@BearG
Evo zmajkija i na vart-u….ne navraćaš više na atpl
————————————————————
Lipari na bidu ,ali ne ide.
Sa 60-70 tisuća kuna po asku se može počistit sve do 18-19 kn.
Ma kakav burek majstor…prije piroška…[emo_smijeh]
Ma kakav burek majstor…prije piroška…[emo_smijeh]
Neznam dali je i piruška???
Kad padne na nivo ispod 3 kn.
Kada je uprava na potpisu ,danas ili sutra?
potpisu čega? zahtjeva za stečaj?
ne misliš valjda da će im banke, kontra kojih sada vlada ide s novim Zakonom o kreditiranju, dati kredit da time vlada spasi varteks i tako sebi digne popularnost na uštrb banaka???
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
Kosor
Samo idete od teme do teme i pišete crnjake. Na Diokiju, Ingri, Varteksu… Šta Vam je tako crno u životu? Brinite se o svojim dionicama ako ih uopće imate. Nemam nabrojane dionice.
@ Nikolson
A Vama i lacostu je sve ružičasto!
Ne znam na kojim ste drogama…ali stvari su daleko od ružičastih…pogotovo u navedenim tvrtkama, a samim time i dionicama…
stanje u državi pred kolapsom…bacite pogled na burzu rada…koliko ih tamo ima…država šarafi na sve strane ne bi li pokrpala proračun…diže poreze, uvodi mjere štednje…uzima sve više i više narodu koji pošteno radi…istovremeno nas zadužuju…nitko ne zna za što i kamo ti novci idu…u proizvodnju i industriju sigurno ne…jer tu stojimo i tapkama na mjestu već 20 godina…
sve veće i veće nezadovoljstvo…umirovljenika, onih koji rade u privatnom sektoru za mizeriju i onih u državnom sektoru koji se odlučuju na štrajk…
a o onima koji nemaju posla i ne mogu ga naći da i ne govorimo…
ako vama to nije crnjak…onda nabavite naočale…
@ Nikolson
A Vama i lacostu je sve ružičasto!
Ne znam na kojim ste drogama…ali stvari su daleko od ružičastih…pogotovo u navedenim tvrtkama, a samim time i dionicama…
stanje u državi pred kolapsom…bacite pogled na burzu rada…koliko ih tamo ima…država šarafi na sve strane ne bi li pokrpala proračun…diže poreze, uvodi mjere štednje…uzima sve više i više narodu koji pošteno radi…istovremeno nas zadužuju…nitko ne zna za što i kamo ti novci idu…u proizvodnju i industriju sigurno ne…jer tu stojimo i tapkama na mjestu već 20 godina…
sve veće i veće nezadovoljstvo…umirovljenika, onih koji rade u privatnom sektoru za mizeriju i onih u državnom sektoru koji se odlučuju na štrajk…
a o onima koji nemaju posla i ne mogu ga naći da i ne govorimo…
ako vama to nije crnjak…onda nabavite naočale…
Koliko ima vas crnjaka na temama ,to je za ne povjerovat,samo skakućete od teme do teme i izlijevate žuć…
Držite se teme.
Zmajki jeli to nadoknađuješ prilike ovdi na vart-u….ingr i vart….ma znaš izabrat i gotovo…
Dobar je zmajki ne diraj mi ga.Jedino pokusavam dokucit zasto me stavio na ignore.
Sutra se nešto potpisuje! Ajd` napokon…
potpisu čega? zahtjeva za stečaj?
ne misliš valjda da će im banke, kontra kojih sada vlada ide s novim Zakonom o kreditiranju, dati kredit da time vlada spasi varteks i tako sebi digne popularnost na uštrb banaka???
[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh]
[/quote]
Mislim da ste vi odavno u stečaju,čitajući vaše komentare.
Zašto im banke nebi dale kredit???
Normalno je za očekivati da će vlada pomoći varteksu.