VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

erste omf je novi unutra.

Oni su kupili onh 40.000 komada?

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

ne razumijem zasto mi se brisu postovi?!
Kako stvari stoje, trezor je ponovo prodavao i radi se dokapitalizacija na mala vrata bez nas malih dionicara….
meni se to ne svidja, jer ako se nastavi dokapitalizirati ovom brzinom od strane pojedinih dionicara, uskoro cu svojim dionicama samo moci igrati monopol

MENE VISE NIJE STRAH

Oni su kupili onh 40.000 komada?
[/quote]
očito, jer je paralelno s njihovim ulaskom pozicija trezora tanja za 40 000.

o tome ja pricam!!!
zasto je trezor prodavao? imaju li problema s likvidnoscu? za cega im trebaju pare?
HOCE LI NASTAVITI PRODAVATI?
sramota za ponasanje jedne kompanije cije su dionice nekada bile 1 kotacija. bljuje mi se od ovakvog ponasanja

MENE VISE NIJE STRAH

očito, jer je paralelno s njihovim ulaskom pozicija trezora tanja za 40 000.

Hvala, nisam pratio stanje, no, iako stara ofucala izjava, jako dobra vijest.

ERSTE PLAVI OBVEZNI MIROVINSKI FOND je i u Petrokemiji, sada mi je i ovdje jasno zašto je cijena na 140-150 kuna.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

zasto je trezor prodavao? imaju li problema s likvidnoscu? za cega im trebaju pare?

Ne vidim tu nešto loše u prodaji trezora mirovinskim fondu. Kako je došlo do toga znaju oni, ali koliko vidim to je jedini način da se kupi veća količina.

sto nisu kupili od mene.
trebali su obavijestiti zasto
a ne ovakve dokapitalizacije na mala vremena [bye]

MENE VISE NIJE STRAH

O kakvoj ti dokapitalizaciji pričaš? Objasni!

o tome ja pricam!!!
sramota za ponasanje jedne kompanije cije su dionice nekada bile 1 kotacija. bljuje mi se od ovakvog ponasanja

Prodaje jer je to zakonska obveza jer nesmije trezor imati iznad odredjene kolicine dionica.

A to sto pricas o dokapitalizaciji je gomila gluposti jer ne kuzis osnove vrednovanja firme.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

o tome ja pricam!!!

sto nisu kupili od mene.
trebali su obavijestiti zasto

Nemožeš tvoje strahove riješiti tu na forumu.Predlažem da postaviš šator na ulazu u Varteks i štrajkaš glađu sve dok ti ne kažu ZAŠTO. [kiss]

pS. što ti je to"dokapitalizacija na mala vremena [pray]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

ajd ne brsljaj više ovdje. što ti nije jasno o dokapitalizaciji? to da je imovina vraćena u srbiji upisana u kapital društva i na osnovu nje izdane dionice HFP-u koji ih daje Varteksu uz uvjet da ovaj provede ESOP.

New Report

Close