena sredstva i kad sjednu varteksu na racun! Sudeci po svemu necete se javiti jedno vrijeme!:-X
Ja ne vidim nista novo, osim jos jednog clanka da bi kredit mogao biti odobren! To zvacete jos od 5. mjeseca prosle godine! A vi se kolega javite kad bude sluzbeno odobrena sredstva i kad sjednu varteksu na racun! Sudeci po svemu necete se javiti jedno vrijeme!:-X
Koliko treba da se dobije lova nakon što ti se kupac uknjiži na stan koji prodaješ? Ali ajde dobro, sigurno love nema još koju godinu, što reći, koju posluku porati
Kombinacije s nekretninama mogu biti razne! Ovo sto navodite ne mora znaciti da ce varteks i dobiti toliko potreban kredit za prezivljavanje. Varteks je duzan ko Grcka drzavi, moze se drzava uknjizit na nekretnine koje su zalozene, ima svako pravo na to kao i banke, ali to ne znaci da ce im biti odobren novi kredit!
Varteks je duzan ko Grcka drzavi, moze se drzava uknjizit na nekretnine koje su zalozene, ima svako pravo na to kao i banke, ali to ne znaci da ce im biti odobren novi kredit!
VART državi nije dužan ni lipe.