VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

A mene uvjeravaju da je tekstil mrtav.[emo_zacudjen] Varteks je nešto kao tisak,velika vlastita maloprodajna mreža=keš mašina.

A gledajte, i braći je krenulo[emo_smijesak]

http://www.poslovni.hr/forum/tema/izvoz-srpskog-tekstila-cvate-dominiraju-carape-i-donje-rublje-22981

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nekakva guzva na bidu…

cash je cash,a sve ostalo je sex!

evo i vjesnik,obavijestio o otvaranju predstečajne nagodbe…[emo_smijeh][emo_smijesak][emo_namigusa][emo_cool][emo_palacg]

A mene uvjeravaju da je tekstil mrtav.[emo_zacudjen] Varteks je nešto kao tisak,velika vlastita maloprodajna mreža=keš mašina.

A gledajte, i braći je krenulo[emo_smijesak]

http://www.poslovni.hr/forum/tema/izvoz-srpskog-tekstila-cvate-dominiraju-carape-i-donje-rublje-22981

krenulo je sa proizvodima koje proizvodi naše PUNT-R-A, znači najprije rast PUNT do 10 kn, a tek onda fina odijela sa 10 na 100[emo_namigusa][emo_smijesak]

@kolike su šanse da se Varteksu dogodi kao i validusu?Lp

Kakve se ovdje gluposti melju da je to milina.
Vlak nije nikud krenuo, pogotovo ne ekipi koja je ulazila na 15+. Ti imaju još dosta vremena da vlak dodje na njihovu stanicu.
Varteks nije nikakva keš mašina jer ono što je od njihove maloprodaje ostalo je smiješno, a nikad ni nisu znali raditi taj posao. Evo pogledaj golube samo grad u kojem živiš na što je Varteks spao. A da ne pričam da ni kad su držali cijelu rodnu kuću na top lokaciji u pravilu nikad nisu imali veličine odijela koje su bile najčešće. I nikad im nije palo na pamet recimo reći kupcu da trenutno nemaju tu veličinu, ali da će je pronaći za koji dan za 2500 kuna.
A treća stvar, barem tako ja razmišljam, Varteks neće i nesmije propasti, pogotovo ne u ovom trenutku. Mada koliko čujem Ratkov utjecaj je sve slabiji i slabiji. Ovdje da nema Bakića, bilo bi kukulele. S njime barem ima likvidnosti i prilika. IMHO
I nakraju, ne bi želio da me krivo shvatite, ne pišem kontra Varteks, jer imam količinu dionica trenutno koja je veća od većine vas koji tu pišete. Čast izuzecima.

@stfaca

O.0001 % Varteks je ipak varteks!

@Bill Gates

Sve je meni jasno oko Varteksa kao takvog. Napisao sam (dosta nespretno) da je Varteks kešmašina ali sam pod tome mislio kešmašina za neku buduću vodeću garnituru. Ovi sada su sve upropastili i to svi znamo.Znači trenutno pokvarena kešmašina.
Sad ulazi država do 25% ali privremeno. Državi je cilj spriječiti stečaj i prvom prilikom svoj udjel prodati.
Dakle kešmašina ne sada i ne danas ali s obzirom da imaju Brend + proizvodnja + maloprodaja + izvoz + lon poslovi + distribucija drugih robnih marki…..hrpu nekretnina na najboljim pozicijama…..uz pametnog gazdu to je kešmašina.
A pošto tako dalje nemože (na sreću) znači da će odsad biti drukčije. Računajte kad dug prema državi nestane i kad se i neki ostali vjerovnici nagode i dug pretvore u vlasništvo koliko onda vrijedi dionica VART-R-1?? Ako država za svojih 160 milja hoće 25%?? (znam da idu nove dionice ali opet meni računica pokazuje lijepe brojke)

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

@stfaca

O.0001 % Varteks je ipak varteks!

varteks više nije ni brand jer je nešto značio samo u yugi koje više nema….
a što se tiče poslovnih prostora, jako puno toga imaju u zakupu, a dobar dio svojih su već prodali….

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije savjet za kupnju/prodaju dionica

Dečki jeste vi kockari ili investitori?

Istine radi: Varteks nije uspio prodati niti jednu od svojih važnijih nekretnina. Za tu informaciju dovoljno je posjetiti njihovu službenu stranicu, na kojoj je još uvijek popis nekretnina koji se prodaje. A tko i površno prati događaje oko Varteksa zna da imovina više nije predmet dogovora sa vjerovnicima.”Kockarima” sretno, sretno i drugima.

Dakle kešmašina ne sada i ne danas ali s obzirom da imaju Brend + proizvodnja + maloprodaja + izvoz + lon poslovi + distribucija drugih robnih marki…..hrpu nekretnina na najboljim pozicijama…..uz pametnog gazdu to je kešmašina.
A pošto tako dalje nemože (na sreću) znači da će odsad biti drukčije. Računajte kad dug prema državi nestane i kad se i neki ostali vjerovnici nagode i dug pretvore u vlasništvo koliko onda vrijedi dionica VART-R-1?? Ako država za svojih 160 milja hoće 25%?? (znam da idu nove dionice ali opet meni računica pokazuje lijepe brojke)

Njihov problem i jeste u tome sto imaju proizvodnju. Da za njih radi netko u Bangladeshu onda bi mozda i bili profitabilni. Mada i to tesko jer brand Varteks vrijedi danas vrlo malo. Dok je YU trziste bilo zatvoreno domaca tekstilna indutrija je mogla nesto prodati, danas tesko.

Da Nike ima proizvodnju u US bankrotirao bi.

Ovo drzava moze odrzavati na zivotu iz politickih razloga. Ekonomskih razloga za postojanje ove tvrtke nema.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

New Report

Close