@ supertalent
O.K. krivo sam napisa, nije dijonica nego dionica
sta odma sprdnja na moj racun
i meni jedinicu a petini stotku
neka, ja sam svoje reka, vartks bi moga kliznut jos, vidis da je neko stavio po 29 i to se odma skinulo
uzivajte
ali zasto Varteks?
@ supertalent
O.K. krivo sam napisa, nije dijonica nego dionica
sta odma sprdnja na moj racun
i meni jedinicu a petini stotku
neka, ja sam svoje reka, vartks bi moga kliznut jos, vidis da je neko stavio po 29 i to se odma skinulo
uzivajte
ali zasto Varteks?
[/quote]
Zato što je poćetnicima uvjek lakše poćet sa malim ciframa.Vjerovatno ga je to privuklo mala cijena dionice puno komada [lol]
modrobradi@
Dajte molim vas ako mi mozete objasnit zasto se se kao novi na TK odlucili kupit 2000 dionica Varteksa. [pray]
Kako žašto??? Kolega modrobradi je ljepo napisal da kupuje po 28 zato jer ide to na 24-25.Znači kad padne na 24 on prodaje i opet kupuje na 28.Kak ne kužiš,pa to ti je matematika [proud]
lavgar @
cisto me interesira jer pored drugih dionica izabra je Varteks.Mozda nesto zna sta mi ne znamo.
A I da zna recimo mislis da ce da to podijeli sa nama . Hmmmmm
A zsto ne!? Nije problem reci ako nesto ima, naravno ako se predhodno ukrca.
PRODAJA
Validus prodao 7.500 dionica Varteksa
Autor/izvor: SEEbiz
ZAGREB – Validus je prodao 7.500 dionica Varteksa čime je pao ispod 10 posto udjela u temeljnom kapitalu.
Navedene su dionice, koje čine 0,39 posto temeljnog kapitala i 7.500 glasova na Glavnoj skupštini Varteksa (ZSE:VART-R-1), otpuštene temeljem ugovora o kupoprodaji i prijenosu dionica koji je Validus (ZSE:VLDS-R-A) sklopio 18. veljače ove godine s tvrtkom STOG. Spomenuti paket po tržišnoj cijeni vrijedi oko 210 tisuća kuna.
Validus nakon ovog otpuštanja ima 185.230 glasova na Glavnoj skupštini Varteksa i to 147.104 glasova temeljem upisanog vlasništva nad isto toliko komada redovnih dionica navedenog društva, te 38.126 glasova temeljem isto toliko komada redovnih dionica danih u zajam sa zadržanjem upravljačkih prava
Koja je to tvrtka STOG ? Trazim i ne mogu nista naci . Dali netko nesto zna?!
firma-fikus iz fimine galaksije
SUBJEKT
STOG d.o.o.PRAVNI ODNOSI
Temeljni akt:
Izjava o osnivanju od 17.04.2009.
Statusne promjene: podjela subj. upisa odvj. s preuzimanjem
U postupku odvajanja s preuzimanjem, Skupštinskom Odlukom od 31.08.2009. odobren je Ugovor o podjeli društva PLURIS d.d., Varaždin, Anina ulica 2, upisano u registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem MBS: 080144704, kao društva koje se dijeli s preuzimanjem društava koja već postoje i to STOG d.o.o., Varaždin, Anina 2, upisano u registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem MBS: 070088524, WEISSBARTH I PARTNERI d.o.o., Varaždin, Anina 2, upisano u registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem MBS: 070088469, i FIMA ALFA d.o.o., Varaždin, Stanka Vraza 25, upisano u registar Trgovačkog suda u Varaždinu pod brojem MBS: 070089121, kao društva preuzimatelja.
Toplo preporučam izvor: https://sudreg.pravosudje.hr/Sudreg/