ajde lipo na HGSP i tamo pojacaj bid.
Reprivatizacija – država će svoja potraživanja pretvoriti u udio u vlasništvu
Kao neke od potencijalnih kandidata za ‘reprivatizaciju’ spominju se KIO Orahovica, tekstilne tvrtke koje već dulje vrijeme pokušavaju preživjeti, ali i Badel 1862
Vlada je prilikom predstavljanja svog paketa mjera za pomoć gospodarstvu najavila dva modela pomoći tvrtkama. Jedan je aktiviran prije desetak dana prvim aukcijama u HBOR-u na kojima je država dala 200 milijuna kuna za projekte koje su ponudile poslovne banke. Drugi projekt trebao bi krenuti u realizaciju ovih dana.
Reprivatizacija – država će svoja potraživanja pretvoriti u udio u vlasništvu
Kao neke od potencijalnih kandidata za ‘reprivatizaciju’ spominju se KIO Orahovica, tekstilne tvrtke koje već dulje vrijeme pokušavaju preživjeti, ali i Badel 1862
Vlada je prilikom predstavljanja svog paketa mjera za pomoć gospodarstvu najavila dva modela pomoći tvrtkama. Jedan je aktiviran prije desetak dana prvim aukcijama u HBOR-u na kojima je država dala 200 milijuna kuna za projekte koje su ponudile poslovne banke. Drugi projekt trebao bi krenuti u realizaciju ovih dana.
a zašto bi država financirala ove poput varteksa i slične. to treba propasti i gotovo. pogledajte jadran tvornicu čarapa i galeb omiš. te firme posluju fenomenalno, bave se također tekstilom, šire se i ne traže ništa od države. znači da se može poslovati. problem je što se ovdje očigledno krade. netko puni džepove na račun dioničara i napaćenih radnika a to je za zatvor.
JDTC-u i galebu je porasao izvoz, dok ovi krpaju kraj s krajem. a ja uvijek tvrdim da nema biznisa poput tekstila, samo treba znati svoj posao.
Najbolje bi bilo da se prodaja izmakne na 50kn, a kupnja povuče na 20kn
Najbolje bi bilo da se prodaja izmakne na 50kn, a kupnja povuče na 20kn
interesantno razmisljanje juniore
hm……..da…… ja danas kupio od kompica van burze 300 kom…platio u kesu 9 iljada….izbjegli smo proviziju brokeru a i takvu kolicinu nemrem po toj cijeni dobiti a i rekao mi je da je bolje da skuplkjam u tisini nego na glas a da se na burzi sve cuje
pofuk
izgleda da netko u tisini skuplja
pofuk
Da, a barbastari kupi po 31 a pa istrese po 29 [lol] [lol]
To je proda barbastari ima na rubrici "sta smo danas trzili"
http://seebiz.eu/hr/nekretnine/signum-grupa-novi-vlasnik-rijeckog-city-centra,70096.html
evo i novi list prenosi info o prodaji riječkog centr za 8 miliona €. s obzirom da su oni obično dobro upučeni mislim da je to to.
8M€=58 000 000 kn a cjeli vartekis Mcap=40 160 000 kn [cool] [lol]
kad cijena neke dionice dođe do samoga dna, a vi se još premišljati kupiti il’ ne kupiti, pa vi onda niste za burzu, bolje vam je onda da prodajete kokice i kuhani kukuruz, pa vi onda ne mošte novce zaraditi ni na zlatnoj koki….
je l’ možda čekate varteks na 8 kuna ?…pa nije vam ovo đakovština, pa varteks još nitko pokro nije, sva imovina naslijeđena iz doba jugu još je tu, ni dlaka s glave joj ne fali. [wink]
http://seebiz.eu/hr/nekretnine/signum-grupa-novi-vlasnik-rijeckog-city-centra,70096.html
evo i novi list prenosi info o prodaji riječkog centr za 8 miliona €. s obzirom da su oni obično dobro upučeni mislim da je to to.
8M€=58 000 000 kn a cjeli vartekis Mcap=40 160 000 kn [cool] [lol]
To im pokriva taman 14-15 mjeseci poslovanja.