@da ljepa trgovina da je ode gotova stvar a vidi se da nije promet bi bija cc 5000000kn tak da je ovo samo mali tobogan. Lp
Uslijedit će i drugi tobogan,pogledaj ask do 19 kn,ako je ovo istina,da je danas riješenje kredita.
[emo_palacg]
nbakic | 19.11.2013. 12:59 u 12:59 | Odgovori
” … – Nakon što se čekalo mjesec i pol dana, možda je već jučer ili će danas biti potpisan ugovor između HBOR-a i ZABA-e o kreditu od 10 milijuna eura za Varteks. To će biti njihova jedina dugoročna obveza pa im neće biti teret, rekao je župan Predrag Štromar na aktualnom satu Županijske skupštine. -Nakon realizacije kredita menadžment Varteksa morat će se dokazati ili ćemo tražiti novo rješenje, dodao je Štromar.(vms)
@mene bid zanima ask je uvjek isti bid bid ko kupuje i koliko,da je stvar gotova a nije bid bi bija puta 5 minimalno,autor posjeduje dionice ove kompanije nije nagovor na kupnju isto tako ni na prodaju.
Nakon odobrenja kredita treba dobro i pametno voditi Varteks, inače će to sve biti uzaludno. Novi ugovori i postojeći možda ipak dovedu ovu kompaniju tamo gdje joj je mjesto.
Evo ga društvo pa čitajte.
Kome nije jasno kupovati će skuplje.
http://trzistakapitala.files.wordpress.com/2013/05/99-000106-00419-54-1.pdf
ha čuj…meni je rast dionice uvijek dobra vijest a ti kako hoćeš…
@ zvonac
Daj nam link od te dobre vijesti koju spominješ. Da se i mi veselimo.
http://varazdinske-vijesti.hr/aktualnosti/odrzana-sesta-sjednica-zupanijske-skupstine-2013.html
Kredit Varteksu
HNS-ova vijećnica Nevenka Češnjaj željela je pak čuti u kojoj je fazi dogovor između Varteksa i banaka.
– Ovih dana skidaju se zabilježbe nekih banaka s Varteksovih nekretnina te se priprema novi sporazum gdje će ostati samo HBOR i Zagrebačka banka. Oni će, naime, dati kredit Varteksu. Kad se oni uknjiže na te nekretnine, doći će i novac – pojasnio je župan. S kreditom od 10 milijuna eura trebale bi se pokriti zaostale plaće i dio otpremnina, dodao je također.
– Taj će kredit, uz vrlo povoljnu kamatnu stopu, biti jedina obveza Varteksa. Menadžment i djelatnici sada će imati priliku pokazati mogu li raditi u normalnim uvjetima poslovanja. Sada ćemo vidjeti hoće li menadžment, koji je bio vrlo kritiziran, dobro raditi svoj posao. Ako se pokaže da ne rade dobro, vlasnici će odlučiti što će dalje – poručio je Štromar te izrazio nadu da će Varteks dugoročno uspjeti.
Dali je ovo win Wituacija za sutra?????
– Taj će kredit, uz vrlo povoljnu kamatnu stopu, biti jedina obveza Varteksa. Menadžment i djelatnici sada će imati priliku pokazati mogu li raditi u normalnim uvjetima poslovanja. Sada ćemo vidjeti hoće li menadžment, koji je bio vrlo kritiziran, dobro raditi svoj posao. Ako se pokaže da ne rade dobro, vlasnici će odlučiti što će dalje – poručio je Štromar te izrazio nadu da će Varteks dugoročno uspjeti.
Zadnji put kad je dobil injekciju, Varteksov menađment je kupil Škode, sad očekujem da bu radil dobro i bude bil kupil – Audije.
[emo_namigusa]
Dnevni limiti trgovanja
Razred 2
Prosječna 17,08
Minimalna 14,52
Maksimalna 19,64
Ovdje se po meni čeka službena obavijest o kreditu, a ond smo preko 20 samo tako[emo_namigusa]
Tko čeka, taj i dočeka.