VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Bakex nabio blokadu na 14.2 kn , nema više po 13.4 ni za lijek pored ovog naloga .. Ovo je sistemska igra, ko ju ne kuži bolje mu je da se ni ne petlja… Moj motto se ne mijenja :

"Uvijek kada vidiš VART na 13kn i FNVC po 100-105 kn ne razmišljaj već odmah reagiraj " i ciao, ovaj put sam skupio ukupno 460 kom po 13.nešto prosjeka .. Sad ide serija prema dvajs, to više nitko živ ne može stopirati i to je tako .. Na 20ak ćemo prodati dio, dio ostavljamo na hrpi za 50 kad dodje vrijeme i onda idući mj možda opet neki novi ubodi po 13 kunicha .. Pazite, možda .. Jer možda više ni ne bude ovih valova ovdje, možda ovaj put netko već ima ključni info i država već priprema prodaju svojeg udjela

Ja samo znam da je Robna Kuća Varteks na Trgu vrijedna 50ak kn po dionici , nakon revalorizacije.
Ranije sam se bunio na ovu revalorizaciju, i dalje mislim da je prenapuhana, ali realno – kad izleti natječaj nitko neće pitati jednog Plejboja sa foruma šta misli, jesu li vrijednosti nekretnina u bilanci možda prenapuhane.

Mediji će odraditi svoje i krivulja će izgledati slično kao kod Badela samo će biti ponešto dulja, jer Badel je ipak krenuo sa 0.9 Book-a a ovo kreće sa 0.09 Booka .

Pa ti vidi !

Kressho

Danas šivamo po mjeri [wink]…stari varteksov reklamni slogan

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Počistili smo drhtavce, put prema 25 kuninća je otvoren … ili ?!

Kolega, nadam se da niste donijeli zlu sreću sa Kaštelanskih staklenika na Varteks [wink]

Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.

Počistili smo drhtavce, put prema 25 kuninća je otvoren … ili ?!

Kolega, nadam se da niste donijeli zlu sreću sa Kaštelanskih staklenika na Varteks [wink]
[/quote]

Nisam, al odmah da se zna ovo sad je već navlakuša .. izgleda da Auctor provlači paketiće po 300, neki od njihovih brokera, to je njihov "potpis" – pokušavaju fingirati da Veliki jedu Male, al preočito je šta se dešava .. doduše ako ste preblizu ekranu , možda nećete ukapirati
[thumbsup]

Kressho

http://www.zse.hr/default.aspx?id=41519

".. iz čega proizlazi da jedino saznanje koje imamo u Upravi Društva Varteks d.d. o promjeni cijene dionice VART-R-1 za više od 25 % je da se Plejboj igra sa računima svojeg strica iz Italije.." Hahahahahahaahahahahahahahahahahaa

Kressho

Koje ludorije . Varteks i Dioki na 17 kn . Tko važne firme za državu a skoro pa džabe .
Jadne li burze a još jadnije države . Amen .

kaže vartkes d.d. da nema novih činjenica, znači ovo je obično pumpanje cijene da uvale dionice naivcima..ali sumnjam da ćete naći budale za to, sad su na burzi ostali oni s mozgom [bye]

otklanjam svaku odgovornost za mišljenje izraženo kroz forumske postove

kaže vartkes d.d. da nema novih činjenica, znači ovo je obično pumpanje cijene da uvale dionice naivcima..ali sumnjam da ćete naći budale za to, sad su na burzi ostali oni s mozgom [bye]

Da, zato sam i prodao 600 kom danas i uzeo 2600 kn !! [thumbsup]

Kressho

A na temelju čega ti temeljiš svoje tvrdnje da bi Validus mogao izbjeći stečaj???. Pa sva imovina mu je na prodaji, obveze daleko veće od imovine. Nema tu spasa više. Bojim se da su ova odgađanja stečaja samo tu da se samo ekipa koja se mota tamo natrpa, a onda će sve biti gotovo.

