VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kakve ovo ima veze sa Varteksom?

Točno, nema veze sa Varteksom jer Varteks je prošlost, nekad bio a sad se spominjao.
[/quote]evo sad ce…i na koliko se ide nakon toga 3x 4x ? [emo_ooooo][emo_plazi]

Kako stoje stvari u varteksu,nove info,među radnicima??
Kada je uprava na potpisu ,danas ili sutra?
[/quote]

"Nikad čovjek ne može da kaže onoliko mudrosti koliko može da prešuti gluposti" top spameri 1 serislav 2 zorangutan 3 trial

@ZMAJKI
I tebe zanima varteks,al se ekipa skuplja,
Kada kreće rast?

pa čim si kupio dionicu HT-a, zaradio si…samo je pitanje koliko…više ili manje…ovisno po cijeni na kojoj si kupio…onda se fino zavališ i čekaš da kapne dividenda…pa čekaš promijenu trenda…do koje samo što nije došlo…

Ma da….samo što nije…. Evo sad će! Jel sad? Nije još…. Evo sad će… Jel?

Jedan od prvih poteza koji mi je bio nakon potpisivanja ugovora sa brokerima i dolaska na burzu je prodaja paketa HT-a sa IPO-a (u prvom mjesecu o.g. po 211 kuna). To je bio vrhunski potez! HT je odradio svoje, od IPO-a lipo sam zaradio nekih 43%….

A ti samo cekaj promjenu trenda….. Pa javi kad se promijeni trend! A na temelju čega će se promjeniti trend?

Jel se promjenio sada?

Sada?

Jel sada?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

zztop
Po Vama je bolje da ne dobije kredit pa da ode u stečaj.

@ Nikolson
Vi smatrate da ja spadam u grupu koja piše crnjake, a ja smatram da ste vi nerealni i pišete ružičasto…ja sam barem obrazložio zašto je crnjak…na diokiju i na varteksu…i što ćemo sad?
Interesantno je kako nemate dionice ni varteksa ni diokija…a oglašavate se na tim temama…i prozivate “crnjake”…kako to da ne prozovete one koji se svim silama trude i spamaju forum svojim sci-fi scenarijima kako će se navedene tvrtke uspijeti spasiti…i ne samo to, nego kako se dioničarma pruža nevjerojatna zarada kupovinom na ovim razinama?!
lacoste svako malo spominje nekakvo potpisivanje, stavlja linkove…koji nemaju veze s vezom…to vas drukanje ne smeta?

@Kresso

Samo se ti drži lacosta i ekipe…bit će plača…kao i na diokiju…
Čekajte zajedno objave ponuda na diokiju…a na varteksu objavu potpisivanja kredita…sretno vam u tome bilo…jesu potpisali? a sad? A SAD?
A ja ću lijepo čekati dividendu na HT-u…koja će sigurno biti…što se ne može reći za kredit Varteksu…a ako nema kredita…game over…što je već rečeno….jasno je da se s bankama nisu uspjeli dogovoriti…a onda moraju otvoriti stečaj…a onda cijena dionice ide na 5 kuna…pa povuci potegni….

Onda čekaj dividendu na HT i uživaj.

marcipan
Razumijem dioničare da se nadaju i pišu pozitivno o svom ulaganju jer očekuju pozitivan rasplet, ali ne razumijem one koji nemaju dionice, a po cijele dane pišu da to ide u propast. Ipak se treba zapitati šta s tim ljudima onda nije u redu! Koliko padne dionica ht-a svake godine, a koliko je dividenda? Kada to izračunaš onda se javi i reci da li je to pametno ulaganje. Tko je kupio na ipou ako se ne varam je još u plusu, a koji su kupovali kasnije su u pušingu.

nikolson, jedno je pisati pozitivno i nadati se,a druga stvar je svaki dan pisati jedno te iste desetine postova tako da to preraste u spamanje i navlačenje.sve treba imati neku razumnu mjeru.

sve što pišem je osobno mišljenje, nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica

@Kresso

Čekajte zajedno objave ponuda na diokiju…a na varteksu objavu potpisivanja kredita…sretno vam u tome bilo…jesu potpisali? a sad? A SAD?
A ja ću lijepo čekati dividendu na HT-u…koja će sigurno biti…što se ne može reći za kredit Varteksu…a ako nema kredita…game over…što je već rečeno….jasno je da se s bankama nisu uspjeli dogovoriti…a onda moraju otvoriti stečaj…a onda cijena dionice ide na 5 kuna…pa povuci potegni….

