Novi Dioki.
Kad bude rastao 15% dnevno bit će Vam žao he he he
a rast će temeljem čega? zato što će mu nagodbom država i banke uzeti nekretnine vrijedne preko 300 milijuna kuna?
ili zato što je VARTEKS izgubio profitabilan i prestižan ugovor s Levisom?
da bi nešto raslo iza toga mora stajati potencijalno uspješna priča, ovdje toga nema, samo par vas koji sze zaglavili ovdje stalno pričate iste priče i tješite jedan drugoga….otužno!
Zna li se i ovdje nešto novo?
ne zna se još ništa ali situacija nije bajna
ps. imam veče količine dionica varteska
a rast će temeljem čega? zato što će mu nagodbom država i banke uzeti nekretnine vrijedne preko 300 milijuna kuna?
ili zato što je VARTEKS izgubio profitabilan i prestižan ugovor s Levisom?
da bi nešto raslo iza toga mora stajati potencijalno uspješna priča, ovdje toga nema, samo par vas koji sze zaglavili ovdje stalno pričate iste priče i tješite jedan drugoga….otužno!
[/quote]
ma je li.. zapeli, a već u par navrata cijena došla do 15 kuna. na većim
prometima, s 9 kuna. isto je zapeo i najveći dioničar s preko 10% komada?
šmrc, šmrc..
ovdje je dosta slična situacija kao i dioki. ne ista, nego slična. samo tamo već je potencijalno uspješna priča, a ovdje se čeka utorak 19.03. ili će stečaj ili…? [emo_namigusa]
Naime, Varteksova imovina je puno veća nego što su njegove obaveze i mislimo da se u predstečajnoj nagodbi vrlo lako može riješiti taj problem i sačuvati radna mjesta
Vaš link …
šmrc, šmrc..
ovdje je dosta slična situacija kao i dioki. ne ista, nego slična. samo tamo već je potencijalno uspješna priča, a ovdje se čeka utorak 19.03.
da došlo je do 15kn a na kakvim prometima a najveći dioničar nije savršen i bezgrešan a na svom blogu je napiso da je VART uz FMPS jedna od riskantnih akcija al da na jednom od tih planira pokriti eventualne gubitke
tolko o največem dioničaru
na vartesku planiram zaraditi a ako bude bankrot planiram odma izač a ne ko na validusu igrat tolko da izgubim svu zaradu
onaj ko je htijo kupit kupio je davno prije a ovi ostali nek kupuju na 15+ kn
sutra ču stavit 5000 komada ko potporu na kupnja nek cjena ode malo gore a do 19.3 nek ode na 25kn i odo ja van
šmrc, šmrc..
ovdje je dosta slična situacija kao i dioki. ne ista, nego slična. samo tamo već je potencijalno uspješna priča, a ovdje se čeka utorak 19.03.
da došlo je do 15kn a na kakvim prometima a najveći dioničar nije savršen i bezgrešan a na svom blogu je napiso da je VART uz FMPS jedna od riskantnih akcija al da na jednom od tih planira pokriti eventualne gubitke
na vartesku planiram zaraditi a ako bude bankrot planiram odma izač a ne ko na validusu igrat tolko da izgubim svu zaradu
sutra ču stavit 5000 komada ko potporu na kupnja nek cjena ode malo gore a do 19.3 nek ode na 25kn i odo ja van
[/quote]
Kakav izljev iskrenosti… Da nije u pitanju jakav KGBov serum [emo_vrtimise]
da, modrobradi je valjda nešto krivo pojeo.
ne znam koji dio ne bi trebao demantirat, pa se neću ni zamarat.
šmrc, šmrc..
[/quote]
Zaboravili ste staviti 5000kom potpore!
Zaboravili ste staviti 5000kom potpore!
bio sam zauzet na diokiju trejdanjem i zaboravio sam stavit bez brige biče stavljeno ja nisam ko neki juče na diokiju da pričam bajke da su prodali na vrhu i kupili na dnu
Da li ste čitali plan financijskog restrukturiranja Varteksa dd? Nemojte da vas predstečajna nagodba Varteksa iznenadi k’o što vas je u petak iznenadila predstečajna nagodba Industrogradnje. Predstečajna nagodba Varteksa je u utorak 19.ožujka 2013. Nemojte je dočekati nespremni[emo_smijesak]
ma malo ih je čitalo. ima ovdje na zadnjih par strana i puno drugih korisnih linkova, ali glavno da se samo priča o jednome. dioki ima 4 puta više dugova pa će se eto vidimo izvući.
u svakom slučaju, bit će ovdje zanimljivo ovih dana. pa kako god bilo.