VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Na 11 je prošlo točno 2528 komada:
22.2.2012 11,02 11,02 11,00 11,00 11,01 -0,27 2 400 4.404,00
21.2.2012 11,04 11,04 11,03 11,03 11,04 -2,39 6 128 1.412,75
20.2.2012 11,39 11,39 11,30 11,30 11,33 -0,26 13 2.000 22.669,29.
i to kroz 21 transakciju tako da tvojih 100-200 komada je strašan uspjeh. Ovakvo jadno drukanje je još neviđeno.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Jako malo komentara ima na forumu s obzirom na promet. Na ingri je na istom prometu bilo 5 stranica komentara. Čini mi se da ovo ipak nisu sve kupili mali ulagači. U biti, mislim da se mali ulagači još uvijek jako boje ove dionice.

Jako malo komentara ima na forumu s obzirom na promet. Na ingri je na istom prometu bilo 5 stranica komentara. Čini mi se da ovo ipak nisu sve kupili mali ulagači. U biti, mislim da se mali ulagači još uvijek jako boje ove dionice.

Istina. Većinu je kupio jedan ulagač. T+3 pa će se znati i tko je kupio.

Ljudi lakše prebole ako im oduzmete novac nego iluzije.

ovo nema nitko 😉

Stanje dioničara na dan 21.03.2012
Uživajte!

Think twice befor investing , dont rush in any stock , dont be greedy

Istina. Većinu je kupio jedan ulagač. T+3 pa će se znati i tko je kupio.
[/quote]

nagađaš ili znaš?

moji postovi na forumu su moje mišljenje, nisu financijski savjeti niti poziv na kupnju/prodaju dionica ili ulaganje u iste

Promjena je bilo tijekom prijašnjih dana (vidjeti prijašnje postove s promjenama u top 10koje sam slao), ali ni približno u tolikom volumenu. Očito je još netko procijenio Validusov paket vrijednim. G. Bakić se neki dan probio na 4. mjesto s kojih 150 tisuća komada. Ali zasad možemo još samo nagađati ostale detalje.

Točan odgovor je...

Biće im zanimljiva na 20 kn [smiley]

Znakovito za današnji dan
– Da su sve transakcije išle sa aska !!

Ovo sam pisao prije samo 3 dana,
na temelju mog cijelodnevnog motrenja gledalice.
Uzeo sam i ja u pon. nešto po 13,70
Prodao još nisam ništa jer fer cijena za Varteks je bliže 20 kn
– Živi bili pa vidjeli !

ČOVJEČE PAZI DA NE IDEŠ MALEN ISPOD CROBEXA

Ne zanima mene tko je jučer kupovao varteks po 16 kuna, niti me zanima tko će danas kupiti ove moje pakete što sam ih maloprije bacio na tržište….stavio sam dobro cijenu i za sebe i za kupca [wink]

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

Ne zanima mene tko je jučer kupovao varteks po 16 kuna, niti me zanima tko će danas kupiti ove moje pakete što sam ih maloprije bacio na tržište….stavio sam dobro cijenu i za sebe i za kupca [wink]

nisi ih mogao baciti na tržište jer još nema niti predotvaranja, a kamo li trgovanja [yawn]

svatko odgovara sam za svoje K-P na burzi!!!!

Ročišnik
10. Travnja, 2012
10:00
4 Povrv-40/11
Tužitelj: REPUBLIKA HRVATSKA
Tuženik: VARTEKS d.d. Varaždin
Sudac: Iris Hatvalić-Nemec (soba br. 230/II)
http://sudovi.pravosudje.hr/tsvz/index.php?linkID=rocisnik&action=edit&date=2012-04-10

http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/150740/Varteks-duzan-drzavi-dodatnih-dva-milijuna-kuna.html

New Report

Close