Vjerojatno točno tako. Ako nema kredita, stečaj. Jednostavno. Bar tako kažu.

Ja ne kažem da će kredita sigurno biti (dapače, svakim danom kojim prođe sve više sumljam -al prodao još nisam niti jednu dionicu), a pogotovo da “samo što nije”. Zapravo kredit je trebao još prije ljeta i trebao je “isti tren” da bi firma preživila. Svejedno, ja se nadam pozitivnom raspletu i zato i imam ove dionice, al nikoga ne navlačim.

Dioki niti imam niti sam ikad imao. Kolegu lacoste10 smatram za spamera, tako da se ne slažem s njegovim ponavljanjem jednoga te istoga i sitnim manipulacijama, tako da slobodno možete vi s njima u ekipu, očito ih bolje poznajete.

I sretno vama s dividendom! Svakome svoje, ja sam odlučio da to nema perspektivu i da mi se više isplati prodati i uložiti u drugo, što se za sada pokazalo izuzetno dobrim potezom. Al, tebi svako dobro i da ti HT naraste masu i da dividenda svake godine bude sve veća (imam puno dragih ljudi koji imaju HT)…. Pa…. Eto. A s Varteksom cemo vidit sto ce biti. Ja vjerujem da će biti dobro. Vidit ćemo ko je bio u pravu.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

marcipan
Razumijem dioničare da se nadaju i pišu pozitivno o svom ulaganju jer očekuju pozitivan rasplet, ali ne razumijem one koji nemaju dionice, a po cijele dane pišu da to ide u propast. Ipak se treba zapitati šta s tim ljudima onda nije u redu! Koliko padne dionica ht-a svake godine, a koliko je dividenda? Kada to izračunaš onda se javi i reci da li je to pametno ulaganje. Tko je kupio na ipou ako se ne varam je još u plusu, a koji su kupovali kasnije su u pušingu.

dividenda je uvijek solidnih 9-10% vrijednosti dionice…ne vidim što je tu loše?
sigurno puno bolja investicija nego u neku stečajušu…koja je na 12-13 kuna…a sutra bi mogla biti i na 5 kn…ili je možda više ne bude ni izlistano na burzi…
ja bi se prije pitao što nije u redu s ljudima koji ulažu novce u dionice firmi koje su izgenerilale toliki gubitak, nema toga kome nisu dužne…i koje su u nekakvim stečajnim i predstečajnim nagodbama…i trebaju rusko-američkog ulagača sa 100 mil eura ili 15 mil eura kredita da bi se trenutno spasile i produljile agoniju….a nije onda dosta samo da su sa svojim pričama navlačili ljude na višim razinama, nego i dalje sa svojim spamovima uvjeravaju kako to još nije gotovo…kako je to strong buy…
ima nas koji sagledavamo činjenice…a one ne idu u prilog kupovini tih dionica…navodimo razloge zbog kojih će te dionice vrijediti još manje i na kraju više neće biti ni prisutne na burzi…a onda nas vi prozivate i govorite da pišemo crnjake…
sjetite se VLDS, DKVS, ZDNK… povijest se ponavlja….sve su iste rasprave i drukanja bile vođene na tim temama…i isto je ekipa govorila o “dušebrižnicima”, o onima koji žele kupiti jeftinije itd. itd.