Pričaš gluposti pa bolje da ne komentiraš ako ne znaš čitati bilance. Naravno da ukoliko ne bi bio sposoban plaćati obaveze da teoreski može i u stečaj ali s obzirom da je trenutno u Varteks d.d. 1500 ljudi manje a kapital po dionici prelazi 160 kn to bi teoretski bila odlična vijest za dioničare. No to se naravno neće dogoditi i to svi znamo. Ali zato bi u stečaj mogle redom:

Varteks Logistic d.o.o.
Varteks odjeća d.o.o.
Varteks Bednja d.o.o.
Varteks Ludbreg d.o.o.
Varteks Trgovina d.o.o.

http://www.varteks.com/hr/korporativno/grupa

ako nešto pođe krivim tijekom. Svaka čast majstorima kako su ljude prebacili u firme sa 20k kn temeljog kapitala. Firme bez imovine. Pretpostavljam da i najam trebaju plaćati d.d.-u.?

Još kad se gospon prvi potpredsjednik oglasi i kaže da treba očuvati tekstilnu industriju u hrvata brzo ćemo mi na 30-40 kn.

[/quote]
Jedino što si pogriješio je redoslijed: 1.Tivar iz Varteks proizvodnje,pa ostali, žalosno za radnike, sramota za pasivnost političara…ostaje izgleda samo Varteks d.d.,Varteks trgovina d.o.o. i u perspektivi Varteks nekretnine i graditeljstvo d.o.o.
http://www.forum.evarazdin.hr/viewtopic.php?p=22553&sid=fd9cefe764d73675d09cb4f7988ecaee
Da li je ovo bio razlog za pojačanu aktivnost na dionici?

A na temelju čega ti temeljiš svoje tvrdnje da bi Validus mogao izbjeći stečaj???. Pa sva imovina mu je na prodaji, obveze daleko veće od imovine. Nema tu spasa više. Bojim se da su ova odgađanja stečaja samo tu da se samo ekipa koja se mota tamo natrpa, a onda će sve biti gotovo.

Pričaš gluposti pa bolje da ne komentiraš ako ne znaš čitati bilance. Naravno da ukoliko ne bi bio sposoban plaćati obaveze da teoreski može i u stečaj ali s obzirom da je trenutno u Varteks d.d. 1500 ljudi manje a kapital po dionici prelazi 160 kn to bi teoretski bila odlična vijest za dioničare. No to se naravno neće dogoditi i to svi znamo. Ali zato bi u stečaj mogle redom:

Varteks Logistic d.o.o.
Varteks odjeća d.o.o.
Varteks Bednja d.o.o.
Varteks Ludbreg d.o.o.
Varteks Trgovina d.o.o.

http://www.varteks.com/hr/korporativno/grupa

ako nešto pođe krivim tijekom. Svaka čast majstorima kako su ljude prebacili u firme sa 20k kn temeljog kapitala. Firme bez imovine. Pretpostavljam da i najam trebaju plaćati d.d.-u.?

Još kad se gospon prvi potpredsjednik oglasi i kaže da treba očuvati tekstilnu industriju u hrvata brzo ćemo mi na 30-40 kn.

[/quote]
Jedino što si pogriješio je redoslijed: 1.Tivar iz Varteks proizvodnje,pa ostali, žalosno za radnike, sramota za pasivnost političara…ostaje izgleda samo Varteks d.d.,Varteks trgovina d.o.o. i u perspektivi Varteks nekretnine i graditeljstvo d.o.o.
http://www.forum.evarazdin.hr/viewtopic.php?p=22553&sid=fd9cefe764d73675d09cb4f7988ecaee
Da li je ovo bio razlog za pojačanu aktivnost na dionici?
[/quote]
po meni nije to bio razlog za pojačanu aktivnost. taj promet nije ni vrijedan spomena.
ali je sigurno sramota da inercija političara nažalost predugo traje.
žalosni postevi na linkanom forumu.

Ročišnik
2. Listopada, 2012

13:00 1 Povrv-622/12
Tužitelj: GRAD SLAVONSKI BROD
Tuženik: VARTEKS d.d. Varaždin
Sudac: Radovan Raduka

13:30 1 Povrv-129/12
Tužitelj: GRAD ZAGREB
Tuženik: VARTEKS d.d. Zagreb
Sudac: Radovan Raduka

Ročišnik