Hm, zanimljiv rast, samo pitanje je koliko će potrajati!
Cijeli dan liparenje na prodaji…. na kupnji i nema liparenja kao da svi znaju da ima dovoljno za sve.
Sutra očekujem novih 8-9% rasta i cijenu cca 21,4-21,6kn.
Danas sam htio kupiti 1500kom, nalog je bio neko vrijeme, pa eto ako nije problem "onom liku" se rješiti svoje nevolje po 11kn…. Hvala unaprijed!
ovo niko ne komentira?
svi se zamarate samo targetima…
http://www.poslovni.hr/vijesti/hfp-na-fond-hb-prenio-85894-dionice-varteksa-150570.aspx
85.000 dionica dobio je fond branitelja?? ajme kad oni počnu lupati po kupnji [shocked]
Pa to je super tamo se iskrcamo pa dođemo se ukrcat ovdje i li na VLDS,ELPR,VUPIK,INGR,ITD.mi radimo
a vi gledajte i kukajte,odavno sam vas pozivao na suradnju. [lol] [lol] [kiss]
Pa to je super tamo se iskrcamo pa dođemo se ukrcat ovdje i li na VLDS,ELPR,VUPIK,INGR,ITD.mi radimo
a vi gledajte i kukajte,odavno sam vas pozivao na suradnju. [lol] [lol] [kiss]
Slažem se kolega Milusic, svejedno vidim dno na 15-16kn i kad tu dođe planiram uzeti 1000-2000 kom za početak….
Kolega Split ,kao što sam pisao na drugim postovima za mene je lopta okrugla,i na burzi mi je isto ko u liftu,samo je pitanje gdje ući i izači,največi problem priznajem stvaraju mi komarci. [cool]
Evo poslje izvješća sa ZSE znači da nije problem u nama več u kriznom ,nadam se uskoro boljim danima [kiss]
Najave su za boljitak,čučete u medijima i stvarno je dionica đabe,ali ne zadugo….pozdrav [pray]
Najave su za boljitak,čučete u medijima i stvarno je dionica đabe,ali ne zadugo….pozdrav [pray]
Ne žali se već kupuj kad ima bolesnika koji daju po 17kn.