Dapače, samo proboj do 36kn stvara pretpostavke za uspješan proboj i daljni rast! Ako se on uistinu dogodi do srijede, onda idemo visoko. Stoga onima koji blokiraju cijenu predlažem što veće blokiranje oko 33kn ako žele sprječiti nastanak rastuće formacije.
Fibonacci ladders dovoljno kaže sve za one koji se dvoume da li zaraditi ili ne.
Eh, ovaj fibonaci pokazuje jedino da je pacijent mrtav [cry].Gadno te rasturio klega na temi c.banke [lol] pa si se vratio u mirnije vode [proud]
ps: imam Vatreks…..a i cebu….podjednako
A evo i dodatak Fibo ladders sa time frame-om. Evo mog razloga zašto je sazrijelo sada da se ostvari ono što i fundamentalno mora biti ostvareno. Ovo ipak nije DKVS-R-A.
Nemam ništa protiv da dionici Vart-r-1 cijena skoči ali bi od onih koji tvrde da će se to dogoditi baš sada volio čuti zašto. Zašto baš sad?? Što se to desilo ovih dana?? [pray]
evo split kaze da je doslo vrijeme
Kad samo zbrojim vrijednost dućana po Splitu, onda već samo to nadilazi vrijednost cijelog Varteksa.
A gdje je cijela Hrvatska, Srbija, ….???? Pa nije prodaja u paketu od HFP od 200kn početne cijene bezvezarija. A i zbrojite samo dionice koje su prošle ispod 100kn i sve će vam biti jasnije.
Eh, ovaj fibonaci pokazuje jedino da je pacijent mrtav [cry].Gadno te rasturio klega na temi c.banke [lol] pa si se vratio u mirnije vode [proud]
Ja nemam CEBA-R-A, samo sam nešto primjetio na listi dioničara, naravno da tu nisam upućen, al kolega je dao odgovor pa već čak i razmišljam o kupnji CEBA dionica.
Da imaš Varteks bilo bi ti drago da cijena skoči, ovako nekako čini mi se kao da nemaš i da bi volio prije propad nego rast. Ispod 30kn nema više. NESTALO.
A evo i dodatak Fibo ladders sa time frame-om. Evo mog razloga zašto je sazrijelo sada da se ostvari ono što i fundamentalno mora biti ostvareno. Ovo ipak nije DKVS-R-A.
svemu jednom dođe kraj pa tako i ovoj cijeni od 30-36.
p.s. ATH 300 kn a P/B samo 0,16.
Cijena kao u Kutlino doba [thumbsup]
http://www.poslovni.hr/140376.aspx
Kosor je najavila i nove mjere za gospodarske grane koje su se u teškoćama našle i prije izbijanja krize, poput tekstilne i obućarske industrije.
He he, pa prati i Jadranka moje grafove, čim je vidjela graf nakrcala se dionicama Varteksa i sad odmah daje pomoć. Slijedi brutalni rast.
Nakon ove vijesti, jednostavno molim Boga da onaj sa 490kom bude na 33kn u ponedjeljak.
Da ga smažem uredno!
Za ponedjeljak mislim da će se cijena stabilizirati oko 39kn, iako mislim da može i preko 46kn u naletu čišćenja.