Novo izvješće na zse, Varteks u minusu……………..tko tu koga??[shocked]
to je godišnje izvješće
Mene zanima kako je odjednom nestao nalog od nekih 3600 kom na prodaji!? Strašilo se preplašilo [smiley] ?
Mene zanima kako je odjednom nestao nalog od nekih 3600 kom na prodaji!? Strašilo se preplašilo [smiley] ?
Eto vidiš dokle je došlo, zabrinuo se a bi to mogo i prodati.
Dotle je došlo?[wink]
Mislim da sam skužio caku.Ljudi odlučili uči u dionoce s dobrim fundamentima.Nesigurna su vremena a dobri temelji na cijeni .Bilo kako bilo ,prošlo je cca.5000kom. jučer i danas a to sigurno nije neki radnik pokupovao.[proud]
Eto vidiš dokle je došlo, zabrinuo se a bi to mogo i prodati. Dotle je došlo?[wink]
U 2 dana smo vidjeli 2 različite strategije. Jučer su stavili velike naloge na kupnju u nadi da će se netko iskrcati. Nije upalilo pa su danas stavili ogromni nalog na prodaju u nadi da ce se panicari postaviti ispod njega. Ni to nije upalilo kako su htjeli s obzirom da je proslo cca 200.000 kn. Mozda u pon. shvate da jednostavno treba opaliti po asku pa gdje cijena završi – završi [proud]
Nabijem ih.
Nisam trepnuo dok je sa 240 pala na 125 pa im necu ni sada dati.
Ovo je dionica u čvrstim rukama BV je 200kn, a nema smisla sa svim ovim vijestima i početkom pozitivnog poslovanja te sa zadnjim P/E -32 davati dionicu ispod 300 kn minimalno…tako da strašila s velikim nalogom mogu to prodavati nekome na DDJH ili EIG, ovdje ne—piss off [cool][cool][cool]
Ovo je dionica u čvrstim rukama BV je 200kn, a nema smisla sa svim ovim vijestima i početkom pozitivnog poslovanja te sa zadnjim P/E -32 davati dionicu ispod 300 kn minimalno…tako da strašila s velikim nalogom mogu to prodavati nekome na DDJH ili EIG, ovdje ne—piss off [cool][cool][cool]
BV sigurno nije 200 kuna i to je njihov najveci adut, BV je visestruko veci od 200 kuna
Trenutni BV je 200 kn, BV sa sredstvima od nekretnina u centru puno puno veći !!! Negdje unazad je netko izračunao koliko
Trenutni BV je 200 kn, BV sa sredstvima od nekretnina u centru puno puno veći !!! Negdje unazad je netko izračunao koliko
Koščec tvrdi da ovo vrijedi najmanje 600kn,samo koliko je njemu za vjerovati.Posjeduje dionica u vrijednosti cca.4.500.000kn i vjerojatno bi se iskrcao na 599kn.jer bi to njemu bilo 15.000.000kn[cool]
Ali ja smatram da ispod 300kn ne treba ni pomišljati na prodaju.
opala 🙂 eto to je to ! jednostavno se velike količine ne mogu kupiti bez da se potegne fer cijena varteksa…idemo dalje…[thumbsup][thumbsup]
opala 🙂 eto to je to ! jednostavno se velike količine ne mogu kupiti bez da se potegne fer cijena varteksa…idemo dalje…[thumbsup][thumbsup]
a kao danas je kupljena neka velika kolicina?
vece kolicine ce se trziti na 230-250 kuna