taj je jamokopač [thumbsup]
Vrana je odlepršao pa nam sad želi sve najgore.Ko drugome jamu kopa …… [sealed]
Ma stvarno!
Znači ako imam Varteks moram drukati i navijati sve u 16!
Ako si toliko siguran da sam izašao iz Varteksa možemo okladu bacit.
Usput imam krila pa ne upadam u jame.
Vrana je odlepršao pa nam sad želi sve najgore.Ko drugome jamu kopa …… [sealed]
Ma stvarno!
Znači ako imam Varteks moram drukati i navijati sve u 16!
Ako si toliko siguran da sam izašao iz Varteksa možemo okladu bacit.
Usput imam krila pa ne upadam u jame.
Koščec opet kupio.Izgleda da ni on nema pojma da ovo nevalja ništa. [lol] Ili možda ipak nekaj valja. [rolleyes]
Problem je veliki,i ne samo na ovoj dionici..ako se zakon ne promijeni,idemo u "posebni režim",a to znači još teže pomake,neće biti malih špekulanata koji zagolicaju maštu.
Po mojoj procjeni,od 1.10 još 20ak dionica ide u posebni režim…do nove godine ostaće samo "crobex",a sve ostalo "oročenje"..zakon totalna pushiona…
i erste ostaje zabijen
Meni pase.
Jer koscec ne kupuje bezveze na ovim razinama relativno velike kolicine za njegovu placu jer to nisu radnicke koliko znam (ne jos barem).
+ erste mirovinski.
Nemres fulat
Dobro, ajde sad objasnite ovo:
"Dionice koje u tromjesečnom razdoblju ostvare prosječno manje od jedne transakcije dnevno i imaju prosječni dnevni promet manji od 35.000,00 kuna smatraju se manje likvidnim dionicama i trguju se po posebnom režimu trgovine.
Dionice koje su uvrštene u Službeno i Redovito tržište, dionice za koje je sklopljen ugovor s Članom za obavljanje poslova Specijalista te dionice koje ulaze u neki od indeksa Burze uvijek se trguju u režimu redovite burzovne trgovine."
A sta tebi tu Blueman pase? Svasta.
Problem je veliki,i ne samo na ovoj dionici..ako se zakon ne promijeni,idemo u "posebni režim",a to znači još teže pomake,neće biti malih špekulanata koji zagolicaju maštu.
Po mojoj procjeni,od 1.10 još 20ak dionica ide u posebni režim…do nove godine ostaće samo "crobex",a sve ostalo "oročenje"..zakon totalna pushiona…
Varteks je u službenoj kotaciji a to vam je kao da ste saborski zastupnik,ima imunitet. [thumbsup]
Varteks osnivač i prvi član Kluba Međunarodnog udruženja modnih dizajnera u Hrvatskoj
Dizajneri brendova Zegna, Gianfranco Ferrè, Linea YSL, Versace u posjetu Varteksu
Danas je u Varteksu održan susret članova Kluba Međunarodnog udruženja modnih dizajnera ( IACDE ) iz Italije i predstavnika Varteksa, povodom osnivanja Kluba IACDE Croatia, ali i uspješne suradnje na projektu 100 000 000. priča Varteksa. Modni dizajneri svjetski poznatih brendova kao što su Zegna, Gianfranco Ferrè, Linea YSL, Versace, obišli su proizvodne pogone Varteksa i upoznali način rada i stvaranja „modnih priča“ u Varteksu.
Pa vi pričajte tu o Kini.
HE, HE!
Ne vidim da je bilo kineza u posjeti.
Dobro, ajde sad objasnite ovo:
"Dionice koje u tromjesečnom razdoblju ostvare prosječno manje od jedne transakcije dnevno i imaju prosječni dnevni promet manji od 35.000,00 kuna smatraju se manje likvidnim dionicama i trguju se po posebnom režimu trgovine.
Dionice koje su uvrštene u Službeno i Redovito tržište, dionice za koje je sklopljen ugovor s Članom za obavljanje poslova Specijalista te dionice koje ulaze u neki od indeksa Burze uvijek se trguju u režimu redovite burzovne trgovine."
A sta tebi tu Blueman pase? Svasta.
Ne kužim što tu nevalja [shocked]
Ne kužim što tu nevalja [shocked]
Izgleda da drugi ne kuže.