Što se ovdje događa, ima netko info?!? Promet od 1,2 milijuna kuna upućuje na ulazak nekog jačeg igrača i/ili pozitivan rasplet nečega?
VALIDUS izlazi a Bakic kupuje
[/quote]
Validus ima po zadnjem stanju 89.908 komada, danas je prošlo oko 88.000 (ajde neka je 20.000 komada trejdanje), ostaje im još oko 15.000-20.000 dionica za prodati.
Validus bi danas mogao biti kompletno vani, a onda je otvoren put prema 20 kn
imaju još barem 10 000 komada.
vjerojatno će izaći do kraja dana.
Zanimljivo je vidjet da su se nalozi na kupnji poredali od 6 – 12 kn cca 45.000 komada.
Jel to kupcu ili prodavatelju u interes?
imaju još barem 10 000 komada.
vjerojatno će izaći do kraja dana.
igleda da su sada kompletno vani… sutra lagano na 20-25 kn [proud]
Izgleda da su neki sad pokupovali pa bi moglo sad ovo rasti da se nešto zaradi!
Ha?
Trebali ste kupovati po 14kn.
[thumbsup]
Zakonom spojenih posuda da bi nešto raslo nešto je moralo potonuti.
Kao što rekoh – business us usual
VALIDUS izlazi a Bakic kupuje
[/quote]
A da ne prodaju oboje ?
[/quote]
No,
nbakic | 21.03.2012. 13:35 u 13:35 | Odgovor
Pa gledajte.
ARNT mi se čini kao ‘sigurna’ priča. VART kao rizična s velikim potencijalom. Tako da je na alokaciju utjecalo i to. Ali kad sam vidio da ovi ne mogu prodati Validusov paket pa spuštaju cijenu, počeo sam malo kupovati.
nemam riječi za ovo danas. mislio sam da je validusov paket prevelika brana, ali otišao je ko od šale. a veliki bi još kupovali. sad tek valjda kreće vlak. predugo je stajalo na tim razinama.
nemam riječi za ovo danas. mislio sam da je validusov paket prevelika brana, ali otišao je ko od šale. a veliki bi još kupovali. sad tek valjda kreće vlak. predugo je stajalo na tim razinama.
Nekako što ste vi svi sigurniji to cijena više pada [undecid]
Nekako što ste vi svi sigurniji to cijena više pada [undecid]
[/quote]
Ni KORF nije skočio odjednom sa 22 na 90,dečki grabe svojih 5%