VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma u tome i je kvaka. Nije se napucao portfelj.Brokerska kuća uredno vodi portfelj po onoj cijeni po kojoj je nešto protrgovano a ovi na zse kao mala djeca.Nakon što je zadnja cijena prošli tjedan bila 154,xx oni izračunali prosjek 144,xx.Kad je danas opet otišla cijena na 154,96 to pokazuje na zse skok od 7,44% a portfelj ni makac.Sad zamisli ,ti si na moru,pitaš prijatelja kako Varteks,on pogleda i kaže super,+7,44,a ti sav sratan zoveš brokera i kažeš prodaj Gdje si onda?Glupo je to prijatelju Roby,mislim da to nije ok.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Sad zamisli ,ti si na moru,pitaš prijatelja kako Varteks,on pogleda i kaže super,+7,44,a ti sav sratan zoveš brokera i kažeš prodaj Gdje si onda?Glupo je to prijatelju Roby,mislim da to nije ok.

Potpuno se slažem s tobom. Viva la ZSE, izgleda da bude i završila ko Zapata… [bye]

Gledao sam puža kako puže po oštrici britve. To je moj san...

Čovjek ide na more pa prodao 70 komada pošto poto.Kakva je razlika ako dobije 9 ili 10 tisuća?Davno je odlučio prodati prije mora.To što je cijena sad niža za 9,54%,to njemu nuje bitno jer više nema dionica Varteksa.Tako je to kad država od radnika na silu pravi burzovne mešetare.Gdje god zaškripi evo Polančeca s hrpom hartija.Kad unište burzu i hartije postanu bezvrijedne reči će,što hoćete,dobili ste svoje,ako vam ne valja evo stvorit ćemo novi neki fond i sve dionice nam možete prodati po 3kn.kom. [angry]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Uhh samo to ne.Nek rade ono što najbolje znaju a gradnju neka prepuste onima koji se u to najbolje kuže.Nije dobro kad se počne svaštariti.Varteks i gradnja stanova=krava i konjsko sedlo. [thumbsup]

Tko kaže da će raditi isključivo ili uopće stanove? Postoji i druge vrste građevina, drugih namjena…
[/quote]

Na primjer mogli bi graditi spalionicu otpada, reciklažno dvorište za pet ambalažu i stari papir. A ako ostane prostora, može i jedan trgovački centar.

Na primjer mogli bi graditi spalionicu otpada, reciklažno dvorište za pet ambalažu i stari papir. A ako ostane prostora, može i jedan trgovački centar.

A možda i izgrade, ne znam ja…
[wink]

Gledao sam puža kako puže po oštrici britve. To je moj san...

DOK DRUGI PRIČAJU O RASTU CIJENA,
U VARTEKSU POČINJE SNIŽENJE!

NAPUNITE ORMARE
ODJEĆOM KOJU TREBATE,
ILI NE TREBATE,
ALI JU ŽARKO ŽELITE…

I OVE SEZONE,
SNIŽENJE OD 30% I VIŠE!
I JOŠ DODATNIH 10% ZA PLAĆANJE GOTOVINOM.

Ptred nama predstoji cudno razdoblje. Varteks je dobio povrat imovine (poslovne i prodajne prostore) u Srbiji… itd. Gotovo sve.
Imovina je pretvorna u dionice i one su dane Varteksu pod uvjetom da ih proda radnicima sa popustom.
Znaci Vrteks je dobio i ovce i novce.
Radnici u Varteks nisu bas bogati tako da mnogi nece otkupljivati dionice, a bit ce i dosta kredita.
Tako da ce prodaja biti jako slaba od strane radnika. Ovo bi moglo jako dobro zavtrrsiti za nas dionicare.

Ptred nama predstoji cudno razdoblje. Varteks je dobio povrat imovine (poslovne i prodajne prostore) u Srbiji… itd. Gotovo sve.
Imovina je pretvorna u dionice i one su dane Varteksu pod uvjetom da ih proda radnicima sa popustom.
Znaci Vrteks je dobio i ovce i novce.
Radnici u Varteks nisu bas bogati tako da mnogi nece otkupljivati dionice, a bit ce i dosta kredita.
Tako da ce prodaja biti jako slaba od strane radnika. Ovo bi moglo jako dobro zavtrrsiti za nas dionicare.

Znamo kako je prosla prodaja radnicima HT-a, a oni imaju nekoliko puta vecu placu.Kupovat ce
clanovi uprave i vrlo mali broj radnika.

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Pa to je ok. [thumbsup]Članovi uprave će znati cijeniti dionice jer znaju koliko to vrijedi (po Koščecu 600kn.) dok bi radnici kao uvjek prodali pošto poto.Mentalni sklop radnika i kapitalista funkcionira različito,prvi kupi sladoled čim ima lovu a drugi štedi i kupi bicikl. [rolleyes]

"kad je kriza velika,glupom je to razočaranje do smrti ,a pametnom prilika još veća"

Dečki i cure, ova dionica će opet na skokove rasti.
Bili smo do pakla dvaput, vrijeme je da idemo i do raja.

Znači 136 je dno.Vidim ekipa skuplja u tišini po toj mizernoj cijeni.I ja bi al nema se para.Meni prosjek 168kn,to se zove dugoročni investitor. [tongue] [angry]

pozdrav

evo da pogledamo zakljucne k/p za history

Kupnja

Cijena Količina
132,00 100
131,01 1
131,00 100
120,00 60
116,00 55
115,00 500
100,00 172

Prodaja