Samo se vi nadajte da će to gore ,a ustvari gore hoće ja vjerujem da neće biti dugo do nekih 10-tak kn a možda i niže
Ja imam još 3000 komada meni je dobro i po 30, 29, 28, a čak bi dao i po 27 samo da se riješim.
Ajde ne glumataj [pray]..zašto ne staviš na prodaju po 27 i rješiš se brige?? Evo ja ću ti pomoči,stavi u ponedeljak 1000 kom na 28,5…kupujem u sekundi [proud]
Ja imam još 3000 komada meni je dobro i po 30, 29, 28, a čak bi dao i po 27 samo da se riješim.
Ajde ne glumataj [pray]..zašto ne staviš na prodaju po 27 i rješiš se brige?? Evo ja ću ti pomoči,stavi u ponedeljak 1000 kom na 28,5…kupujem u sekundi [proud]
[/quote]
imas soma kuna do ponedjeljak daj mi radje reci molim te
pofuk
Moram priznat da si falio mjesto klađenja. Evo prijedlog pa se tamo kladi na Varteks i uplati 30kn .
http://www.ps-kladionica.hr/
Budi siguran da bi bilo bolje da uplatis 30 kn za jednu dionicu VART-R-1 barem igras na sigurno.
Moram priznat da si falio mjesto klađenja. Evo prijedlog pa se tamo kladi na Varteks i uplati 30kn .
http://www.ps-kladionica.hr/
Budi siguran da bi bilo bolje da uplatis 30 kn za jednu dionicu VART-R-1 barem igras na sigurno.
[/quote]
pa kupil sam ih soma komada po 30 jer mi se to cinilo kao badava cijena i zato kaj mi je jedan forumas reko radje to kupi nego da se valjas po valovima na gradjevinarima jer i ovak i onak neznas plivati pa bus se utopil
pofuk
p.s. ak treba pokazem nalog jer ja nikada ne lazem a ovo sam stavio radi onog kaj je reko da ima neznam kolko dionica pa da bi ih dal po 27 ili 28…..kaj ih danas onda ni prodo pitam ja njega???????
eto neka ih stavi u ponedjeljak u izlog i ja mu garantiram da ce mu sve pojesti i da mu nis ne bu ostalo
[/quote]
barba stari @
Evo moga je danas prodat ravno 1984 kom do 28 kn i otalo bi ti jos 1016 kom. [lol] [lol] [lol]
Koje jeftine fore
[/quote]
barba stari @
Evo moga je danas prodat ravno 1984 kom do 28 kn i otalo bi ti jos 1016 kom. [lol] [lol] [lol]
Koje jeftine fore
[/quote]
ja sam sad zvo tipa koji je isto na forumu i rekel je nek stavi 10 iljada po 28 da ce on i njegov kolega to popapati….eto jer da mu iz principa nece ni lipu vise platiti jer je reko da mu cijena od 28 odgovara……ja sam se cak zauzeo za kolegu barbastarija da dobije vise ali rekli su ne….jer da je neki dan lagao da je kupio jednu dionicu kad je samo to taj forumas kupio kolko je bilo prometa…..ja sam rekao da cijenjeni kolega barbastari nikada ne laze i da ce u ponedjeljak izloziti po 28 kuna,,,da ja garantiram za njega
pofuk
[/quote]
barba stari @
Koje jeftine fore
[/quote]
ja sam sad zvo tipa koji je isto na forumu i rekel je nek stavi 10 iljada po 28 da ce on i njegov kolega to popapati….eto jer da mu iz principa nece ni lipu vise platiti jer je reko da mu cijena od 28 odgovara……ja sam se cak zauzeo za kolegu barbastarija da dobije vise ali rekli su ne….jer da je neki dan lagao da je kupio jednu dionicu kad je samo to taj forumas kupio kolko je bilo prometa…..ja sam rekao da cijenjeni kolega barbastari nikada ne laze i da ce u ponedjeljak izloziti po 28 kuna,,,da ja garantiram za njega
pofuk
[/quote]
Ja predlažem da samo da dokaz, dovoljno je 20min prije otvaranja naloga nek postavi 3000kom na prodaju po 28kn i onda nek mu crkne veza.
ja javio nekoj ekipi još prošli šabat da ovo ide gore
sad im ne mogu izaći na oči
dajte pofuk rečite jel to ide gore da im znam javiti
hvala bilježim se sa štovanjem
ja javio nekoj ekipi još prošli šabat da ovo ide gore
sad im ne mogu izaći na oči
dajte pofuk rečite jel to ide gore da im znam javiti
hvala bilježim se sa štovanjem
pa iskreno pojma vise nemam di kaj ide …….kolko vidim jedini kolega barbastari zna kam ide ova dionica
pofuk