Članak nije najnoviji, ali se vidi što će se u budućnosti događati
Naš kompletan dug i problematika vezana uz protekli period je u repogramu, koji je jedna od mjera nove Vlade. Pripremamo i rješenje vezano uz nove smjernice i novi paket mjera, čak i zakona, koje ova Vlada priprema i vjerujemo da ćemo to riješiti u najbržem mogućem roku, rekao je predsjednik Uprave Varteksa Zoran Koščec.
Vaš link
[smiley] [cool]
Istanuo je pomoć Varteksu, koji traži državnu intervenciju, te naglasio da je rješenje za ovaj kraj i grad ulaganje u znanje, odnosno u "pamet našeg stanovništva".
Vaš link
ja sam jučer kupio jedno "radno" odijelo Dicaprio..a kako ste vi pomogli našoj investiciji… [lol]
isprike moderatorima ali baš je tišina na temi
ja sam jučer kupio jedno "radno" odijelo Dicaprio..a kako ste vi pomogli našoj investiciji… [lol]
isprike moderatorima ali baš je tišina na temi
Pomoći će država s modelom c:
Po pitanju tržišta radimo sve da stabiliziramo poslovanje, a sama činjenica da smo potpisali nove ugovore o suradnji s našim važnim inozemnim partnerima kao što je Levis dokazuje da svjetske tvrtke cijene naš rad i prepoznaju nas kao pouzdanog i kvalitetnog partnera – naglasio je Košćec dodavši da glavne poteze za stabilizaciju poslovanja u Varteksu i ostalim radno-intenzivnim kompanijama ipak mora povući Vlada RH.
– Vlada mora konačno definirati fiskalnu platformu za prerađivačku industriju. Imamo nekoliko prijedloga za Vladu, prijedloga koji su razumni, logični i primjenjivi i na dobrobit ne samo Varteksa nego radno-intenzivnu industriju i društvo u cijelini i uvjeren sam da će ova Vlada to prepoznati – naglašava Košćec.
Vaš link
8. Prijedlog odluke o vlasničkom restrukturiranju i financijskoj konsolidaciji trgovačkog društva „Pounje trikotaža“ d.d., Hrvatska Kostajnica, u okviru mjera državne potpore prema Smjernicama za pomoć poduzetnicima u teškoćama
Vaš link
Činjenicu da su danas promovirani inženjeri tehničkih znanosti kojih i Hrvatskoj nedostaje istaknuo je i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. ‘Na burzi danas gotovo da i nema inženjera s VELV-a i gotovo 90 posto diplomanata pronašlo je posao’, rekao je Habuš i također ponovio punu potporu gradskih vlasti razvoju Veleučilišta te najavio vrlo skoro rješavanje problema s prostorom odnosno izgradnju nove zgrade Veleučilišta.
Vaš link
Prostor ili zgrada(e) je od?
Činjenicu da su danas promovirani inženjeri tehničkih znanosti kojih i Hrvatskoj nedostaje istaknuo je i gradonačelnik Varaždina Goran Habuš. ‘Na burzi danas gotovo da i nema inženjera s VELV-a i gotovo 90 posto diplomanata pronašlo je posao’, rekao je Habuš i također ponovio punu potporu gradskih vlasti razvoju Veleučilišta te najavio vrlo skoro rješavanje problema s prostorom odnosno izgradnju nove zgrade Veleučilišta.
Vaš link
mcinha od kud svi ti silni podaci? [smiley]
Vaš link
mcinha od kud svi ti silni podaci? [smiley]
[/quote]
Kao što vidiš izmišljeni nisu jerbo je link pored svakog [proud]