VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa dobro dokle će ići ove laži točnijr drukanje od strane pojedinih članova.

VARTEKS GRUPA JE OSTVARILA GUBITAK OD 7,1 milijun kuna. GRUPA!!!!
A NE VARTEKS d.d. ČIJE DIONICE IMAMO ILI BI NEKI HTJELI IMATI JOŠ APSURDNO POVOLJNIJE!!!!

OVO SE NAS TIČE:
Varteks d.d. u prvih devet mjeseci 2008. godine ostvario dobit od 225 tisuća kuna, unatoč tendenciji rasta troškova koji su osjetile sve proizvodne kompanije u Hrvatskoj.

Ma da Vrana, odvratno… koji gadni drukovi, no eto ekipa ucila od tebe i lavgara/goluba… [tongue]

steta zbog izvjesca, po DCM metodi VART sada vrijedi 23,46 kn… dodaj tome i recesiju u Hrvata, evo ga na 17 kn….

ume da broji sarafe, ali krivo:procenat i tacno; povjest;samnom, neznam, 100 ATPL=1000E, uvjek, vjest..plata?!, dejstvuje

A NE VARTEKS d.d. ČIJE DIONICE IMAMO ILI BI NEKI HTJELI IMATI JOŠ APSURDNO POVOLJNIJE!!!!

OVO SE NAS TIČE:
Varteks d.d. u prvih devet mjeseci 2008. godine ostvario dobit od 225 tisuća kuna, unatoč tendenciji rasta troškova koji su osjetile sve proizvodne kompanije u Hrvatskoj.

Ma da Vrana, odvratno… koji gadni drukovi, no eto ekipa ucila od tebe i lavgara/goluba… [tongue]

steta zbog izvjesca, po DCM metodi VART sada vrijedi 23,46 kn… dodaj tome i recesiju u Hrvata, evo ga na 17 kn….
[/quote]

a čemu veselje zbog Varteksa na recimo 17 kuna. Samo mogu reći dodaj recesiju u Hrvata i imaš sve druge firme na 17 kuna. Varteks je svejedno ozbiljna firma sa velikim potencijalom kad se trend okrene.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

ima li ovo neki dublji smisao ili što?!

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Nitko nije ništa komentirao ovu činjenicu

Može li Kamensko kad se preseli i uvede najnoviju tehnologiju ozbiljno ugroziti Varteks…

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

ne može

http://www.youtube.com/watch?v=j47zgQ0--Ho

OVO SE NAS TIČE:

[/quote]

jel bi mi mogli vidjet malo tu metodu, parametre, procjene i slično?

Nitko nije ništa komentirao ovu činjenicu

Može li Kamensko kad se preseli i uvede najnoviju tehnologiju ozbiljno ugroziti Varteks…

[/quote]
imam jedno dijelo je od kamenskog i predobro je.. moram malo smrsati da opet stanem u njega ali kad sam ga kupovao u nami pred par godina bilo je 50% jeftinije od onih varteksovih govana i 500% bolje..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Prije sam i ja kupovao u Varteksu, ali od kad sam probao Kamenskova odjela ne izlazim iz njih. Imam frenda kaj tamo radi te mi je pokazao novu marku Barutti za koju sada su zastupnici i naravno šivaju ju umjesto Piera. Jako dobro izgleda, ali ipak rađe kupim njihov orginalni brend KAZA koji mi je puno bolji od Di Capria

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Ne trkeljajte, nedajem pare nekim Vilinskim POljanama.
Otvorili smo ducan u Radicevoj koji siva po mjeri + imamo dobit u 2008.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

vezano uz tu temu…nemam dionice niti Varteksa niti Kamenskog niti Kotke…no ne mičem se iz Kotkinih odjela…perfektno mi stoje…ono,bas po mjeri…istina…oni doduse…skoro pa nist ne ulazu u marketing, barem ih nigdje ne vidim…inace primjetio da je Bakić povećavao portfelj kod Kotke…sad jel to nešto znači ili ne…tko bi znao…

Ode ova dionica u povijest.
Laka joj zemlja.

vezano uz tu temu…nemam dionice niti Varteksa niti Kamenskog niti Kotke…no ne mičem se iz Kotkinih odjela…perfektno mi stoje…ono,bas po mjeri…

još da im hlace neidu mrkvu

[b]"Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju"[/b]

New Report

Close