Nema tko tjerati Varteks u stečaj. Postoje dioničari, klijenti i zaposlenici ZABE a ne samo Varteksa. Ako ZABA vidi da je riskantno dati kredit Varteksu zašto bi ga dala. Ja ne isključujem da su tu kojekakve kombinacije u vezi otezanja moguće ali sigurno je da dati kredit Varteksu nije neki zicer.
O tome tko sve stoji u redu da isporuči Varteksu kredit možete samo sanjati,
pogledajte kako je Linić prošao u Americi s traženjem kredita.
Kako je u izjavama za medije nakon sastanka kazao Al-Karbooli, ovaj će posjet biti iskorišten za konkretne dogovore vezane uz neke već ugovorene poslove, poput proizvodnje autobusa hrvatskog Crobusa za iračkog partnera, potom zajedničke proizvodnje lakog oružja u Iraku, kao i zajedničke proizvodnje u tekstilnoj industriji u Bagdadu.
[emo_smijeh][emo_palacg]
Opala-ponovno posjet- slijedi potpis ugovora.
i kaj sad???
bogami kupnja se razbježala [emo_mrgud]…predugo uprava šuti ili jednostavno ekipica misli pecati Dioki pa prodaje neke druge ajmo reći slične dionice
ma šalio sam se naravno, ali vjerojatno će biti i takvih rezona…šala na stranu ekipa na diokiju će izgleda gadno nastradati [emo_mrgud]…to mi nikad nije drago
"nazad" u Varteks? Neće imati s čime nazad u Varteks…
Mislim da će se nakon događaja sa Diokijem mnogima strah uvući u kosti. Sve ove lijepe kompanije u PSN vise o koncu, ALI neće sve u stečaj! Već se danas “DIOKI sindrom” reflektirao na mnoge.