VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Novi Dioki.
Kad bude rastao 15% dnevno bit će Vam žao he he he

a rast će temeljem čega? zato što će mu nagodbom država i banke uzeti nekretnine vrijedne preko 300 milijuna kuna?
ili zato što je VARTEKS izgubio profitabilan i prestižan ugovor s Levisom?
da bi nešto raslo iza toga mora stajati potencijalno uspješna priča, ovdje toga nema, samo par vas koji sze zaglavili ovdje stalno pričate iste priče i tješite jedan drugoga….otužno!

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Zna li se i ovdje nešto novo?

ne zna se još ništa ali situacija nije bajna
ps. imam veče količine dionica varteska

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Novi Dioki.
Kad bude rastao 15% dnevno bit će Vam žao he he he

a rast će temeljem čega? zato što će mu nagodbom država i banke uzeti nekretnine vrijedne preko 300 milijuna kuna?
ili zato što je VARTEKS izgubio profitabilan i prestižan ugovor s Levisom?
da bi nešto raslo iza toga mora stajati potencijalno uspješna priča, ovdje toga nema, samo par vas koji sze zaglavili ovdje stalno pričate iste priče i tješite jedan drugoga….otužno!
[/quote]

ma je li.. zapeli, a već u par navrata cijena došla do 15 kuna. na većim
prometima, s 9 kuna. isto je zapeo i najveći dioničar s preko 10% komada?
šmrc, šmrc..
ovdje je dosta slična situacija kao i dioki. ne ista, nego slična. samo tamo već je potencijalno uspješna priča, a ovdje se čeka utorak 19.03. ili će stečaj ili…? [emo_namigusa]

Naime, Varteksova imovina je puno veća nego što su njegove obaveze i mislimo da se u predstečajnoj nagodbi vrlo lako može riješiti taj problem i sačuvati radna mjesta
Vaš link …

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

šmrc, šmrc..
ovdje je dosta slična situacija kao i dioki. ne ista, nego slična. samo tamo već je potencijalno uspješna priča, a ovdje se čeka utorak 19.03.

da došlo je do 15kn a na kakvim prometima a najveći dioničar nije savršen i bezgrešan a na svom blogu je napiso da je VART uz FMPS jedna od riskantnih akcija al da na jednom od tih planira pokriti eventualne gubitke
tolko o največem dioničaru
na vartesku planiram zaraditi a ako bude bankrot planiram odma izač a ne ko na validusu igrat tolko da izgubim svu zaradu
onaj ko je htijo kupit kupio je davno prije a ovi ostali nek kupuju na 15+ kn
sutra ču stavit 5000 komada ko potporu na kupnja nek cjena ode malo gore a do 19.3 nek ode na 25kn i odo ja van

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

šmrc, šmrc..
ovdje je dosta slična situacija kao i dioki. ne ista, nego slična. samo tamo već je potencijalno uspješna priča, a ovdje se čeka utorak 19.03.

da došlo je do 15kn a na kakvim prometima a najveći dioničar nije savršen i bezgrešan a na svom blogu je napiso da je VART uz FMPS jedna od riskantnih akcija al da na jednom od tih planira pokriti eventualne gubitke
na vartesku planiram zaraditi a ako bude bankrot planiram odma izač a ne ko na validusu igrat tolko da izgubim svu zaradu
sutra ču stavit 5000 komada ko potporu na kupnja nek cjena ode malo gore a do 19.3 nek ode na 25kn i odo ja van

[/quote]

Kakav izljev iskrenosti… Da nije u pitanju jakav KGBov serum [emo_vrtimise]

da, modrobradi je valjda nešto krivo pojeo.
ne znam koji dio ne bi trebao demantirat, pa se neću ni zamarat.

šmrc, šmrc..

[/quote]

Zaboravili ste staviti 5000kom potpore!

Zaboravili ste staviti 5000kom potpore!

bio sam zauzet na diokiju trejdanjem i zaboravio sam stavit bez brige biče stavljeno ja nisam ko neki juče na diokiju da pričam bajke da su prodali na vrhu i kupili na dnu

Da li ste čitali plan financijskog restrukturiranja Varteksa dd? Nemojte da vas predstečajna nagodba Varteksa iznenadi k’o što vas je u petak iznenadila predstečajna nagodba Industrogradnje. Predstečajna nagodba Varteksa je u utorak 19.ožujka 2013. Nemojte je dočekati nespremni[emo_smijesak]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

ma malo ih je čitalo. ima ovdje na zadnjih par strana i puno drugih korisnih linkova, ali glavno da se samo priča o jednome. dioki ima 4 puta više dugova pa će se eto vidimo izvući.
u svakom slučaju, bit će ovdje zanimljivo ovih dana. pa kako god bilo.

Dakle sutra je predstečajna za Varteks, s obzirom koliko se dugo radilo na njoj moglo bi se sutra doći i do konačnog rješenja. Očekujem likvidniju trgovinu počevši od danas iza 15:00

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

New Report

Close