VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pričekati ćeš s ulazom ili s izlazom??

idući tjedan će bit bolje...

S izlazom, imam dovoljno za svoj ukus.

Ovo mi je jedina dionica u portfelju s kojom igram na sve ili ništa.
Ne kupujem više ni komada a ni ne prodajem prije značajnog rasta –
to nije ni 20 ni 30%.

Tko se danas mislio istovariti, čini se da je obavio to, divergencija miriše na čistilište aska. Još jedan jači nalog na kupnji i ode opet preko 11 kuna.

onda ovaj s 5000 kom nek se ne šulja nego nek čisti ako mu je stalo.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Udario bi ovaj s 5000 kom kao i mnogi drugi ali čeka se rješenje predstečajne nagodbe. Tek tada počinje igranka. Ja osobno mislim da će država a i banke učiniti sve da Varteks ako je do sada opstao, opstane i dalje.
Ima se još kapitala u nekreninama a globalni trendovi se polako mijenjaju.

vidim zanimljiva diskusija i prepirke na prošlij strani. [emo_smijeh]
kolega stfaca je prije koji dan zagovarao suprotnu stranu, ali je izgleda prodao, pa…
da, čeka se neka vijest koja neće bit samo špekulacija. pa će bit ili gore ili dolje. uglavnom, strmo. [emo_smijesak]
uz uvjet da kupuju oni koji znaju da će biti i više od duplanja, malo dugoročniji.

Do kraja siječnja bit će poznata sudbina Varteksa

…sutra je zadnji dan siječnja…

Nikad više 2007-08 na ZSE:(

bris

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ako se podsjetimo da je prije manje od godinu dana cijena baš negdje s ovih razina u manje od mjesec i pol otišla na 21 kunu, sve na bazi nagađanja oko konačnog rješenja, što očekivati ako se predstečajna nagodba rješi pozitivno?

Naravno, treba imati na umu da se stvari mogu rasplesti i na drugi način,
tko zna kakvi se sve kosturi kriju u izvještajima uprave.

Trenutno na kupnji iznad 10 kuna ima naloga preko 18000 komada.
To znači da ako netko želi može bez problema prodati preko 1% Varteksa bez značajnog rušenja cijene.
Jesu li to samo gurači ili se tu motaju da nešto kupe bez naglog dizanja cijene?

Ja osobno mislim da će država a i banke učiniti sve da Varteks ako je do sada opstao, opstane i dalje.

ma opstat će još neko vrijeme, ali poanta je da VART radi skupe tekstilne proizvode koji se slabo prodaju….još kad se 01.07. otvore granice EU pa će se masovno kupovati roba vani bez plaćanja carine…ajooooj

Trenutno na kupnji iznad 10 kuna ima naloga preko 18000 komada.
To znači da ako netko želi može bez problema prodati preko 1% Varteksa bez značajnog rušenja cijene.
Jesu li to samo gurači ili se tu motaju da nešto kupe bez naglog dizanja cijene?

Vrlo skoro će ih toliko bit na 15, država ulazi sa 25% u vlasništvo i briše dugovanja.

New Report

Close