VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/sudbina-varteksa-razrijesit-ce-se-do-kraja-mjeseca/

http://liderpress.hr/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/sudbina-varteksa-razrijesit-ce-se-do-kraja-mjeseca/

što ljepše reći. odličan tekst.
reakcije i na tržištu. 🙂
a još nije ni ništa definitivno sigurno. 🙂

Još jedan, tko zna koji po redu ringišpil….[emo_zacudjen]

dočekali smo i “pozitivan čekić”.. rast više od 25%. na solidnom prometu.
konačno je došlo i do 10. [emo_smijeh] lijepo, lijepo.
boj se bije. ajde pomaknite se s prodajom malo više. [emo_namigusa]

Koliko bi taj vart-r-1 vrijedio ako ga popeglaju u nagodbi? Ima netko neku viziju? Gospon ga je kupovao po 14 a on kaže da cilja samo 100% ili više. Nisam pratio godinama Varteks pa ako je netko tu doma…..

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Koliko bi taj vart-r-1 vrijedio ako ga popeglaju u nagodbi? Ima netko neku viziju? Gospon ga je kupovao po 14 a on kaže da cilja samo 100% ili više. Nisam pratio godinama Varteks pa ako je netko tu doma…..

Nakrcali smo se mi pred tjedan dana po 8 kuna, sad bi bilo lijepo da netko digne VART da nešto i unovčimo. Da ode do 12 kn to je laganih +50% zarade [emo_namigusa]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Nisam ni sumnjao da ste svi kupili po 8 i da ćete svi prodati na samom vrhu. Ali nije to ono što mene interesira. Baš sam našao mjesto gdje ću dobiti pametan odgovor…..[emo_naivan]
Mene interesira koliko vrijedi Varteks ŽIV?

VART kao tekstilna firma ne vrijedi previše, poanta je u nekretninama i hipotekama tj. koliko su banke nakrcale tereta na njih i kako će se (i da li će se) to raspetljati kroz predstečajnu nagodbu

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Gospon je ispao iz top 10. Znači kupovao je po 14 a prodavao po 8 kn?

@Lojtra

Ja ga još uvjek vidim u top 10…..nije da me to tangira ali čisto radi informacije.

Nisam ni sumnjao da ste svi kupili po 8 i da ćete svi prodati na samom vrhu.

Dobar…dobar…[emo_smijeh]

Svugdje piše da država ulazi u Varteks sa 25% udjela. Trenutno je izdano 1.920.807 dionica, znači da bi država imala 25% udjela postat će vlasnik novih 640.269 dionica, odnosno Varteks bi nakon provedenog imao emitirano ukupno 2.561.076 dionica. Kako je dug prema državi 140 milja kuna, izgleda da državi 1 dionica vrijedi cca 218,66 kuna…tu je još i 260 milja obveza prema bankama, i 150 milja tekućih obveza.Prostora za špekulacije kolko hoćeš…

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

28.01.počinje predstečajna nagodba.
Najveća potraživanja od tvtke imaju država te ZABA i HABOR. Štromar je dodao kako očekuje da će prvog dana, nakon što predstečajna nagodba počne, biti dodijeljena sredstva za plaće i repromaterijal, a onda u još dva navrata novac za sanaciju starih gubiraka te za nove stojeve ui ulaganja.

Zasad nema najave o otpuštanju radnika, a pokrene li se proizvodnja moglo bi biti i novih zapošljavanja u Varteksu, dodao je Štromar.(Radio Varaždin).

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

New Report

Close