http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VART-R-1
sada znamo tko je kupovao veće količine,
A pokazala se i istinita moja tvrdnja da se radi o jačem kupcu a ne o špekulantima ,kako su neki tvrdili, i vidi slučajnosti-ZABA dd.
Što svi obilazite srž problema. U datim uvjetima Varteks je gubitaš i niti jedna banka ga bez političkih pritisaka neće financirati. Nakon izvjesnog vremena za takav kredit tražiti će se otpis dijela kredita i kamata (reprogram), ili u najboljem slučaju moratorij.
Politički pritisci inače su nešto na što vlasnici banak nisu računali kad su osvajali tržište, pa tako taj rizik nisu uračunali u bilance. Već su očekivali sami od sebe (banalno) vječni P/E 3
[/quote]
http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=VART-R-1
Izgleda da ZABA -vjeruje u VART- kada su pune skrbnički računi.
skrbnički ZABE..može biti Pero Perić iza njega [emo_smijeh]ali najčešće je iza skrbničkog ili netko malo veći ili netko tko se želi sakriti, odnosno skoro uvijek dobar znak….
netko tko ima skrbnički račun kod ZABA-e kupuje ili prebacuje s jednog računa na drugi…lacosteov zaključak…zaba ima povjerenja u varteks….[emo_naivan]
a gdi je ona TA na temelju koje je upravo sad vrijeme da se ulože novci u varteks?
netko tko ima skrbnički račun kod ZABA-e kupuje ili prebacuje s jednog računa na drugi…lacosteov zaključak…zaba ima povjerenja u varteks….[emo_naivan]
a gdi je ona TA na temelju koje je upravo sad vrijeme da se ulože novci u varteks?
Ta- ti je uvjek prisutna , ovisno o vašem odabiru, bez nagovora .
A to dali se kupuje ili prebacuje na skrbničke račune – nebih niti komentirao , pogledaj promete i količine koje su kupljene po asku u zadnjih dvadesetak dana.
Iako mi Varteks čini dobar dio portfelja, nevjerojatno zivciraju ovakvi drukeri i ljudi koji ponavljaju non-stop isto i spamaju! Dajte ljudi, pa samo sami sebe sramotite!
A ovo sa ZABA skrbnicki => ZABA vjeruje, ne triba ni komentirati nego to treba automatski brisati. Ili barem komentatoru to nekako priljepiri pored imena pa da daje svim njegovim postovima dodatnu težinu o ozbiljnosti njegovih postova i “znanju” koje prodaje!
Kako vrijeme teće optimizam je sve tanji, očekivanja sve manja, nervoza sve veća.
http://www.varteks.com/hr/korporativno/obavijesti-za-investitore
Čemu nervoza-pratite navedeni web-varteks i obavjesti ,kada se pojavi info o kreditu ,onda možemo reči da je podatak točan.
A jesam vam lijepo rekao da ide opet na 14 kn…
Nema nervoze…vi čekajte objavu, a cijena vam je natrag na 14 kn…a bit će i niže…
Ja još uvijek čekam onu TA za Varteks od lacosta…kaže da on ulaže na osnovu TA analize…a ne na osnovi piskaranja po forumu…samo ne znam što radi onda ovdje po cijele dane i aludira kako će kredit svaki čas, a onda skyrocket prema gore…
Cijena još nije 14….ovo su sad trenutno “igrice” dok se vijest ne objavi(pa pogledajte kolega količinu dionica protrgovanih zadnjih tjedana dana nema ni 1000 dionica),očit je vaš druk na dole ali…ništa od toga!
Za lacostu kuzimo zašto piše (jer ima dionice) ali koja je Vaša svrha pisanja svaki put kad netko napiše nešto pozitivno,Vi se odmah aktivirate i pišete(a nemate dionice)!?!
Lijep pozdrav