VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link

Članak nije najnoviji, ali se vidi što će se u budućnosti događati

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Vaš link

Novi petogodišnji ugovor s Levisom

ovo je odlična vijest. suradnja je trebala biti prekinuta, ali ide se dalje. 🙂

Naš kompletan dug i problematika vezana uz protekli period je u repogramu, koji je jedna od mjera nove Vlade. Pripremamo i rješenje vezano uz nove smjernice i novi paket mjera, čak i zakona, koje ova Vlada priprema i vjerujemo da ćemo to riješiti u najbržem mogućem roku, rekao je predsjednik Uprave Varteksa Zoran Koščec.
Vaš link

[smiley] [cool]

Istanuo je pomoć Varteksu, koji traži državnu intervenciju, te naglasio da je rješenje za ovaj kraj i grad ulaganje u znanje, odnosno u "pamet našeg stanovništva".
Vaš link

ja sam jučer kupio jedno "radno" odijelo Dicaprio..a kako ste vi pomogli našoj investiciji… [lol]

isprike moderatorima ali baš je tišina na temi

ja sam jučer kupio jedno "radno" odijelo Dicaprio..a kako ste vi pomogli našoj investiciji… [lol]

isprike moderatorima ali baš je tišina na temi

Pomoći će država s modelom c:
Po pitanju tržišta radimo sve da stabiliziramo poslovanje, a sama činjenica da smo potpisali nove ugovore o suradnji s našim važnim inozemnim partnerima kao što je Levis dokazuje da svjetske tvrtke cijene naš rad i prepoznaju nas kao pouzdanog i kvalitetnog partnera – naglasio je Košćec dodavši da glavne poteze za stabilizaciju poslovanja u Varteksu i ostalim radno-intenzivnim kompanijama ipak mora povući Vlada RH.

– Vlada mora konačno definirati fiskalnu platformu za prerađivačku industriju. Imamo nekoliko prijedloga za Vladu, prijedloga koji su razumni, logični i primjenjivi i na dobrobit ne samo Varteksa nego radno-intenzivnu industriju i društvo u cijelini i uvjeren sam da će ova Vlada to prepoznati – naglašava Košćec.

Vaš link

samo strpljivo.

8. Prijedlog odluke o vlasničkom restrukturiranju i financijskoj konsolidaciji trgovačkog društva „Pounje trikotaža“ d.d., Hrvatska Kostajnica, u okviru mjera državne potpore prema Smjernicama za pomoć poduzetnicima u teškoćama
Vaš link

Činjenicu da su danas promovirani inženjeri tehničkih znanosti kojih i Hrvatskoj nedostaje istaknuo je i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. ‘Na burzi danas gotovo da i nema inženjera s VELV-a i gotovo 90 posto diplomanata pronašlo je posao’, rekao je Habuš i također ponovio punu potporu gradskih vlasti razvoju Veleučilišta te najavio vrlo skoro rješavanje problema s prostorom odnosno izgradnju nove zgrade Veleučilišta.
Vaš link

Prostor ili zgrada(e) je od?

Činjenicu da su danas promovirani inženjeri tehničkih znanosti kojih i Hrvatskoj nedostaje istaknuo je i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. ‘Na burzi danas gotovo da i nema inženjera s VELV-a i gotovo 90 posto diplomanata pronašlo je posao’, rekao je Habuš i također ponovio punu potporu gradskih vlasti razvoju Veleučilišta te najavio vrlo skoro rješavanje problema s prostorom odnosno izgradnju nove zgrade Veleučilišta.
Vaš link

mcinha od kud svi ti silni podaci? [smiley]

Vaš link

mcinha od kud svi ti silni podaci? [smiley]
[/quote]
Kao što vidiš izmišljeni nisu jerbo je link pored svakog [proud]

Malo mi ovo izgleda sve bez veze, cijena se spušta namjerno sa dnevno maksimalno 7000 kuna prometa, ozbiljniji promet nije bio od razine 18,50, stvarno je ova burza smiješna

New Report

Close