VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tolko o tome kako je PSN parafirana…i kako ne može Varteks u stečaj…i kako će Linić spasiti stvar…
Samo nemojte reći da vam nitko nije govorio…dok su drugi govorili o perspektivi tvrtke kojoj treba 15 mil eura da bi preživila….
A što se Iračana tiče, baš me zanima tko želi poslovati s tvrtkom koja nema ni za plaće svojih radnika….tko će sklopiti posao s takvom tvrtkom koja ne može ispoštovati obaveze prema vlastitim radnicima…

nemoj molim te povlačiti paralele s Diokijem…slično je jedino što su obadvije tvrtke išle u predstečajnu, koja kod Diokija nije izglasana dok kod Varteksa je i potvrđena je od strane trgovačkom suda i što je najvažnije tvrtka radi ( iako je u velikim problemima ali radi i ugovara nove poslove, zato cijena i je ovako niska)….nagovještavati stečaj Varteka je trenutno pomalo neozbiljno (u krajnjem slučaju koliko znam niti računi nisu blokirani ali činjenica stoji da je kod nas sve moguće)

Tolko o tome kako je PSN parafirana…i kako ne može Varteks u stečaj…i kako će Linić spasiti stvar…
Samo nemojte reći da vam nitko nije govorio…dok su drugi govorili o perspektivi tvrtke kojoj treba 15 mil eura da bi preživila….
A što se Iračana tiče, baš me zanima tko želi poslovati s tvrtkom koja nema ni za plaće svojih radnika….tko će sklopiti posao s takvom tvrtkom koja ne može ispoštovati obaveze prema vlastitim radnicima…

Među ostalim, uvjet je da nemaju dugova državi te da nad njima nije pokrenut predstečajni ili stečajni postupak. Ono što je zbog briselskih pravila važno jest da ovaj put u iduća dva i pol mjeseca Ministarstvo gospodarstva provede cjelokupnu proceduru, objavi natječaj, prikupi ponude, analizira ih i odabere one kojima će isplatiti državnu subvenciju.
Vaš link …

[emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_smijeh][emo_zloban]

Imam Varteksove dionice, ali trebalo bi ovdje također napraviti kao s Diokijem. Jednostavno da nas maknu s burze, da sve izgubimo i konačno nešto pametnije počnemo raditi i ulagati.

@MISANJ

Zašto? Jer ti znaš kakva je bila PSN i da je prošla i da Varteks MOŽE raditi? Di je tu veza s Diokijem? Osim gladi da se uništi nešto pa da se domogneš imovine….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

prodaj odmah i riješio si se brige, odnosno sam si se delistirao[emo_smijeh]

Imam Varteksove dionice, ali trebalo bi ovdje također napraviti kao s Diokijem. Jednostavno da nas maknu s burze, da sve izgubimo i konačno nešto pametnije počnemo raditi i ulagati.

Da, da, ja ću se domoći imovine… Beljezgaš gluposti.
Inače, Zvonac, nešto sam prodao zadnjih dana, a ubrzo ću i sve. Ti zaradi i pljuj po takvima.
Pod utjecajem je puno ulagača raznim napisima, blogovima, nickovima itd.
Jedno vrijeme euforično čekamo veliku zaradu, a zatim samo čekamo da čim manje izgubimo. Adrenalin radi.
Ludo, zar ne ?

@MISANJ
Nisam mislio na tebe da ćeš se domoći imovine, nego oni koji bi eventualno uništili firmu.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Misanj zašto misliš da pljujem po nekome ili u ovom slučaju po tebi???
Samo ti je premisa bezveze, htio bi da ode u stečaj i da se delistira jer baš želiš izgubiti sve???
Shvaćaš što želim reći, puno je jednostavnije prodati jer misliš kako će dionica ići dole ili firma u stečaj ili što već negativno…
a što se tiče same cijene ona trenutno ide dole kako je išla i gore u zadnjih mjesec dana….recimo prodaješ ti i istomišljenici koji su možda (kažem možda jer ne mogu znati) isto tako i kupovali u prošlih mjesec dana jer su očekivali raketu unutar tjedan dva…
Svi kupujemo i prodajemo prema nekim svojim rezonima, nekad dobro a nekad loše…
No hard feelings[emo_smijesak]

Inače, Zvonac, nešto sam prodao zadnjih dana, a ubrzo ću i sve. Ti zaradi i pljuj po takvima.
Pod utjecajem je puno ulagača raznim napisima, blogovima, nickovima itd.
Jedno vrijeme euforično čekamo veliku zaradu, a zatim samo čekamo da čim manje izgubimo. Adrenalin radi.
Ludo, zar ne ?

Bravo za Krešu i zvonaca.
Lijepo i argumentirano odgovarate.
Svako ima svoje mišljenje, zato postoji forum.

U nedostatku vijesti o kreditu i rješvavanju krize u Varteksu, dionica se danas trži ispod 14 kn…prije neki dan se tržila ispod 15 kuna…
Bila je euforija kad je bila na 16-17 kuna i kad ste iščekivali objavu kredita…od onda je prošlo već dosta vremena…rekao bi da su neki to iskoristili i iskipali se na tim razinama….druge ne znamo kakva sudbina čeka ovdje…očito postoji ekipa koja spretno i sretno može zaraditi na ovakvim dionicama (i naivcima) u kratkom periodu 10-20%…
ali dobri su mi ovi koji sidre unutra, a kunu se da imaju ulaz na 9 kuna…pa šta vam nije dovoljno? trebate još zarade na ovom gubitašu?
ne zaboravite…pohlepa je uništila mnoge…koji su bili i puno pametniji i bogatiji od vas…

U nedostatku vijesti o kreditu i rješvavanju krize u Varteksu, dionica se danas trži ispod 14 kn…prije neki dan se tržila ispod 15 kuna…
Bila je euforija kad je bila na 16-17 kuna i kad ste iščekivali objavu kredita…od onda je prošlo već dosta vremena…rekao bi da su neki to iskoristili i iskipali se na tim razinama….druge ne znamo kakva sudbina čeka ovdje…očito postoji ekipa koja spretno i sretno može zaraditi na ovakvim dionicama (i naivcima) u kratkom periodu 10-20%…
ali dobri su mi ovi koji sidre unutra, a kunu se da imaju ulaz na 9 kuna…pa šta vam nije dovoljno? trebate još zarade na ovom gubitašu?
ne zaboravite…pohlepa je uništila mnoge…koji su bili i puno pametniji i bogatiji od vas…

Izgleda da bi mogla uskoro vjest o kreditu,da znamo dali je ili nije odobren ..

Ovaj tjedan(dana) bankari – bi trebali na sastanak .

U vladu.

New Report

Close