Ja bez neke objave rezultata predstečajne nagodbe ne vidim razloga daljnjem nabijanju po asku osim ako nešto ne procuri mimo službenih kanala.
Pošto se nadam pozitivnom rezultatu – čekam i ne parkiram na prodaju ni komada.
Mislim da svi znamo da je potrebna promjena. Pitanje je samo hoće li biti pozitivna ili ne. Ako bude pozitivna i država odluči ući u vlasništvo, morat će se pobrinuti da se bude i pozitivan učinak na poslovanje.
Naravno, vjerojatno bi se najprije trebala riješiti nelikvidnost. Nakon toga da se napravi čvrsta kompanija. Puno je interesa ovdje koje treba zadovoljiti. Vidjet ćemo.
Ja očekujem obustavu trgovanja prije objave a onda ćemo vidjeti gdje smo.
Ne sumljam da su rezultati poslovanja strava ali ne sumljam ni u nedostatak hrabrosti države da Varteks pospremi u stečaj.
Hmmmmm……napeto![emo_zacudjen][emo_vrtimise]
Moglo bi se lako desiti da investitori nakon objavljenih izvješća brodara i građevinara zaigraju koji krug i na Varteksu [emo_smijeh]
Moglo bi se lako desiti da investitori nakon objavljenih izvješća brodara i građevinara zaigraju koji krug i na Varteksu [emo_smijeh]
Pod uvjetom da ne naprave grupni harakiri[emo_beztona] Ameri bi rekli ” pad veći od očekivanog”
Kome je do čitanja online izdanja Varaždinskih vijesti, ima na 2. strani:
http://varazdinske-vijesti.hr/online/Main.php?MagID=1&MagNo=1
Kome je do čitanja online izdanja Varaždinskih vijesti, ima na 2. strani:
http://varazdinske-vijesti.hr/online/Main.php?MagID=1&MagNo=1
Ništa se ne dešava, ukopani u rovove kao u WW1, tu i tamo nestrpljivi udare po bidu koji se opet popuni za koju lipu niže …
Što će neizvjesnost duže trajati, to će se sve više cijena lagano spuštati.
Tako sve do kakve objave rješenja a onda udri po tastaturi i otvorenim nalozima koji još nisu pobjegli.
Ništa se ne dešava, ukopani u rovove kao u WW1, tu i tamo nestrpljivi udare po bidu koji se opet popuni za koju lipu niže …
Što će neizvjesnost duže trajati, to će se sve više cijena lagano spuštati.
Tako sve do kakve objave rješenja a onda udri po tastaturi i otvorenim nalozima koji još nisu pobjegli.
točno tako u milimetar.