Pratim ovaj forum, tj. komentare vezane uz Varteks i čudim se koliko ima ljudi iz klase “optimist-Karlo Kurent”…;))
Evo kreditni rejting Zabe je snižen.
Zar postoji netko tko misli da je Varteks perspektivna firma i da je treba spasiti?
Tih 10 milijončeka je kap u moru, bez obzira što je država svoj dio “oprostila”.
Varteks u sadašnjem stanju nema budučnosti, sve će se to svoditi na životarenje još neko vrijeme a onda ,….by by by
Supruga mi radi u Varteksu. 1992 je dobila plaču skoro jednaku današnjoj.Ima li tu logike????
Šteta šteta, ali politika je “stvorila rat, privatizacije i ostala s…a”, politika će zabiti zanji čavao u lijes.
13.62 zadnja
Koliko je vrijednost ??
možda i je ali meni osobno mišljenje od nekoga tko istovremeno druka na Ingri koja je već 100 puta mogla ili trebala ili što ja znam završiti u stečaju ne znači puno a vjerujem i svima koji se trude biti koliko toliko ajmo reći objektivni mada to nije najbolja riječ jer teško kod nas itko može biti objektivan kada rijetko tko zna sve činjenice a inaravno svi smo mi crveni ispod kože pa ljepšim naočalama gledamo dionice koje imamo [emo_smijesak]
da se razumijemo želim svima na Ingri da preživi i dugoročno se oporavi…
ovo je gotova prica odavno..samo se mlati prazna slama i uvaljuje papirice usput..
[emo_palacd]
Kakve to sad veze ima…očito da ju nije prodao Varteks…
Nemojte biti smješni…država i banke su ulupale silne novce u Varteks…pa nešto su valjda uzele i natrag….
Nemoj zekat.
Lijepo sam pitao kolika je cijena zgrade a ako nemaš što pametno za reći – onda bolje ništa.
Koliko je vrijednost ??
Kakve to ima veze? Ta robna kuća vjerojatno je išla pod dug u onih 300 milijuna kuna dugovanja što je pisalo da će biti plaćeno nekretninama…
Kakve veze ima što je išla pod dug-pitam koja je vrijednost -i koliko je zatvoreno duga sa time????
Uzmi Plan PSN i čitaj ako te zanima! Neću ti valjda ja odrađivati domaću zadaću?!? [emo_smijeh]
Tko o čemu dioničari varteksa o kreditu, i kad se kredit dobije hoće li se nastaviti proizvodnja, do kada, koliko dugo[emo_smijesak]