VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

HIHIHIH

vidi ovo

Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum

26,21 50 1.310,50 13.4.2010 15:13:57
26,10 10 261,00 13.4.2010 15:13:57
26,25 90 2.362,50 13.4.2010 15:13:57
26,50 200 5.300,00 13.4.2010 15:13:57
26,50 10 265,00 13.4.2010 15:13:57

kupnja je na 23 par sto komada i na 22 i nakon toga nema nista, ej NISTA NEMA!!! [shocked] [shocked] [shocked]

ovo sad ne bi kupovo ni da mi se nudi a nudi se 400 dionica na 26 i 2000 na 27 i 27,5

[bye] [bye] [bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Kolega modrobradi vratit ću vas u prošlost:
Varteks 12kn određeno vrijeme (nekih 12-15mj.) a onda BOOOOM i gle čuda eto ga na 150kn.

Moj savjet svim imaocima dionica, ne padajte na provokacije ovih svirepih prodavača koji u biti i ne žele kupovati već samo izmamiti vašu prodaju. Dapače volio bi da taj sa 1800kom zapuca sve do 20kn i niže, dapače volio bi da zapuca do 1kn sve svoje dionice.
Moj prijedlog maknite naloge prodaje na 60kn, a kupnju povucite na 10kn pa nek se rođo koji hoće iskrca kad baš mora.
U ukupnoj masi od 1,8 milja dionica kolega Modrobradi se poziva na 400 dionica.
Presmiješno kolega, pa to nije ni 0,0023%.
Ja opet tvrdim da netko stavi prodaju 500 tisuća komada Varteksa na 25-30kn da bi nestalo u sekund.
Kriza na burzi polako ulazi u završnu fazu jer očito će biti (slično kao na Validusu) prelijevanja iz ruku tvrtki u privatne ruke budućih kapitalista.
Na pomolu je zadnja etapa, a to je krađa i prisvajanje dionica po unaprijed isplaniranom scenariju.
Kad se to odigra ne bi me iznenadilo da kriza naglo bude gotova, da i dionice naglo skoče nekih 500-1000%.
Moja preporuka USKOKU je početi s privođenjima odgovornih!

26.11.2010 - Dan D

Ako je već tako gadno predlažem da prodavač postavi sve svoje dionice na nekih 5kn (jer njemu ionako ne vrijede ništa) pa eto da vidimo koliko će trajati da se to pokupi.

26.11.2010 - Dan D

Vidim da promjena nema sta je dobro cak ni Validus nije prodavao.

. VARTEKS D.D. (1/1) 488.658 25,44 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
2. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 209.338 10,90 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
3. KARLOVAČKA BANKA D.D. KARLOVAC 176.566 9,19 Osnovni račun KARLOVAC, HRVATSKA
4. VALIDUS D.D. 147.104 7,66 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
5. IGREC STJEPAN 134.944 7,03 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
6. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 89.245 4,65 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND 53.374 2,78 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
8. PBZ D.D. 50.200 2,61 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
9. KOŠĆEC ZORAN 45.958 2,39 Osnovni račun VARAŽDIN, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 45.631 2,38 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 75,02

Jedini problem je sta je uprava Varteksa ostala bez velikog dionicara.Od kupnje je odustao kolega modrobradi [cry]

Ništa me ne zanima ,bio sam napolju i vidio da imaju poslovne zgrade u centrima Grada,caprio odjela se više kupuju nego kodnas , kako pojedinci nesvjesno gaze i negativno komentiraju svoje NAŠE firme zato nam je ovako ,čast izuzecima ja uvjek dokupljujem. [cool]

Pametan post, mi smo u stanju unistit samo ako je nase,niti smo spremni dat sansu domacim ljudima, a cim dodje neki od onih bijelosvjetskih okupatora austrijanaca, njemaca i taljana onda je to sve od jednom svo znanje svijeta.

Ipak su prodana 2 poslovna centra, cash i likvidnost Varteksa se popravila.
Dakle, po meni najbolja opcija po Varteks je kupnja trezora i guranje cijene gore na veće razine, slično kao ULPL na 440kn kad je branila cijenu, a u međuvremenu utapala svima po 650-700kn i ostvarila zaradu.

26.11.2010 - Dan D

Đura u poslovnom se pita dal ćemo izgubiti i Varteks [undecid]. A Čehok kaže da je Varteks toliko dužan gradu da nekakvi dogovori trenutno ne dolaze u obzir. Već drugi put pušim na ovoj dionici.. [cry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Za mali grad poput Varaždina i iznos od par milijuna je ogromno, stoga kolega Golube ta tvrdnja ne stoji. Uostalom Varteks je primio na račun preko 80milja kuna i jedan dio će se iskoristiti i za te probleme.

26.11.2010 - Dan D

Kolega modrobradi vratit ću vas u prošlost:
Varteks 12kn određeno vrijeme (nekih 12-15mj.) a onda BOOOOM i gle čuda eto ga na 150kn.

