Joj, ovo je stvarno uzas. Golub i vrana, suosjecam s vama. A i zahvalan sam vam jer sam rasprodao svoj portfelj zahvaljujuci vasim postovima na PD. Sad sam u cashu, a buduci da vam dugujem vise od puste zahvalnosti, pomoci cu vam braniti Varteks.
Samo ne znam na koliko da se stavim? 20 kn? 2kn? [bye]
vidim da su se decki uzjogunili
pa da kazem, moj bid ovdje nece biti iznad 10kn, osim u slucaju da odluce zatvoriti tvornicu i pocnu neku drugu djelatnost, u tom slucaju staviti cu bid na 20,01
tek toliko da preteknem ovog sakaiaaa
sakai mislim da i meni dugujes nesto [lol]
Dečki nije ovaj varteks vrijedan vaše pažnje, pa to je samo največa firma u sjeverozapadnoj Hrvatskoj….bljek…..fuj…
Evo upravo vam lete vaše miljenice u nebo,ajde brže u vlakić s ostalom djecom.Nemojte opet hvatati zadnji vagon kao dosad.
Ps. ovim putem se zahvaljujem cjenjenom kolegi sakai-u što nije prihvatio moje prijateljstvo.Kao razlog je naveo da ne podnosi drukanje.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [tongue]
Joj, ovo je stvarno uzas. Golub i vrana, suosjecam s vama. A i zahvalan sam vam jer sam rasprodao svoj portfelj zahvaljujuci vasim postovima na PD. Sad sam u cashu, a buduci da vam dugujem vise od puste zahvalnosti, pomoci cu vam braniti Varteks.
Samo ne znam na koliko da se stavim? 20 kn? 2kn? [bye]
Evo kako nije dobro rugati se nekome.Biti u kešu kad purani lete sigurno nije ugodno [rolleyes]
Malo sam znatiželjan, ali zašto Varteks jedini ima sufiks "R-1" a sve ostale dionice imaju "R-A" odnosno "P-A" (R i P mi je jasno)?
Hvala na Vašim odgovorima (može i na PM)!
nebi se štel mešati, ali nekak se Varteks dugo držao na 60 i kusur kuna.
Djeluje mi da bi moglo skupa sa indeksom otiči UP… (ili još uvijek sanjam)
Želio bih čuti i druga mišljenja.
a čuj, ja sam se danas kladil da bu gore otišel
a čuj, ja sam se danas kladil da bu gore otišel
[/quote]
bio sam konstruktivan, domoljuban čak, i dao sam sve od sebe da ode gore…(čitaj: lupio po ASKU i sad šta bude)
btw. Da li bi netko bio ljubazan pa da prokomentira ove pokazatelje. Koliko je to stvarno činjenično stanje i što bi to svew skupa značilo… Hvala
Varteks d.d. u devet mjeseci 2008. ostvario pozitivan rezultat
Varaždin, 20. listopada 2008. – Varteks d.d., je u razdoblju od 1. do 9. mjeseca ove godine ostvario dobit od 225 tisuća kuna, unatoč tendenciji rasta troškova koje su osjetile sve proizvodne kompanije u Hrvatskoj.
Ukupan prihod iznosi 321 milijun kuna što je 1,4 % više u odnosu na isto razdoblje prošle godine.
Ukupni rashodi u ovom razdoblju iznose 320,8 milijuna kuna što je rast od 3 % u odnosu na devet mjeseci 2007. godine. Dio troškova planski je usmjeren u uređenje i opremanje maloprodajnih objekata i širenje maloprodajne mreže, što za sobom povlači povećanje troškova najamnine i marketinga.
Rezultat iz poslovnih aktivnosti za prvih devet mjeseci 2008. je dobit od 6,7 milijuna kuna.
Ukupni promet u vlastitoj maloprodaji za razdoblje od devet mjeseci ove godine iznosi 150 milijuna kuna što je 4 % bolje od prodaje u istom razdoblju prošle godine. Na proširenju dodatnog asortimana ostvaren je porast prodaje za 24,3 %.
Prodaja B2B u prvih devet mjeseci 2008. zabilježila je više nego dvostruki rast u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.
Na stranom je tržištu Varteks d.d. ostvario prodaju od 148,1 milijun kuna, što je 2 % više u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Glavnina izvoza i dalje je u zemlje Europske unije. Porast izvoza od 39,1 % ostvaren je u Švedsku, a u Njemačku od 1,2 %. Ostale najzančajnije izvozne zemlje su i dalje Italija, Velika Britanija, Francuska, Švicarska te zemlje iz regije.
Ps. ovim putem se zahvaljujem cjenjenom kolegi sakai-u što nije prihvatio moje prijateljstvo.Kao razlog je naveo da ne podnosi drukanje.
[lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [lol] [tongue]
Aaaa, znaci ti pises i Lavgara. Jer jedino sam to njemu rekao na PM.
Ufff, stvarno sve poletjelo, evo sad ce opet dole.
Prije bi se reklo da ti pišeš wundera nego ja lavgara.Samo što je to meni svejedno,oboje pišete kao kinderi [lol] [lol] .A djeca imaju bujnu maštu [lol]
Ne brini za Varteks,to je dionica od fundamentalne vrjednosti,ne skače ti to svaki drugi dan kao da je malo blesava. [lol]
Ps.pozdrav od lavgara!
Pozdrav,
jel mi moze netko odgovoriti na sljedece pitanje (odnosno izvesti me na pravi put):
u godišnjem izvješću s zse.hr za razdoblje do 31.12.2007 navodi se da je društvo ostvarilo gubitak od oko 5,5 milijuna kuna,
a u godišnjem izvješću sa varteksove stranice tvrdi se da je u istom razdoblju poduzeće ostvarilo dobit od nešto manje od 4 milijuna kuna.
sad me zanim u cemu grijesim ako moze netko pomoc
puno hvala