VART (Varteks d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska VART (Varteks d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sync:

opala 🙂 eto to je to ! jednostavno se velike količine ne mogu kupiti bez da se potegne fer cijena varteksa…idemo dalje…[thumbsup][thumbsup]

a kao danas je kupljena neka velika kolicina?
vece kolicine ce se trziti na 230-250 kuna

o pa de si sasko?

nisi bio ovdje od kada si se kladio da ce skociti varteks na 290 kuna, sjecas se ? 😉

ajde nadam se da ce ovaj put malo bolje proci, ali za svaki slucaj bez oklada ovaj put

Nisu neke velike količine ali bolje i to nego velike količine i pad cijene.U jedno sam siguran,Buffett bi kupio VART-R-1 ,to je upravo ono što on zove – Firma koja je posrnula ali se nije ugasila.

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Nisu neke velike količine ali bolje i to nego velike količine i pad cijene.U jedno sam siguran,Buffett bi kupio VART-R-1 ,to je upravo ono što on zove – Firma koja je posrnula ali se nije ugasila.

Daj mu kolega javi za ovog naseg bisera pa da idemo malo gore, makar na nivo 250 kn na kojem su se oni trezorski 20000kom paketi trzili…. sve ovo ostalo je sala (puni smo optimizma zbog prometa od 300K kn a to je …………..smijesno). Povjerovat cu u oporavak kad dnevni prometi budu redovno prelazili 1M kn

Daj mu kolega javi za ovog naseg bisera pa da idemo malo gore, makar na nivo 250 kn na kojem su se oni trezorski 20000kom paketi trzili…. sve ovo ostalo je sala (puni smo optimizma zbog prometa od 300K kn a to je …………..smijesno). Povjerovat cu u oporavak kad dnevni prometi budu redovno prelazili 1M kn

upravo tako i ja mislim kolega maito. jedini je problem da cemo kad redovni dnevni prometi budu prelazili 1M kn cijenom biti na minimum 300 kn.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

a gdje je tu problem kolega sasko [thumbsup]

Potpuni sam neznalica u svezi TA, ali slike govore da bismo se danas mogli privremeno vratiti na 180 opet (u bol okvir). Što mislite?

Hell is Empty and all the Devils are Here

ne znam da li ste skuzili, ali neki brokercic je ocito zeznuo stvar na otvaranju na VART. stavio nalog na prodaju od 200 komada na 125 kn. vrlo vjerojatno se radilo o nalogu od 125 komada na 200 kn.

da, šteta što se nije dao na brzinu iskoristiti.[smiley]

Varteks d.d. – otpuštanje dionica

Gosp. Milan Horvat, predsjednik Nadzornog odbora društva Varteks d.d., dostavio je obavijest da je dana 30.04.2008. godine otpustio 300 dionica Društva po cijeni od 170,00 kn po komadu što predstavlja 0,0195% temeljnog kapitala i 300 glasova na skupštini Društva. Nakon navedenog otpuštanja posjeduje 9.390 dionica koje čine 0,61% temeljnog kapitala Društva i 9.390 glasova na skupštini Društva.

valjda su FImaci dokupljivao a Milan drukao za pad. pa mu neko pokupio [lol]

Ko je srušio Varteks na bazi 12 komada?Bravo majstore,pojest će te provizija.Trebalo bi zabraniti naloge manje od 6000k ,pa ljudi si neznaju izračunati koliko ih ovi mali nalozi koštaju[angry]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

ako si sam svoj broker onda te i ne kostaju previse..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Ko je srušio Varteks na bazi 12 komada?Bravo majstore,pojest će te provizija.Trebalo bi zabraniti naloge manje od 6000k ,pa ljudi si neznaju izračunati koliko ih ovi mali nalozi koštaju[angry]

Evo, čovjek te se uplašio, pa vratio 11 komada po 188,00. Ostalo mu nešto i za gablec…

Gledao sam puža kako puže po oštrici britve. To je moj san...

New Report

Close