Moj savjet svim imaocima dionica, ne padajte na provokacije ovih svirepih prodavača koji u biti i ne žele kupovati već samo izmamiti vašu prodaju. Dapače volio bi da taj sa 1800kom zapuca sve do 20kn i niže, dapače volio bi da zapuca do 1kn sve svoje dionice.
Moj prijedlog maknite naloge prodaje na 60kn, a kupnju povucite na 10kn pa nek se rođo koji hoće iskrca kad baš mora.
U ukupnoj masi od 1,8 milja dionica kolega Modrobradi se poziva na 400 dionica.
Presmiješno kolega, pa to nije ni 0,0023%.
Ja opet tvrdim da netko stavi prodaju 500 tisuća komada Varteksa na 25-30kn da bi nestalo u sekund.
Kriza na burzi polako ulazi u završnu fazu jer očito će biti (slično kao na Validusu) prelijevanja iz ruku tvrtki u privatne ruke budućih kapitalista.
Na pomolu je zadnja etapa, a to je krađa i prisvajanje dionica po unaprijed isplaniranom scenariju.
Kad se to odigra ne bi me iznenadilo da kriza naglo bude gotova, da i dionice naglo skoče nekih 500-1000%.
Moja preporuka USKOKU je početi s privođenjima odgovornih!

kolega split0009jr
nije mi jasno ono boldano, valda si mislio da oni ne zele prodati a ne kupiti?! cudim se da kolega PETINA nije reko da ste magjionicar jer kad sam reko istu stvar za kupnju i onda sam bio magjionicar
taj koj je juce imo na 26,5 preko 3000 dionica oce to prodati, samo nema kupca na tim razinima, kupaca vise ni nema [lol]
molijo bi da ne zavaravate neuke forumase sa nekakvim 1,8 miljuna diona i usporedba 420 dionica koje su bile raspoozive za trgovanje na 26 kuna
da bude jasnije, celi varteks trenutno vredi 50133062,70 kuna, svih 1 920 ilijada i kusur dionica
to se racuna prema zadnoj trgovanoj ceni a ona je 26,1 a protrgovano je ogromnih 10 dionica
to se gleda, a ne da se meni govori da sam uzeo nekakvih 400 dionica od 1,8 miljona
oni koji su uzeli po 27 kuna vec im sad pise VELIKIM crvenik slovima MINUS
zato nemojte govoriti da je to presmjesno jer nije, to je tuzno
ono sto je vazno je to da je bilo 420 komada po ATL a da niko nije kupijo [shocked] [shocked] (mogo sam uzet ja al nisam, hihihi)
kupaca nema i nece ih ni biti, jer ovo ne vredi tolko
oni koji su uzimali na 27 i 28 nekolko ilijada su vec u minus
ovo sto vi tvrdite za 500 tisuca komada nije za usporedbu, to je 25% firme, mi govoroimo o free float i slobodnoj trgovini na burzi, zato nemojte davat laznu nadu kolegama koji su kupili po 27,28 i 30+ jer su [bye] [bye]
bolje da se osvrnimo na lose izvejsce i nemanje ideja uprave nego da zivimo u iluzija
ovde nece ni uskok ni hajduk pomoci nece a bogami ni austrijska konjica (europa)
nego da vas pitam sto je sa onim grafovima koji govore da je oversold, da ide gore i slicno?!?
ovde ne vrede grafovi, to sam vam vec reko, ovde vredi informacija, a ona kaze da ce ovo ici jos dole, a kad se to dogodi i kad se dogode druge stvari (ne smijem reci) i kad mali odu onda ce neki zaraditi kako ste rekli 500-1000% i vise (mozda ne na vatresk, ali na nekim dionicam oce)

kolega PETINA nisam odusto od kupnja, i nemojte se izrugivati jer da sad udarim po asku na 27 kuna vec bi na semaforu pisalo PLUS
ako vartesk dode na 19-20 kuna cemo kupiti ako ne dode bas me briga, a znam da ima potencijala da dode

split009jr nadam se da si rjesio VLDS po 22 jer i to ide dole,to ti je jasno valjda, ja se prercuno i nisam uso [angry]

a vartesk neka priceka

[bye] [bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

taj koj je juce imo na 26,5 preko 3000 dionica oce to prodati,

greska, bilo je preko 3000 komada na 27,5 a ne na 26,5
u brzini pisanja sam se zabunijo

eeeee, ova mu je jaka !!!!

Citiram: molijo bi da ne zavaravate neuke forumase ….. [lol] [lol] [lol] [lol]

p.s.

Predpostavljam da ce me moderator izbrisati ali nisam mogao da ne reagiram jer toliko puno gluposti da stane u jedan post to nisam odavno vidio.

Zelim se ispricati svim kolegama na forumu jer mi nije u namjeri da se sa nekim prepirem i raspravljam jer smatram da forum sam po sebi ima drugo znacenje, ALI, nisam mogao izdrzati.

New Report

Close