@stradust
Vidim da mi je obrisan post, ne znam zašto, ali ok. Bitno je:
smanjenje gubitaka, povećan izvoz,više od 40% prihoda u inozemstvu, od toga najviše u Italiju i Njemačku, ogromno osiguranje u nekretninama.KTKA iz Krapine je primjer hiperkvalitetnog poslovanja u tekstilnoj industriji, a Varteks je ipak ime.
sve to možda i stoji, ali to nije objašnjenje ovolikog prometa.
bar se trgnulo. i barem možemo zaboraviti taj validus.
VLDS je s nekim ili nekima dogovorio prodaju svog paketa, na koji je definitivno zbog količine morao dati neki popust, kome je VART interesantan za veliki ulaz ili dokup ostaje da vidimo
Blago njemu.
[/quote]
Jako malo komentara ima na forumu s obzirom na promet. Na ingri je na istom prometu bilo 5 stranica komentara. Čini mi se da ovo ipak nisu sve kupili mali ulagači. U biti, mislim da se mali ulagači još uvijek jako boje ove dionice.
Istina. Većinu je kupio jedan ulagač. T+3 pa će se znati i tko je kupio.
[/quote]
Ako se u top10 pojavi skrbnički račun erste banke trebalo bi biti svima jasno tko je kupac, treba samo pogledati na kojim dionicama niču skrbnički računi erste banke.
imao sam nekad varteks, ali danas je to ipak druga priča.
usprkos mišljenju da tekstilci ne valjaju uvijek ću spomenuti Kotku koja radi kao nikad i Jadran tvornicu čarapa koja posluje kao nikad te Galeb omiš također.
JDTC se može kupiti na ZSE, Kotke na žalost više nema a galeba nije niti bilo.
Varteks je u banani, ali ima nekretnine. Koliko to sve vrijedi, pitaj boga….
Varteks živi od humanitarnosti države. Pola službenika državne uprave dobije bonove, pa si tamo kupuju odjeću. Da toga nema, već bi odavno bio stečaj. Nadam se da će u EU ti bonovi postati lova, pa će ljudi sami izabrati trgovine u kojima žele potrošiti svoje novce.
Meni se čini po trgovanju da je akumulacija gadna u tijeku.
Tko je mislio kupiti je kupio. Od većih kupaca, naravno.
Sada su NA bojnom polju još ostali sitni buregdžije izgubljeno se vrteći u krug.
Dok se iz Varteksa ili iz Vlade ne oglase: THE GAME IS OVER
Meni se čini po trgovanju da je akumulacija gadna u tijeku.
Ne možemo to baš zaključiti. Rezultat neće biti vjerojatno ništa posebno, a ovo je možda neko prepoznavanje prilike za budućnost. Ne može se drugačije objasniti.
Zato se kapital i gubi na burzi jer ljudi trguju na bazi instinkta i ono kako si oni mislie da bi moglo biti, tu i tamo pogode na taj način ali u 97% slucajeva se gubi kapital.
Na burzi se trguje na temelju stvarnih informacija kako kompanija funkcionira i koji su joj planovi u svezi njezinog poslovanja u budučnosti.
Uživajte!
Ne možemo to baš zaključiti. Rezultat neće biti vjerojatno ništa posebno, a ovo je možda neko prepoznavanje prilike za budućnost. Ne može se drugačije objasniti.
[/quote]
Kada kupujemo dionice, onda ne kupujemo u svrsenom vremenu nego dajemo zalog za budućnost.