VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Validus je sve prodao, država nema šanse da pusti Varteks jer Varteks može služiti kao opskrbljivač svih državnih institucija te će priča završiti kao DDJH, stoga ja dalje nadokupljujem. To je moje mišljenje i nije poziv na kupnju ili prodaju dionica. Pozdrav.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Vidim da je 5-i dioničar pretekao 4-og !

@krt

VLDS je s nekim ili nekima dogovorio prodaju svog paketa, na koji je definitivno zbog količine morao dati neki popust, kome je VART interesantan za veliki ulaz ili dokup ostaje da vidimo

VLDS (odnosno, Geneza kojoj su povjerena upravljačka prava) nije sigurno ništa dogovorio. Dionice varteksa je vlds-u oduzeo sud, te ih je prodao intercapital po cijeni koju je sud i odredio, dakle tu o popustu nema ni govora.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

@krt

VLDS je s nekim ili nekima dogovorio prodaju svog paketa, na koji je definitivno zbog količine morao dati neki popust, kome je VART interesantan za veliki ulaz ili dokup ostaje da vidimo

VLDS (odnosno, Geneza kojoj su povjerena upravljačka prava) nije sigurno ništa dogovorio. Dionice varteksa je vlds-u oduzeo sud, te ih je prodao intercapital po cijeni koju je sud i odredio, dakle tu o popustu nema ni govora.
[/quote]
Ovo nisam znao, hvala na informaciji kolega, opet je interesantno da su vjerojatno uspjeli sve prodati i to uz relativno dobar porast cijene

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

@Mcinha
Nema na čemu. Pa po stilu kupnje, prepoznaš i kupca. Sretno mu bilo…..sa novih xy dionica.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

VARTEKS D.D. VARAŽDIN/REDOVNA VART-R-1

Vlasnik/nositelj računa (OIB) / Suovlaštenik/imatelj VP (OIB) Stanje [%] Vrsta računa
1. VARTEKS D.D. (00872098033) (1/1) 183.653 9,56 Osnovni račun
2. KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC (08106331075) 176.566 9,19 Osnovni račun
3. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. (53056966535) 171.987 8,95 Skrb. račun
4. BAKIĆ NENAD (13987237540) 149.552 7,79 Osnovni račun +177
5. VARTEKS ESOP D.O.O. (44358386138) 149.068 7,76 Osnovni račun
6. IGREC STJEPAN (28800452945) 134.944 7,03 Osnovni račun
7. VALIDUS D.D. (07838648475) 86.359 4,50 Osnovni račun -3.549
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242) 85.894 4,47 Skrb. račun
9. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D. (69326397242)/ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND (37688683890) 53.374 2,78 Skrb. račun
10. PBZ D.D. (02535697732) 50.200 2,61 Skrb. račun
Ukupno: 64,64

Nema nam danas šefa, pa neznamo dali bi dolje ili gore ?
Možda je nabolje da ipak pričekamo šefa[tongue]

Lijepo sam vam pisao šta ovdje slijedi ali su me čitavo vrijeme administirali, očito je ekipa odavdje isto nakrcana ili je u talu sa Y-om ?

U svakom slučaju da su pustili moje objave mnogo bi ljudi uštedjelo 3 kn po dionici koji su se jučer zaletavali u ASK… [wink]

Jbg, nije bilo druge nego da vam zavaljam 1270 komada kad vec ne znate poslušati iskusnije trejdere…

Explozija slijedi nakon što Validus završi iskipavanje i izadju traderi odavdje koji su se nasukali pokušavajući navući investitore da dionice procjenjene na 13.46 kn plaćaju po 17 kn i više.

Cca još 19 000 komada ima Validus, najmanje, jer su ispod crte imali još jedan paket od 40ak tisuća, i još 20ak tisuća je završilo u "privremenom prolazu" i ta ekipa će morati dizati čim istovare Validus slijedeći tjedan.

Da ste me poslušali mogli smo kolektivno čistiti sve po 11 – max 14 kn od Validusa, ali opet je zavladala euforija i prosto nevjerojatno ali nitko nije skopčao da veliki nalozi apsolutno ništa ne kupuju, već samo tjeraju male na kupnju i kako se oni povlače tako on pada za po 30ak lipa. Ovaj put sam sve lijepo snimio Videom pa ce ici na you tube [wink]

Ljudi morate oprezniji biti kada vidite da vas netko navlači, ovako ćete brzo bankrotirati. Nije isto kupiti Varteks po 11 kn poput mene pa prodavati jučer sa 50 % profita, i opet kupovati danas kad još malo padne, i kupiti jučer po 17 kn pa prodavati danas u padu. Iako vam to djeluje sve kao slično jer "ide to up up na 30 kn " , **** brisano **** , ipak je u zbilji razlika izmedju mojeg i vašeg pristupa ravno – 100 % [thumbsup]

(molim admina da pusti ovaj moj post , dovoljno ste me cenzurirali kad sam upozoravao šta slijedi, igra je završila, sad može još blago dolje pa će okrenuti na zeleno idući tj tako da dečki stvarno nema potrebe za daljnjom cenzurom, pozdravite one koji su popušili u moje ime – a zbog vaše cenzure [wink]

@krt

[/quote]

Alabama imaš li ti neki konkretan dokaz da su sve dionice Validusa rasprodane ili samo iznosiš svoje pretpostavke temeljem prikazane trgovine ?
Zbog sličnih obmana neki su jučer plaćali 17 kn ove dionice, nije to lijepo od vas da tako manipulirate ljude da preplaćuju nešto što je trebalo sve izaći po 13.5 kn
Po mojoj računici njima je ostalo još dosta dionica, a ročište je 26.3. pa sami računajte gdje će cijena još danas i u ponedjeljak na ovoj dionici

Hvala unaprijed na objavi [wink]

Nije bitno kupiti po 15 ili 13,50 ako misliš da će na 20 .

@S400
itekako je bitno po koliko kupiš… mašta radi, vazda svašta…

Samo u tekstilnoj industriji do danas izgubljeno više od 100.000 radnih mjesta!

Zato ja i mislim da nema šanse da puste Varteks da propadne, ne govorim to iz druka već jer stvarno tako mislim. Ionako nisam previše izložen tako da i padne na 5 kn neće me previše dirnuti.

New Report

Close