VARTEKS D.D. VARAŽDIN +305.005 528.358 27,51%
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU -305.005 89.200 4,64%
Promjene u top10, odakle ovo?
VARTEKS D.D. VARAŽDIN +305.005 528.358 27,51%
HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU -305.005 89.200 4,64%
Promjene u top10, odakle ovo?
Nadam se da ti nemaš ovu dionicu u portfelju. [angry]
Strah me i pomisliti, no čini mi se da ako uskoro ne ojača kupnja na Varteksu, ode on lijepo u poseban režim trgovanja, a to znači da smo mi mali dioničari popušili na duuuuuuuuuuuuuuuuuge staze.
Pratite malo i budite spremni na bijeg iz Varteksa ako do toga dođe.
Da, našao sam
http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=37e9fd71-6000-49b1-a842-57e3e02cf01a
Cijena bi bila 200kn minus 30%, dakle 140kn?
Ako je tako bit ce to neuspjeli ESOP, bar što se radnika tice
Varteks ne zaslužuje ovu nelikvidnost, pa toliko je vrijedio 2006. godine, a tada je definitivno poslovao s višeznamenkastim minusom. Trenutno joj nedostaje onih koji ga paze, kao na Belju recimo. Jedino što ne možeš kupiti ni prodati veće količine bez dizanja/spuštanja cijene, osim dogovorno, tako je bilo prije 2 godine, tako je i sada. Zato je tu gdje je sada, strpljenje.
Cijena bi bila 200kn minus 30%, dakle 140kn?
Ako je tako bit ce to neuspjeli ESOP, bar što se radnika tice
HA, HA!
Istina!
Koja tragedija.
A još i radnici nisu baš pri lovi.
Gdje će sa tim silnim dionicama koje nitko neće po tim cijenama.
Najbolje da ih spale na smetlištu.
Strah me i pomisliti, no čini mi se da ako uskoro ne ojača kupnja na Varteksu, ode on lijepo u poseban režim trgovanja, a to znači da smo mi mali dioničari popušili na duuuuuuuuuuuuuuuuuge staze.
Pratite malo i budite spremni na bijeg iz Varteksa ako do toga dođe.
pobogu, pa ne može dionica uvrštena u službeno tržište u posebni režim trgovanja
konacno nesto konstruktivno, ako mozes postai mail udruge (ako je imaju ) ili kontakt osobe bilo bi korisno da im se mozemo javiti…
hvala
U naslovu poruke je Udruga malih dioničara Varteks, Zagrebačka 94, Varaždin
Nema maila, a na dnu je MARIJAN MITROVIĆ, v.r.
predsjednik Skupštine i to bez potpisa.
Pristupnica mi izgleda ko da je 1000 puta iskopirana na staroj kopirki.
Sumnjivo maksimalno!!
Vasa misljenja?
[/quote]
Ma i ja sam to dobio.
Glupost. Prema onom šta piše da naši glasovi mogu jedino vrijediti preko njih na skupštini, i da prihvaćamo ako se učlanimo sva njihova pravila, a o pravilima koja bi nas obavezala nigdje ni riječi, te da ćemo učlanjenjem doći do dodatnih jeftinih ESOP dionica su sve apsolutne laži i gluposti.
Totaln MINUS je pobrala ta udruga sa moje strane. Udruga dioničara, a nezna zakon. Ma sramota!
A fotokopija kao sa onih prastarih ručnih kopirki – jadno!
Dragi gospodine – niste u pravu.
Ne može predsjednik udruge slati javno podatke koji nisu točni.
Da budem precizniji -koliko je meni poznato pravo na kupnju dionica u 2. krugu dobiti će i mali dioničari – kako je i predviđeno Esopom – uz popust od 30 posto.
Provjerite u Varteksu sa grupom koja je radila Esop.
U tom slučaju zarada od 30 posto na sadašnji cjenovni ponder – izrazito niski i nije mala.
Trenutno se ne isplati prestati biti dioničar ovog poduzeća – ali se isplati postati.
Vrijedi se raspitati i zašto su prolazile velike blok transakcije – ne tako davno i to po 265 i 240 kuna.
Esop bi trebao početi sa 1. krugom u 9. mjesecu, a 2. krug u 10.
U 3. krugu kupuje grad – ali oni imaju zabranu prodaje – ne bih želio dati krivi podatak ,ne sjećam se točno koliko.
Malih dioničara – koji nisu ujedno i zaposlenici je malo – ali se trebalo i njima omogućiti kupnja – puno je dionica koje trebaju naći svoga kupca.Objava u medijima o svemu bi trebala za koji tjedan.
Ovo mi ne miriše dobro. Gubici, ESOP, tekstilac…..ko će to uopće kupiti. [bye]
Ovo mi ne miriše dobro. Gubici, ESOP, tekstilac…..ko će to uopće kupiti. [bye]
Nitko, babaroga će ga kupiti.
Inače, trenutna cijena je tu di je, u koju je uračunata i ta podjela dionica radnicima.