VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

-VART

GOLUB i SMART - od 1milje kuna do bicikle jer KSST-R-A padaju ko klada! A mora zaorati tek ka 250-350kn!!!

blueman,pošteno govorite [thumbsup]

Hvala onome tko je pozvao Bluemana. Čovjek, ne samo na ovoj temi već i šire, daje moguće scenarije, bilo loše bilo pozitivne. Ne piše kao ostali ide to uppp, ili doooown, bez argumenata [thumbsup]

blueman,pošteno govorite [thumbsup]

Hvala onome tko je pozvao Bluemana. Čovjek, ne samo na ovoj temi već i šire, daje moguće scenarije, bilo loše bilo pozitivne. Ne piše kao ostali ide to uppp, ili doooown, bez argumenata [thumbsup]
[/quote]

Slazem se .

Drug cehok govori gluposti.
77 mil kuna potrazivanja drzave za 39% Varteksa.
do bi znacilo oko 1,3 mil novih dionica
1,3/3,3=39%

Odnosno da dokap efektivni ide po 50-60 kuna.
Sto je 100% vise od trenutne cijene na berzi.

Ako je istina super vijest za trenutne dionicare.
Iako taj dug nije niti vazan; puno vaznije je kada bi drzava dakla lovu za restrukturiranje i prohvatila 500-600 otkaza na svoj teret.

Izračun točan.
BV sa ulaskom države sa 49 kn ide na 63-vlastite dionice nisu uzete u obzir-183.653 kom.

Naravno ,da se uvijek mogu pojaviti kosturi.

Bitno:Stečaj ne prijeti!

U VART teče med i mlijeko.

Sukladno čl. 357. Pravila Zagrebačke burze, Burza je svrstala dionice VART-R-1 u Segment promatranja radi neprovjerenih medijskih natpisa o ulasku države u vlasničku strukturu društva.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@Kliring
Ista stvar je bila nedavno kada su dionice VARTEKSA svrstane u Segment promatranja.

Evo odgovora 10.05.2011

Poštovani,

vezano na vaš upit u povodu članka objavljenog u dnevnom listu Business.hr od 09.05.2011. godine u kojem se navodi da se očekuje realizacija programa u sklopu Modela C ( antirecesijskog programa Vlade RH ) te u skladu s time ulazak države u vlasničku strukturu Varteksa, ovim putem vas obavještavamo da je Varteks sukladno Smjernicama za pomoć poduzetnicima u teškoćama (Model C) u okviru mjera Vlade RH za gospodarski oporavak i razvitak izradio Integralni plan poslovnog i financijskog restrukturiranja, koji je 30. srpnja 2010. godine predao u Ministarstvo gospodarstva, rada i poduzetništva, te podnio zahtjev prema Smjernicama za pomoć poduzetnicima u teškoćama (po Modelu C).
Sukladno tome očekujemo pozitivno rješavanje našeg zahtjeva, a o istom ćemo prema pravilima prve kotacije obavijestiti Zagrebačku burzu.

Odjel za korporativne komunikacije

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/47bz6oakheIQss9q7qDtbw==.doc

p.s.Ovo ja model je dobar za sve. [thumbsup]

Ma nisam se niti okrenio,kad ono blokada.[lol] [thumbsup]

A šta trubimo tu već neko vrijeme. Ide to up, ali samo kečigat znaju.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ma nisam se niti okrenio,kad ono blokada.[lol] [thumbsup]

ide, ali čini mi se da je napuhani balon na granici plastičnosti materijala [lol]

Blue Horseshoe loves Anacott Steel (moje postove shvatite kao moje osobno razmišljanje, ne kao nagovor na kupnju ili prodaju)

Sukladno čl. 357. Pravila Zagrebačke burze, Burza je svrstala dionice VART-R-1 u Segment promatranja radi neprovjerenih medijskih natpisa o ulasku države u vlasničku strukturu društva.

glavno da je VART provjereno narastao skoro 100% temeljem neprovjerenih natpisa [lol]

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjeti za ulaganja

Najave da bi država mogla spasiti posrnulu kompaniju potaknule su ulagače
http://www.bankamagazine.hr/default.aspx?TabId=102&View=Details&ItemID=69353

Premali prometi još uvijek.

Točan odgovor je...

New Report

Close