VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sutra je "dan d" za najveću hrvatsku tekstilnu kompaniju. ako se i to uništi, onda nam je jadna i država i sve u njoj.

Ne pratim previše temu, što je sutra?

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

ne vjerujem da će se nešto dogovoriti i to provesti

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

sutra je "dan d" za najveću hrvatsku tekstilnu kompaniju. ako se i to uništi, onda nam je jadna i država i sve u njoj.

Nije, odgođeno je glasovanje do 13. svibnja zbog neodgodivih obveza predstečajnog povjerenika.

a sutra?

@Mcinha
danas je trebalo biti glasovanje najvecih vjerovnika (drzava, zaba) o prihvacanju plana prestruktiriranja iliti dogovor o uzimanju nekretnina u zamjenu za dugove ili mozda cak i stecaj. ali kolega lebowski ima info da je prebaceno. nikakvih informacija uopce nema u zadnje dane.

ja nisam nigdje pronašao da je odgođeno glasovanje o prihvaćanju predstečajne
nagodbe, no pitam se što će im dogovor ako se ne odobre kreditna sredstva za
pokretanje proizvodnog procesa.to mi ispada kao operacija uspjela, a pacijent
umro.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

jučer je bila obavijest za to!

Moje pisanje na forumu je samo iznošenje mojeg mišljenja i nije nagovor na nikakvo djelovanje na tržištu kapitala! .I.

Sve si mislim dal da uzmem danas ili ne, ma reko neću, kad ono:

‘Idući tjedan rješenja za Varteks’

@oće li ovdje u opticaj par miliona novih dionica? Lp

nažalost jeftina predizborna obećanja, država ne smije više davati ovakve oblike potpore (niti kroz garancije, dokapitalizacije,…)

Ideje naše benzin Vaš!

Sve si mislim dal da uzmem danas ili ne, ma reko neću, kad ono:

‘Idući tjedan rješenja za Varteks’

Sad ne bi trebala biti teska odluka. 🙂
Ovo su odlicne vijesti i da ne budem sad pokvaren prema ranijim komentarima i vrlim misljenima o propasti ove kompanije. Nije gotovo dok nije gotovo, ali ako je vjerovati Vrdoljaku, bit ce jako zanimljiv tjedan. 🙂 Makar je sluzbeni datum odluke 13.5.

@mmarkovic

Vidjet cemo hocete li biti u pravu.

Točan odgovor je...

@oće li ovdje u opticaj par miliona novih dionica? Lp

U sadasnjem planu (ako se prihvati) stoji da bi bila zamjena dijela duga s 25% vlasnistva – po oko 45kuna po dionici.

Točan odgovor je...

New Report

Close