Ide ovo u blokadu.
Ide ovo u blokadu.
eto ga. tilt, tilt!
ćemo i prije utorka nagristi 20ticu.
…a lijepo sam vam rekao…sve na vrijeme, al’ vi ne slušate, tjerate po svome, a znanje vam oskudno…lijepo vi meni sad napišite, svaka čast droetker nadigrao si nas. Inače niš’ od novih savjeta.
Ako je danas ovako, kako će tek biti u utorak ako se plan prihvati i onda sljedećih dana kako ljudi budu shvaćali što se zapravo dogodilo i kakva je nova situacija…..
P.S. Imam VART i nije nagovor na kupnju ili prodaju.
što misliš kako će biti ako se prihvati? [emo_namigusa]
otto4 i kompanjoni brižljivo paze da ne bi kupovali na 12, pa 14 pa 16 da ne bi ispali veliki naivčine. [emo_smijesak]
da, da varteks je simbol i bio je na najnižim granama. još malo će trebat ljudima i za vikend da shvate što plan u sebi sadrži i kud to ide.
[/quote]
Bolje da ne kažem što mislim kako će biti jer će ispasti da drukam….. [emo_namigusa] A mislim da ću samo stajati i gledati otvorenih usta i očiju….. Jer ovi što pišu negativno nisu ni svjesni kakav je plan restrukturiranja i što on znači….. Ma samo nek promisle malo da će prestečajna nagodba tada biti gotova, da će firma doći do zraka…. A knjigovodstvena vrijednost…..bolje da ne pričamo o tome….ako ne žele vidjet neka zatvore oči…. A mi, krt, ćemo samo [emo_namigusa]
Neočekivano kupio u Srijedu na 15 kn, neočekivano danas izašao na 18,50.
Sretno svima, vidim pumpe odlično rade…..
Industrijski div!!!! Ako pričamo u aoristu!
[emo_plazi]
bravo majstore i tebi slični vi ste velike igračine na burzi, tko zna zna
[/quote]
Brate mili, ako ste vi zadovoljni s tim, onda čestitke! Proslavite, dečki. Al nemojte žaliti za koji dan. Ako ste sretni danas, budite i u utorak, a i poslje!
kakvo je ovo danas bilo kićenje naivaca,,,moja sućut naivnim kupcima
kakvo je ovo danas bilo kićenje naivaca,,,moja sućut naivnim kupcima
mislim da tzv. kićenje tek slijedi 05.06. … [emo_cool]
ako u ovih 5 godina nisu poslovali pozitivno sumljam da će i ubuduće
Ako predstečajna nagodba prođe kako se predviđa to je čisto fundamentalna stvar i logično je da tvrtka nakon takvog rješenja vrijedi bitno više nego prije. To nisu kule u zraku, ne kiti se tu na osnovu praznih priča.
Tko je riskirao u vrijeme kada su izgledi za takav razvoj događaja bili manji
u redu je da više zaradi.
Znamo vrlo dobro da kada lavina krene i mnoga okljevala se u nekom trenutku odluče za ulaz. Najčešće oni koji su najviše skeptični uđu pri kraju.
U svakom slučaju za VART slijedi zanimljiv tjedan a nadam se čistoj pozitivi,za dioničare i za radnike.
Trenutna cijena na burzi ne da uključuje sumnju, već gotovo pa predviđa da će VART propasti za tri godine.
Samo, nije problem u budućnosti Varteksa, već u burzovnoj cijeni. [emo_namigusa]