Kad ćemo konačno ući u model C, morao bi to Čačić pogurati, ipak je on Varaždinec.
Da model C ju diže za minimalno 50% sadašnje vrijednosti, Badel koji je bio u očajnoj situaciji sad je iznad 50% nominale.
Gospodo kakve su vase prognoze za varteks?tj.,dionice varteksa?
moje su da treba čekati i biti jako strpljiv. zasad stojimo neko vrijeme.
nitko ne komentira povećanje aska. u jednom trenutku danas je bio poveći.
nitko ne komentira povećanje aska. u jednom trenutku danas je bio poveći.
da, neko vrijeme bilo je na prodaji do 20 kn preko 20.000 komada
Hmm, jel ovo pokušaj navlačenja aska na niže radi čišćenja ili je nekome stvarno gorilo za ovih 2000 kuna?
Evo i danas u 15:59 prva transakcija čak 2700 kuna naravno po kupnji [lol]
Kad ćemo konačno ući u model C, morao bi to Čačić pogurati, ipak je on Varaždinec.
To je po meni samo jedan dio koji i nije toliko njima u fokusu. Vidjeli smo zadnje promjene, a puno toga još i ima biti.
Usput, je li netko primjetio smanjenje zaposlenih u pretprošloj godini, a onda i u prošloj? Ja sam se začudio.
To je po meni samo jedan dio koji i nije toliko njima u fokusu. Vidjeli smo zadnje promjene, a puno toga još i ima biti.
Usput, je li netko primjetio smanjenje zaposlenih u pretprošloj godini, a onda i u prošloj? Ja sam se začudio.
[/quote]
To je odličan podatak naravno za dioničare, očigledno za sada nema dovoljno posla za sve radnike zato se gubitak i smanjuje. Povećanje posla, prodaja nekretnina i smanjenje broja radnika bi trebalo dovesti do pozitivnog rezultata, još ako uleti neki jači posao, milna [thumbsup]
Čim su se pojavili prvi izdanci kapitalizma, uništili su sve najbolje hrvatske firme pa tako i Varteks.
Ovo je bila uvijek najbolja firma u Jugoslaviji.
Garantiram da se sad uvede socijalističko samoupravljanje, da bi ova firma procvala.
Najgore je to što to vrijedi za svaku firmu u Hrvatskoj.
Radnici bi opet imali samopoštovanje, posao i plaću svakog prvog u mjesecu, bez kašnjenja.