Po trenutnim nalozima se ne sugerira baš na neki rast. Ali sačekajmo da vidimo što će banke reći. Ovi uvjeti da se novim kreditom (koji je ipak još uvijek skroz neizvjestan) zatvore stari krediti govore o tome da dugovi u biti ostaju i da su samo prolongirani. Uz dodatni minus koji se odnosi na plaće i otpremnine. Plaće djelatnicima i otpremnine nisu nešto što će povečati prodaju proizvoda na tržištu. To je sve ustvari samo krpanje zakrpa. Teško da tu ima neke budućnosti. Možda samo kratkotrajan traderski uzlet cijene. Ali, odradit ćemo bude li prilike. Zasad ju ne vidim.
Isplate za zaostale plaće i otpremnine su upredstećajnoj nagodbi rezervirane.
Dakle,kada se sa kreditom to otplati, ulazi se u normalno poslovanje
– sa imovinom od cca 190 kn po dionici/BV/.
To će biti vidljivo i jasno sa bilancom 31.10.2013.,ili možda sa godišnjim financijskim izvješćem za 2013.
Kolika će tada biti cijena dionice.Da li će 50 biti malo.
Normalno da sam unutra.Jasno je da neću dočekati 50.Biti će tu još valova.
U VART će teći mede i mlijeko u slijedećih šest mjeseci.
Naravno da cemo gledati bar 50kn ako ne i vise,drago mi je vidjet daopet spominjete med i mlijeko na varteksu![emo_smijeh][emo_palacg]
@ala ovoga kolege lopine mljekara i pčelara. Lp
– sa imovinom od cca 190 kn po dionici/BV/.
to su gluposti, to je bila računica PRIJE nagodbe i PRIJE podmirenja dugova vrijednim nekretninama…negdje na ovoj temi bio je podatak o novom BV-u od svega pedesetak kuna [emo_palacd]
to su gluposti, to je bila računica PRIJE nagodbe i PRIJE podmirenja dugova vrijednim nekretninama…negdje na ovoj temi bio je podatak o novom BV-u od svega pedesetak kuna [emo_palacd]
[/quote]
Dakle, dugovi, po toj vašoj računici, ne ulaze u knjigovodstvenu vrijednost? [emo_smijeh]
Država otpiše 200 milijuna kuna duga, a knjigovodstvena vrijednost pada? [emo_smijeh]
…negdje na ovoj temi bio je podatak o novom BV-u od svega pedesetak kuna [emo_palacd]
Netočno. Država svoj dio cijeni po 50-ak kuna, odnosno po toliko je zamijenila dug.
Ja sam lopinu shvatio da danas nema otvaranja ispod 20 kn, pih kakav z….b.
ING, ti si skroz u kešu pa posvuda zazivaš katastrofu i pesimizam ili imaš poneku dionicu.
Hajde nas prosvjetli što to po tebi trenutno vrijedi imati na ZSE.
VARTEKS definitivno al na nekoj drugoj cijeni …
[emo_smijesak]
Nekom zatrebalo za odijelo u Varteksu.