http://www.poslovni.hr/hrvatska/varteksu-za-opstanak-nuzan-kredit-od-10-milijuna-eura-246904 ja sam bija kupia varteks po 8kn a proda po 10kn a čini mi se da bi moga opet. Lp
Na koji način će pasti cijena na 8 kn, tako što će Varteks dobiti kredit ili očekuješ 8 kn ako ode u stečaj?
Evo, ako ode u stečaj ja ti sa zadovoljstvom prodam po tih 8kn.
I kad se dobije kredit, potrosit ce se za place i ode 10 milj u vjetar. I sto onda? Opet pisat po novinama, dajte nam opet kredit da imamo za place. Nadam se da ce vjerovnici, to otjerat u stecaj, radnike poslat nu burzu i zbrinjavanje, i staviti tocku na varteks zauvijek.
Ovo je u eurima, ne u kunama. Tko će to dati? Puniti vreču bez dna, firmu bez perspektive? Da nije blogera unutra, gdje bi cijena bila? Bolje je i ne misliti. A s vremenom (vrlo brzo) bi ipak mogla tamo i otići. 10 milijuna eura !!!
http://www.seebiz.eu/stromar-varteksu-radi-opstanka-nuzan-kredit-od-10-milijuna-eura/ar-68042/
E SAD TREBA IMAT ŽIVACA PA IZDRŽAT PRITISAK….HOĆE LI ILI NEĆE?![emo_euro][emo_vrtimise]
I da hoće, što će to promijeniti? Produžiti agoniju? Agonija je neugodno stanje.
A niti napetost nije bolje stanje. Sve u svemu …
I da hoće, što će to promijeniti? Produžiti agoniju? Agonija je neugodno stanje.
A niti napetost nije bolje stanje. Sve u svemu …
Agonija? To ti je ono na IGH. Ovo tu je novi početak! Koji može voditi do nove agonije, ali i ne mora!
Znalac si koji će na Eclectici saznati što mu se sugerira o Varteksu. Ha-ha!
Jačeg li ulagača! Tako se ušlo i u neke druge dionice, pa se sad u minusu.
A toliko se sofističkih postova napisalo.
Slijedi vlastite investicijske odluke, a ne tuđe. Možda se iskobeljaš iz situacije.
Znalac si koji će na Eclectici saznati što mu se sugerira o Varteksu. Ha-ha!
Jačeg li ulagača! Tako se ušlo i u neke druge dionice, pa se sad u minusu.
A toliko se sofističkih postova napisalo.
Slijedi vlastite investicijske odluke, a ne tuđe. Možda se iskobeljaš iz situacije.
Odlično! Dao sam ti plus!
Samo, iz kakve situacije da se iskobeljam? Plus u Varteksu 17,66%, a nadokupljivao sam ga čak i na 21kn! Tako da, možeš biti samo zavidan…. A tebi bi koristilo da poslusas tuđi savjet, manji bi ti bio minus u portfelju,a što je još važnije, bio bi sretniji jer bi te zavist manje izjedala….
E kad bi se zaista javno znalo tko je zaista u plusu, koliko i od kada. Ne bi se ti ovako razmetao. Ali avaj. Od svih Eclectica dionica jedino je KORF odradio. Naprosto zato jer je unutra najviše love. Sve ostalo je luzerska spika. A ti se uhvatio na udicu. I koliko češ se još puta uhvatiti.
Vjeruj vlastitim investicijskim odlukama. Ako uopće imaš vlastitih. Varteks ti svakako nije.
Što se ask podebljava..ili?![emo_zacudjen][emo_zacudjen][emo_vrtimise]