VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@split
– baš me zanima kolko vart-r-1 imaš? ili čekaš… (slično te pitam i na bd62 :-))

nedovoljno….

26.11.2010 - Dan D

Hm, zanimljiv rast, samo pitanje je koliko će potrajati!
Cijeli dan liparenje na prodaji…. na kupnji i nema liparenja kao da svi znaju da ima dovoljno za sve.
Sutra očekujem novih 8-9% rasta i cijenu cca 21,4-21,6kn.

26.11.2010 - Dan D

Danas sam htio kupiti 1500kom, nalog je bio neko vrijeme, pa eto ako nije problem "onom liku" se rješiti svoje nevolje po 11kn…. Hvala unaprijed!

26.11.2010 - Dan D

ovo niko ne komentira?
svi se zamarate samo targetima…

http://www.poslovni.hr/vijesti/hfp-na-fond-hb-prenio-85894-dionice-varteksa-150570.aspx

85.000 dionica dobio je fond branitelja?? ajme kad oni počnu lupati po kupnji [shocked]

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Prije ce oni dobro dignuti cjenu na 50-60 kn pa se onda iskrcavat…..za 20 kn jedino imaš dkvs

Pa to je super tamo se iskrcamo pa dođemo se ukrcat ovdje i li na VLDS,ELPR,VUPIK,INGR,ITD.mi radimo
a vi gledajte i kukajte,odavno sam vas pozivao na suradnju. [lol] [lol] [kiss]

Pustite priče,memojte da vas prevedu žedne preko vode

Pa to je super tamo se iskrcamo pa dođemo se ukrcat ovdje i li na VLDS,ELPR,VUPIK,INGR,ITD.mi radimo
a vi gledajte i kukajte,odavno sam vas pozivao na suradnju. [lol] [lol] [kiss]

Slažem se kolega Milusic, svejedno vidim dno na 15-16kn i kad tu dođe planiram uzeti 1000-2000 kom za početak….

26.11.2010 - Dan D

Kolega Split ,kao što sam pisao na drugim postovima za mene je lopta okrugla,i na burzi mi je isto ko u liftu,samo je pitanje gdje ući i izači,največi problem priznajem stvaraju mi komarci. [cool]

Evo poslje izvješća sa ZSE znači da nije problem u nama več u kriznom ,nadam se uskoro boljim danima [kiss]

Najave su za boljitak,čučete u medijima i stvarno je dionica đabe,ali ne zadugo….pozdrav [pray]

Najave su za boljitak,čučete u medijima i stvarno je dionica đabe,ali ne zadugo….pozdrav [pray]

Ne žali se već kupuj kad ima bolesnika koji daju po 17kn.

26.11.2010 - Dan D

Evo 1.dali izvješće o poslovanju,dosta voditelja oblače na TV,izgleda da se Varteksom trguje samo utorkom i petkom….,ja čekam sto kuna neke moje kolege 200….ali naj bolje je izač prije rupe pa opet
čuči,,,,, [wink]

New Report

Close