VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako mislite kupiti po 10 kuna, kad na kupnji po toj cijeni imate prek 14.000 komada, a na prodaji do 12 samo 4.000 komada? Kako stvari stoje, plaćaćete vi 12 kuna po dionici već tokom današnjeg dana[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Mene brine što od 12do 15 ima cca 3000 kom na prodaji 😀

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Mene brine što od 12do 15 ima cca 3000 kom na prodaji 😀

nema brige, prodaja će se pojaviti ..

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

samo vi skidajte siću s prodaje da ispadne nekakav interes za ovu polupropalu firmu, samo pazite da vas netko ne poklopi dok glumite kupce na bidu

da, da.. pa to se već govori od 6-7-8 kuna.
veća blokada je bila zbog izlaska pbz skrbničkog. po mojem ne bi trebao biti značajniji otpor tek iznad 15-16. a onda će se tek vidjeti kakav će biti rasplet oko prestečajne, što je dogovoreno, kakvi su planovi itd. itd. nakon toga će se tek vidjeti prava cijena, oko i iznad 20.
ali nemojte mene slušati. nemojte kupovati ni ispod 8.

@sve super sve 5 di je info da je tu rijesena stvar?Lp

stvar se tek počela rješavati, strpljenja malo.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

@kakva stvar? ,stvar da će bit ovdi masu njih nakićenih jel to? stvar da bilo kakav ludi članak nekog novinara može ovo srušit istoga momenta na 6 kn jel ta stvar jel stvar oćeli proć predstečajna nagodba jel stvar zašto bi uopće trebala bit živa ova firma itd itd. Lp

@TFACA

Nešto mnogo ti prijatelju virtualni brineš za sudbinu Varteksa?[emo_ooooo] Od kud ti znaš kako će završiti predstečajna nagodba? Od kud tebi pravo da trubiš tu po forumu kako će sve to propasti, kako će biti nakićenih itd. A istovremeno ni riječi o tome što misle i čemu se nadaju stučnjaci, institucije, radnici….dioničari …..svi koji su uključeni u rješavanje Varteksa.

Pitaš zašto bi Varteks trebao biti živ?[emo_ooooo] Zar stvarno ni to ne znaš? Misliš ako poubijamo sve “Vartekse” i sve “Diokije” i sve Industrogradnje……misliš da će onda tebi i tvojoj familiji biti bolje[emo_zacudjen]?

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Stfaca kolega,pa cemu tolika gorcina?

cash je cash,a sve ostalo je sex!

@TFACA

Nešto mnogo ti prijatelju virtualni brineš za sudbinu Varteksa?[emo_ooooo] Od kud ti znaš kako će završiti predstečajna nagodba? Od kud tebi pravo da trubiš tu po forumu kako će sve to propasti, kako će biti nakićenih itd. A istovremeno ni riječi o tome što misle i čemu se nadaju stučnjaci, institucije, radnici….dioničari …..svi koji su uključeni u rješavanje Varteksa.

Pitaš zašto bi Varteks trebao biti živ?[emo_ooooo] Zar stvarno ni to ne znaš? Misliš ako poubijamo sve "Vartekse" i sve "Diokije" i sve Industrogradnje……misliš da će onda tebi i tvojoj familiji biti bolje[emo_zacudjen]?

1. od kad smo mi na TI? 2. di piše da ja znam šta će biti u predstečajnoj nagodbi? 3.koji ste vi faktor da meni govorte šta ću pisat na ovom forumu? 4.ja sam postavio pitanja-koja su očigledno vas takla. 5.da pitam i opet ću zašto bi varteks trebao biti živ? 6.tema je varteks ne dioki.7.ostavite se vi moje familije.

@STFACA

Izgleda da sam i ja postavio pitanja koja su Tebe takla. A bila su samo 3…..što bi tek bilo da ih je sedam kao tvojih!?[emo_ooooo] Ako te boli kad raste dionica koju nemaš (a dokazano najviše boli) jednostavno je nemoj pratiti.

Nisam Ti rekao što da pišeš nego sam Te pitao od kud znaš da će biti tako kao što pišeš. To je velika razlika. Dakle, od kud znaš da će ovi koji sad kupuju dionice VART-R-1 biti “nakićeni”?? Imaš insaid info??

Varteks živi 100 godina, preživio je tri rata pa će i ovu umjetno režiranu krizu ma koliko to Tebe žalostilo.

PS: Ja nemam pojma kako će završiti nagodba. Imam nešto malo dionica Varteksa.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ovdje se polako zakuhava, ili slijedi juriš na ask ili će se zatući bid.
Trgovanje plitko a predstojeće odluke ključne.

Dionica dušu dala za zaraditi ili izgubiti u kratkom roku.

Čim se malo nakupi na bidu nervozniji iskrcaju, hoće li se pokazati da su u pravu vidjeti će se vrlo brzo.

Ja ću još pričekati.

New Report

Close