Tko će na kraju biti tzv. jači… Političari ili sudci…?
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/276141/Udruga-sudaca-Linica-nazvala-neciviliziranim.html
Ustavni sud Republike Hrvatske je institucija koja je ustanovljena Ustavom Republike Hrvatske, a koja jamči njegovo poštivanje i primjenu. Svoje djelovanje temelji na odredbama Ustava Republike Hrvatske i Ustavnog zakona o Ustavnom sudu Republike Hrvatske.
Ustavni sud je neovisan o svim tijelima državne vlasti, i ne spada niti u izvršnu, niti u zakonodavnu, niti u sudsku vlast (prema nekim pravnim teoretičarima, Ustavni sud predstavlja četvrtu vlast, a prema drugim je iznad triju vlasti).[/u]Temeljni pravni izvori za Ustavni sud su Ustav Republike Hrvatske, Ustavni zakon o Ustavnom sudu te Poslovnik Ustavnog suda.
Tko će na kraju biti tzv. jači… Političari ili sudci…?
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/276141/Udruga-sudaca-Linica-nazvala-neciviliziranim.html [tportal.hr]
Ustavni sud Republike Hrvatske je institucija koja je ustanovljena Ustavom Republike Hrvatske, a koja jamči njegovo poštivanje i primjenu. Svoje djelovanje temelji na odredbama Ustava Republike Hrvatske i Ustavnog zakona o Ustavnom sudu Republike Hrvatske.
Ustavni sud je neovisan o svim tijelima državne vlasti, i ne spada niti u izvršnu, niti u zakonodavnu, niti u sudsku vlast (prema nekim pravnim teoretičarima, Ustavni sud predstavlja četvrtu vlast, a prema drugim je iznad triju vlasti).Temeljni pravni izvori za Ustavni sud su Ustav Republike Hrvatske, Ustavni zakon o Ustavnom sudu te Poslovnik Ustavnog suda.
Bravo ZiZi! Sjedi, 5! Još malo pa ćeš i toplu vodu otkriti!
KresoM
Sad si ti pametan, a portfelj ti isti kao i od blogera. Copy paste.
Ma da? Ja sam kupovao IPKK kad je on izašao iz njega (na 210 i 215), Solaris kad je on reko da je izašo iz njega. Tisak isto kada je on izašo iz njega… A njemu je Varteks isto 15% portfelja? Nisam znao.
A di je meni PTKM? Di mi je DDJH? Di mi je HDEL? Svakome tko je u plusu tako možeš reći da mu je portfelj copy paste od tzv. “blogera”! Jer čovjek prepoznaje dobre prilike. Zato, molim te…. .I.
No, u čak 10 od ukupno 13 grupa tog natječaja prijavio se i varaždinski Varteks pro, Varteksova tvrtka kćer. Ako su dobili ove silne poslove, mislim da je tu i kredit[emo_smijesak]
[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_novac][emo_palacg]
kaj sad..?opet ništa?ili idući tjedan?[emo_zacudjen][emo_beztona]
iz članka:
“no neslužbeno smo doznali da Uprava Varteksa očekuje da bi se to trebalo dogoditi ovog tjedna.”
“Prošlog su tjedna radnici u 2 najveća pogona Varteksa, njih oko tisuću – dobili zaostale plaće za travanj, dok će ostali morati pričekati konačan dogovor Uprave tvrtke s HBOR-om i poslovnim bankama.”