Ovi koji su prodavali po 130, nemam rijeci..
Nije Koscec bezveze kupovao po 177.
Sve je ovo beba.
Sjetite se sto je prolazilo po 255, 265
koja gimnastika sa nalozima, sad ih ima, a sad vise i ne…..[shocked]
Dečki nisu uspjeli kupiti željenu količinu, pa će morati mjenjati taktiku.
jao kako bih sad likovaooooo…a pričao sam lijepo koji su potencijali varteksa, ali drhtavce su pojeli medvjedi [cool]
Drago mi je da se veselite oživljavanju ovog mrtvaca,nažalost moj prosječni ulaz je 202kn.tako da sam sad samo nešto manje na gubitku a o zaradi ni z.Ali ko zna,možda nastavi još nekoliko dana ovim tempom.Nekako mi nije jasan povod ,što je to uzrokovalo ovaj rast.[embarass]
Drago mi je da se veselite oživljavanju ovog mrtvaca,nažalost moj prosječni ulaz je 202kn.tako da sam sad samo nešto manje na gubitku a o zaradi ni z.Ali ko zna,možda nastavi još nekoliko dana ovim tempom.Nekako mi nije jasan povod ,što je to uzrokovalo ovaj rast.[embarass]
ha, a meni je 233, kupovao po 250 i onda jos nadokupljivao kada je onaj pbz kupio 20 000 komada, ovo mi je nazalost najlosija dionica koju imam po gubicima, a nisam imao novca kupovati dodatno po 130.
Eto da vidite da niste najgori od svih 🙂
pa mislim što vam nije jasno oko rasta ? Dionica je nepravilno vrednovana obzirom na sve potencijale, a izvješće je više nego odlično ! pogledajte samo fundamente
pa mislim što vam nije jasno oko rasta ? Dionica je nepravilno vrednovana obzirom na sve potencijale, a izvješće je više nego odlično ! pogledajte samo fundamente
ma poslovanje tekstilaca i nije nes, al BV im je stvarno strasan
Novo izvješće na zse, Varteks u minusu……………..tko tu koga??[shocked]
Novo izvješće na zse, Varteks u minusu……………..tko tu koga??[shocked]
To je grupa, sam Varteks je u plusu ali grupa radi gubitak. Iako je prošli kvartal i ona bila u plusu…