VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vrijedi ukoliko je netko želi kupiti. Da imaju kupca već bi prodali 🙁

Varam li se ili upravna zgrada Varteksa vijedi više od 27 milja kuna, meni ova dionica izgleda dosta jeftino

Ideje naše benzin Vaš!

Danas u 12:00! ????????? [emo_beztona]

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Vrijedi ukoliko je netko želi kupiti. Da imaju kupca već bi prodali 🙁

Varam li se ili upravna zgrada Varteksa vijedi više od 27 milja kuna, meni ova dionica izgleda dosta jeftino

[/quote]
Prvo će ga postaviti na noge a onda će ići na prodaju.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Da.

Točan odgovor je...

Da.
[/quote]
još 10 minuta

Što je u 12?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

očito ništa.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

očito ništa.

Pa pomalo, valjda traje. Na velesajmu. Predstečajna.

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

kud je strka nastala? [emo_smijesak]
ročište predstečajne na kojem će se glasati o “sudbini” varteksa je počelo u 12. to će vjerojatno i malo trajati. vidim da su nekima živci labavi. [emo_smijesak]

Nagodbu će izglasati, to nije upitno, problem je što dalje jer Varteks nema para za nastavak proizvodnje nego će se opet morati zadužiti i ponovo kreće nova spirala zaduživanja i hipoteka….još kad se 01.07. otvori EU tržište i preplavi nas jeftini EU tekstil, tek onda kreću pravi problemi za varteks.

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

@apothekar
Ne pratite Vi baš previše stvari?

Točan odgovor je...

Nagodbu će izglasati, to nije upitno, problem je što dalje jer Varteks nema para za nastavak proizvodnje nego će se opet morati zadužiti i ponovo kreće nova spirala zaduživanja i hipoteka….još kad se 01.07. otvori EU tržište i preplavi nas jeftini EU tekstil, tek onda kreću pravi problemi za varteks.

Da je neupitno da će nagodba biti prihvaćena, VART bi bio najmanje na 18, ako ne i na 20. S druge strane, da je neupitno da neće biti dogovora u prvoj turi, bio bi na deset.

Vidjet ćemo popodne što je od te dvije opcije bilo neupitno. [emo_smijeh]

New Report

Close