VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Već vidim kako ću uskoro čitati vaš post sličan ovome gore, samo će umjesto 8 pisati 10[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Već vidim kako ću uskoro čitati vaš post sličan ovome gore, samo će umjesto 8 pisati 10[emo_smijeh]

nema ni po 10 samo 13 komada

http://www.jutarnji.hr/turska-gospodarska-ofenziva–dogus–rixos-i-eksen-postaju-vodeca-imena-hrvatskoga-biznisa/1060250/

Tekstilna industrija
Kao potencijalnu novu metu turskih ulagača upućeni spominju tekstilnu industriju, u kojoj je Turska jedan od svjetskih lidera. Turci bi, kažu naši sugovornici, ovdje mogli preuzeti neku od tekstilnih tvrtki, a mogli bi u Hrvatskoj pokrenuti i proizvodnju od nule. Turski nastup na hrvatskom tržištu u velikoj mjeri valja gledati kroz prizmu skorog ulaska Hrvatske u EU.

pa ovo su dobre vijesti u slučaju da se stisne i da se napravi slučaj kao i kod diokia. nadam se da će biti nešto konkretnije od toga. kako i piše, čačić mora iskoristiti to u našu prednost.

4.VARTEKS ESOP D.O.O. (44358386138)+372 dokupio
skroz pomalo dokupljuje

4.VARTEKS ESOP D.O.O. (44358386138)+372 dokupio
skroz pomalo dokupljuje

Kolega, ne čitate ranije postove. 🙂
Svako malo stavljam nova stanja i nanovo su povećanja ESOP-a.

Točan odgovor je...

“Tekstilna i drvna industrija, prema neslužbenim informacijama, bit će izuzete od plaćanja doprinosa za obvezno socijalno osiguranje…”

‘Poveća li se minimalac i za lipu, gubi se još 80.000 radnih mjesta’

Vidim, dižu turci Varteks…fala niste trebali, do 20 možemo i sami[emo_smijeh]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

ma nije problem do 20 dignut jedina prepreka je ovaj na 14kn

Korisniče joka14,
kakav vi to problem vidite na 14 kuna, pa do 20 nema ni 100.000 kuna pazara, pa to vam gospon Nenad u ponedeljak odradi već do deset i petnaest[emo_smijeh]

@apsolutno nikakvog razloga nema da ovo lipo odradi do 20kn 3Q OK L

nemreš ti niš sam… a još manje FI-a za 3Q te 4Q popraviti…

[emo_palacg]

Korisniče joka14,
kakav vi to problem vidite na 14 kuna, pa do 20 nema ni 100.000 kuna pazara, pa to vam gospon Nenad u ponedeljak odradi već do deset i petnaest[emo_smijeh]

New Report

Close