samo znam da Levisovi dućani, ne dobivaju novu robu na police zadnjih mjeseci, kako i zašto? [emo_mrgud]
samo znam da Levisovi dućani, ne dobivaju novu robu na police zadnjih mjeseci, kako i zašto? [emo_mrgud]
Završetak predtečajne je u 3 mjesecu i police će opet biti pune
Bit ce malo zesca borba preko 20+,a svakim danom smo sve blize i blize k tome….pozdrav
Završetak predtečajne je u 3 mjesecu i police će opet biti pune
Pitanje je čije će tada biti i police i trgovine jer je pisalo da će im banke i država pokupiti poslovne prostore/nekretnine vrijedne preko 300 milijuna kuna! [emo_zacudjen]
Pitanje je čije će tada biti i police i trgovine jer je pisalo da će im banke i država pokupiti poslovne prostore/nekretnine vrijedne preko 300 milijuna kuna! [emo_zacudjen]
[/quote]
Mislim da će im ostati savim dovoljno:
Dug prema bankama podmirio bi se reprogramom dijela duga, prodajom nekretnina u City centru Zagreb te sale and lease back aranžmanom u riječkom City centru
Vaš link …
Sve manje i manje dionica ispod 20….kako neki brinu da nece uspjet kupit[emo_cool][emo_smijesak][emo_smijeh][emo_palacg]
Ako ja kupim i padnem hoćeš li barem malo osjetiti grižnju savjest za navlačenje?
Ako ja kupim i padnem hoćeš li barem malo osjetiti grižnju savjest za navlačenje?
A hoćeš li mu ti poslati barem malo novca ukoliko zaradiš ?[emo_cool]
Vidim da mi je post obrisan, ok bio je prepun pravopisnih pogrešaka jer sam ga pisao u žurbi, ali ovaj link je jako zanimljiv. Dakle Košćec je izjavio da nekretnine vrijede 100 milijuna eura,a dugovi su 490 milijuna, trenutna vrijednost Varteksa na burzi je 26 ili 27 milijuna kuna.
najbolje je vidjeti kako na zadnjih par strana ima velik broj onih koji još uvijek sumnjaju. glavna osobina im je dodjela jedinica na postove jer drugo ne mogu.
vidjelo se kako su bili u pravu još od 9 kuna. a još niti neka velika vijest nije objavljena (osim da je objavljen plan predstečajne nagodbe). neka prva velika i relevantna vijest bit će 19. ožujka kad će se znati hoće li vjerovnici prihvatiti sve predloženo, hoće li država ući u vlasništvo s 25%-1 dionica (makar se govorilo i o manjem udjelu), kolika će vrijednost dionice proizaći prema tome itd. i onda tek je otvoren slobodan put.
a grižnja ako se još od 9 kuna govori ono što većina samo jalno gleda?
rekao sam vam – čitajte ranije postove, budite pametni.
cijena jako stabilno raste. prosjek i danas već blizu 15kn.