Problem je veliki,i ne samo na ovoj dionici..ako se zakon ne promijeni,idemo u "posebni režim",a to znači još teže pomake,neće biti malih špekulanata koji zagolicaju maštu.
Po mojoj procjeni,od 1.10 još 20ak dionica ide u posebni režim…do nove godine ostaće samo "crobex",a sve ostalo "oročenje"..zakon totalna pushiona…
Varteks je u službenoj kotaciji a to vam je kao da ste saborski zastupnik,ima imunitet. [thumbsup]
[/quote]
Hvala..nisam znao [embarass]
Ljudi ovo s našom dionicom je grdo. [embarass]Ako padne još 10% ja izlazim.U međuvremenu su i ostale toliko pale pa sam praktično na istom,kupio sad neku od mojih favorita ili onda kad sam kupovao Varteks. [undecid]
e moj golube, još ćeš se ti kajat kad si zamjenio kodt varteksom! [kiss]
Kajem se jedino što prošle godine u desetom mjsecu nisam izašao i ostao u kešu.A ljepo je Mesić upozorio da je balon prenapuhan.Moj komentar je onda bio,kaj sad ovaj trabunja,nek ide k Čarliju na kavu. [lol]
A je se Milan rastrosio ljudi moji, ali ipak sve je cisto i kupio je na berzi
Moram priznati da nisam očekivao da ni na cijeni od 100kn po dionici nema pravog bida. [huh]
Zna možda netko zašto i kome je Varteks prodao idealan poslovni prostor u Čakovcu i iznajmili novi u MTC (međimurski trgovački centar)? MTC zjapi prazan pa se boje da će ih vukovi napasti kad zahladni.Na katu samo dva lokala još rade od početnih barem petnajstak.Ta selidba je bila glup potez koji bi zaslužio uči u ginesovu knjigu. [angry]
Danas.Ne brini sutra će se dogovoriti s onim strašilom na bidu.Ne nudi onaj bog zna što al nebi me čudilo ni to.Ništa ,krenut ćemo opet od nule [lol]
pa kaj se vi ovdje bunite
pa vidite li vi kolko je sve ovo skupa palo
jos budite sretni da nije na 50 kuna riknilo