dividenda je uvijek solidnih 9-10% vrijednosti dionice…ne vidim što je tu loše?
sigurno puno bolja investicija nego u neku stečajušu…koja je na 12-13 kuna…a sutra bi mogla biti i na 5 kn…ili je možda više ne bude ni izlistano na burzi…
ja bi se prije pitao što nije u redu s ljudima koji ulažu novce u dionice firmi koje su izgenerilale toliki gubitak, nema toga kome nisu dužne…i koje su u nekakvim stečajnim i predstečajnim nagodbama…i trebaju rusko-američkog ulagača sa 100 mil eura ili 15 mil eura kredita da bi se trenutno spasile i produljile agoniju….a nije onda dosta samo da su sa svojim pričama navlačili ljude na višim razinama, nego i dalje sa svojim spamovima uvjeravaju kako to još nije gotovo…kako je to strong buy…
ima nas koji sagledavamo činjenice…a one ne idu u prilog kupovini tih dionica…navodimo razloge zbog kojih će te dionice vrijediti još manje i na kraju više neće biti ni prisutne na burzi…a onda nas vi prozivate i govorite da pišemo crnjake…
sjetite se VLDS, DKVS, ZDNK… povijest se ponavlja….sve su iste rasprave i drukanja bile vođene na tim temama…i isto je ekipa govorila o "dušebrižnicima", o onima koji žele kupiti jeftinije itd. itd.

Da li ti znaš da je Varteks prošao predstečajnu nagodbu i da ima šansu za novi početak? Ima šansu!

@Kresso

Vjerojatno točno tako. Ako nema kredita, stečaj. Jednostavno. Bar tako kažu.

Ja ne kažem da će kredita sigurno biti (dapače, svakim danom kojim prođe sve više sumljam -al prodao još nisam niti jednu dionicu), a pogotovo da "samo što nije". Zapravo kredit je trebao još prije ljeta i trebao je "isti tren" da bi firma preživila. Svejedno, ja se nadam pozitivnom raspletu i zato i imam ove dionice, al nikoga ne navlačim.

Dioki niti imam niti sam ikad imao. Kolegu lacoste10 smatram za spamera, tako da se ne slažem s njegovim ponavljanjem jednoga te istoga i sitnim manipulacijama, tako da slobodno možete vi s njima u ekipu, očito ih bolje poznajete.

I sretno vama s dividendom! Svakome svoje, ja sam odlučio da to nema perspektivu i da mi se više isplati prodati i uložiti u drugo, što se za sada pokazalo izuzetno dobrim potezom. Al, tebi svako dobro i da ti HT naraste masu i da dividenda svake godine bude sve veća (imam puno dragih ljudi koji imaju HT)…. Pa…. Eto. A s Varteksom cemo vidit sto ce biti. Ja vjerujem da će biti dobro. Vidit ćemo ko je bio u pravu.
[/quote]

jel vi smatrate da ja nekog navlačim?
samo iznosim činjenice…a to su da je varteks u golemim dugovima…da se u psn dogovorio samo sa dijelom vjerovnika, ali ne i s bankama kojima duguju i dalje ogromne novce…ali ne samo to, nego trebaju te iste banke da im ušpricaju dodatnih 10 mil eura da bi ovi mogli uopće poslovati…
tih 10 mil im je trebalo još prije 3-4 mjeseca…gdje su sad? koliki im je sad dug? kolka im je sad kamata? odakle im sirovine za nastavak proizvodnje, odakle im za plaće? dakle, generiraju i dalje gubitak…koji se sve više i više gomila…
da je banka htjela odobriti kredit, ona bi to već napravila…
ne treba meni sreća s dividendom…to su lijepi novci kad kapnu na račun…ht i dalje mlati velike novce, unatoč padu prihoda i dobiti…na vidiku su bolji dani…smanjuju broj radnika…u planu je širenje tržišta kroz slovenski telekom…distribucija struje…dobit će novih korisnika…nove prihode, novu dobit…imaju novaca za ulaganja…ne trebaju nikog da ih kreditira i financira njihovo poslovanje…sve su to činjenice…a one idu u prilog da vlasnici ht-ovih dionica mirnije spavaju nego dioničari varteksa ili diokija…čija je budućnost za neke još uvijek neizvjesna…a ti spadaju u klasu kroničnih optimista…

New Report

Close