sutra je "dan d" za najveću hrvatsku tekstilnu kompaniju. ako se i to uništi, onda nam je jadna i država i sve u njoj.
Ne pratim previše temu, što je sutra?
sutra je "dan d" za najveću hrvatsku tekstilnu kompaniju. ako se i to uništi, onda nam je jadna i država i sve u njoj.
Nije, odgođeno je glasovanje do 13. svibnja zbog neodgodivih obveza predstečajnog povjerenika.
@Mcinha
danas je trebalo biti glasovanje najvecih vjerovnika (drzava, zaba) o prihvacanju plana prestruktiriranja iliti dogovor o uzimanju nekretnina u zamjenu za dugove ili mozda cak i stecaj. ali kolega lebowski ima info da je prebaceno. nikakvih informacija uopce nema u zadnje dane.
ja nisam nigdje pronašao da je odgođeno glasovanje o prihvaćanju predstečajne
nagodbe, no pitam se što će im dogovor ako se ne odobre kreditna sredstva za
pokretanje proizvodnog procesa.to mi ispada kao operacija uspjela, a pacijent
umro.
jučer je bila obavijest za to!
Sve si mislim dal da uzmem danas ili ne, ma reko neću, kad ono:
nažalost jeftina predizborna obećanja, država ne smije više davati ovakve oblike potpore (niti kroz garancije, dokapitalizacije,…)
Sad ne bi trebala biti teska odluka. 🙂
Ovo su odlicne vijesti i da ne budem sad pokvaren prema ranijim komentarima i vrlim misljenima o propasti ove kompanije. Nije gotovo dok nije gotovo, ali ako je vjerovati Vrdoljaku, bit ce jako zanimljiv tjedan. 🙂 Makar je sluzbeni datum odluke 13.5.
@mmarkovic
Vidjet cemo hocete li biti u pravu.
@oće li ovdje u opticaj par miliona novih dionica? Lp
U sadasnjem planu (ako se prihvati) stoji da bi bila zamjena dijela duga s 25% vlasnistva – po oko 45kuna po dionici.